Jump to content

Recommended Posts

Posted

ρε L2 αρχιζεις οποτε θες απλα ο μοναδικος server που αξιζει ειναι ο official για μενα προσωπικα ολοι οι αλλοι ειναι τελειος unbalance απλα ολοι το εχουνε σιχαθει το κλασικο l2 για αυτο πιστευω πως η ncsoft βγαζει ενα νεο μεγαλο uptade του lineage σε νεα μορφη και ετσι ;)

Posted

*Σχόλια παιχτών:

Παίχτες που είχαν την ευκαιρία να παίξουν την demo version του παιχνιδιού δήλωσαν ενθουσιασμένοι:

- "Το καλύτερο στο Lineage II είναι η διαφορά που βιώνεις ανάμεσα στις κλάσεις μέσω του συστήματος αλλαγής κλάσεως!

- "Είμαι τόσο ενθουσιασμένος με το πως άλλαξαν οι κλάσεις με σύστημα αφύπνισης που δεν μπορώ να περιμένω!"

- "Πάντα ενημερώνουμε και παίζω τα updates/expansions του L2,αλλά αυτό,μου φαίνεται σαν ένα νέο παιχνίδι!"

Αυτό μου θύμισε... "Δεν έχει σχέση", "Δεν έχεις κλάση."

Posted

ρε L2 αρχιζεις οποτε θες απλα ο μοναδικος server που αξιζει ειναι ο official για μενα προσωπικα ολοι οι αλλοι ειναι τελειος unbalance απλα ολοι το εχουνε σιχαθει το κλασικο l2 για αυτο πιστευω πως η ncsoft βγαζει ενα νεο μεγαλο uptade του lineage σε νεα μορφη και ετσι ;)

μάλλον έτσι είναι!Πάντως,θα φτιάξει το balance μεταξύ των classes η NC Soft!
Posted

agaphte MD kserw oti i8eles para poly na kaneis auto  to Guide alla  paidi m min ksana use Google translator mia fora to ekana kai egw to la8os einai SuCK!!!

ρε μπαγλαμά,που βλέπεις το λάθος πες μου!Δίνω proficiency,τι να το κάνω το google translator?
Posted

ρε φίλε σοβαρά τώρα,την παλεύεις;Όλα τα κλαςς που ήξερες θα συνεχίσουν να υπάρχουν!

fail .

kanena class dn tha iparxi mono ta kenourgia.

knight/summoner/wizard/healer/warrior/assassin/archer/support

Posted

ρε μπαγλαμά,που βλέπεις το λάθος πες μου!Δίνω proficiency,τι να το κάνω το google translator?

Oo Relax re  fenete omws oxi poly ligo  san  na einai apo google translate anyway fenete wraio to neo project tis NcSoft

Posted

fail .

kanena class dn tha iparxi mono ta kenourgia.

knight/summoner/wizard/healer/warrior/assassin/archer/support

γράψε λάθος.Δεν έχω ενημερωθεί καλά αλλά δε διάβασα κάτι που να λέει το αντίθετο.

Update σήμερα!

Posted

wreo AIO MD Ligo Mirko alla dn pirazi kalo ;)

Δεν έχουμε και πολλές πληροφορίες σχετικά με το νέο εξπάνσιον ακόμα!

Νομίζω στις 19 θα ανακοινωθεί!

Posted

Δεν έχουμε και πολλές πληροφορίες σχετικά με το νέο εξπάνσιον ακόμα!

Νομίζω στις 19 θα ανακοινωθεί!

ee araxte re akoma einai pl nwris gia na dwsoun  polla stixia gia auto to project :/

Posted

αυτο δεν το πολη καταλαβα λεει no costums σε ενα video και ειναι ξερω λολ :D

Εγώ τι γράφεις δεν κατάλαβα...

Πόλη, πολύ, πολλή, πόλι (πόκετ);

ξέρω, ξερό;