MasterDisaster Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Καλα ο τωρινος εχει γαμηθει εντελως. Τον κραναε ανοιχτο μονο και μονο για τα λεφτα. Και το κακο ειναι οτι εχουν βγαλει τρελα λεφτα οι τυχεροι! Kάτι μου θυμίζει!χαχα Τέλος πάντων,συμφωνώ σε αυτό που λες!Υπάρχουν ακόμα παιδάκια που κάνουν ντονέιτ εκεί! Quote
Reptant_ Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Οι μονοι σωστοι σερβερ ειναι οι low-rate.Εκει θελει καψιμο ομως. PvP server δεν μπορουν να ζησουν Quote
MasterDisaster Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Οι μονοι σωστοι σερβερ ειναι οι low-rate.Εκει θελει καψιμο ομως. PvP server δεν μπορουν να ζησουν Αν άνοιγε ο rampage,θα μιλάγαμε για αυτοκρατορία τώρα!χαχα Quote
Nosti21 Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Kάτι μου θυμίζει!χαχα Τέλος πάντων,συμφωνώ σε αυτό που λες!Υπάρχουν ακόμα παιδάκια που κάνουν ντονέιτ εκεί! Υπαρχουν οντως παιδακια. Που για μια μαλακια δινουν εως και 200 € Quote
MasterDisaster Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Υπαρχουν οντως παιδακια. Που για μια μαλακια δινουν εως και 200 € Πάρε νόσφεκαϊν για παράδειγμα.Το παιδί είχε κλέψει την πιστωτική της μάνας του. Quote
Nosti21 Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Πάρε νόσφεκαϊν για παράδειγμα.Το παιδί είχε κλέψει την πιστωτική της μάνας του. Ενταξει αυτος ειναι ο λορντ του μξσι ρε φιλε τι μας λες τωρα. Μπορει να κανει οτι γουσταρει με την πιστωτικη της μανας του χαχα Quote
MasterDisaster Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Ενταξει αυτος ειναι ο λορντ του μξσι ρε φιλε τι μας λες τωρα. Μπορει να κανει οτι γουσταρει με την πιστωτικη της μανας του χαχα Εδώ ρε μαλάκα έβγαζε έξω το πέος του σε webcam.Είχε ψυχολογικά φορ σουρ! Quote
Nosti21 Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Εδώ ρε μαλάκα έβγαζε έξω το πέος του σε webcam.Είχε ψυχολογικά φορ σουρ! Ρε ακομα μου εχει μεινει αυτο. Ποιος ειχε φωτο απο εδω μεσα που την εχει και δεν την ποσταρε; Κατι θυμαμαι ρε γαμωτο αλλα οχι ολοκληρωτικα. Quote
MasterDisaster Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Ρε ακομα μου εχει μεινει αυτο. Ποιος ειχε φωτο απο εδω μεσα που την εχει και δεν την ποσταρε; Κατι θυμαμαι ρε γαμωτο αλλα οχι ολοκληρωτικα. Εγώ την είχα ποστάρει και είχα φάει και μπαν.Τώρα δε νομίζω να την έχω.Βασικά,την έχω στο tinypic :P Quote
Nosti21 Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Εγώ την είχα ποστάρει και είχα φάει και μπαν.Τώρα δε νομίζω να την έχω.Βασικά,την έχω στο tinypic :P Χαχαχα αμα την ξαναβαζαμε για τους νεους να μαθουν τοτε θα ριχναμε γελιο και παλι ;) Quote
Nicolás™ Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 λ2-> παλιοσε, αλλα για οσους το γνωριζουνε καλα μπορει να αποτελεσει πηγη εσοδων ;) Quote
Nosti21 Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 λ2-> παλιοσε, αλλα για οσους το γνωριζουνε καλα μπορει να αποτελεσει πηγη εσοδων ;) Αμα ειναι εξυπνη ναι τοτε. Αλλιως δεν κερδιζει τιποτα τσαμπα λεφτα θα δωσει για να τον ανοιξει! Quote
Nicolás™ Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Αμα ειναι εξυπνη ναι τοτε. Αλλιως δεν κερδιζει τιποτα τσαμπα λεφτα θα δωσει για να τον ανοιξει! αυτο ενοειται! υπαρχουνε πολλα ''ζωα''(συγνωμη για την εκφραση) για να κανουνε δωρεες ;) Quote
Nosti21 Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 αυτο ενοειται! υπαρχουνε πολλα ''ζωα''(συγνωμη για την εκφραση) για να κανουνε δωρεες ;) Οτι υπαρχουν υπαρχουν αλλα το θεμα ειναι να πεσεις πανω στους πιο χαζους για να τα παρεις ευκολα και σωστα. Οπως δηλαδη εχει κανει και ο γκολντ και πολυ αλλοι σερβερς. Quote
Nicolás™ Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Οτι υπαρχουν υπαρχουν αλλα το θεμα ειναι να πεσεις πανω στους πιο χαζους για να τα παρεις ευκολα και σωστα. Οπως δηλαδη εχει κανει και ο γκολντ και πολυ αλλοι σερβερς. μαφια,ντεθ γουισπερ και αλλοι.. αυτοι παντου υπαρχουνε,δεν μενουνε σταθεροι! Quote
Recommended Posts