Jump to content

Recommended Posts

Posted

Den einai akribws kanabi einai "sigenis" tis kanabis mas ta elege apo tin puksida enas........

Η κάνναβη είναι συγγενής της κάνναβης ;

/:Σ

Posted

Σχετικα που λετε οτι δεν εχει γευση καναβις το ποτο.

ΤΙ γευση θελετε να εχει με 0.02% καναβι μεσα? Να ανοιγεις το κουτι και να βγαινει καπνος και να μαστουρωνεις? Απλα εχει γευση πορτοκαλι με πολυ πολυ λιγο περιεκτικοτητα σε καναβι. Που ειναι το περιεργο?

Posted

E auto eipa re oti den einai kanabi auto pou exei mesa einai mia ousia pou einai "sygenis" tis kanabis exeis paromoies idiotites alla oxi se toso megalo bathmo...

Τι λεεεεεεεεεεεεεεεεεεεει?????????????
Posted

Η κάνναβη είναι συγγενής της κάνναβης ;

/:Σ

Άλλο σου λέει ρε βλάκαμα.

Ότι δεν είναι ακριβώς canabis (κακώς τη μεταφράζουμε στα Ελληνικά..), αλλά μια συγκενική της ουσία.

Posted

αφου σου λεω οτι ειναι σαν πορτοκαλαδα χωρις ανθρακικο τι θες να δοκιμασεις;; και παλι εδω στην αθηνα το απαγορευσαν νομιζω γιατι δεν βλεπω πια τετια.

ok..ayto me kalipti panw se ayto p rwtisa sthn 3h page :P

Posted

Den einai akribws kanabi einai "sigenis" tis kanabis mas ta elege apo tin puksida enas........

Τετραυδροκανναβινόλη περιέχει απο ο,τι εχω ακούσει. Δηλαδή την βασική χημική ουσία της κάνναβης.
Posted

Ναρκωτικα στην ελλαδα? δεν μας εφταναν οι χασισοκαλλιεργειες θα εχουμε και ποτα τωρα

Σε χαλάνε?

Εμένα πάντως καθόλου.

Posted

Τετραυδροκανναβινόλη περιέχει απο ο,τι εχω ακούσει. Δηλαδή την βασική χημική ουσία της κάνναβης.

Πωω.. Πως το έγραψες αυτό το πράγμα;; Τετραυδροκανναβινόλη... Αίσχος!

Posted

Πωω.. Πως το έγραψες αυτό το πράγμα;; Τετραυδροκανναβινόλη... Αίσχος!

copy paste από το internet :D