VeGe Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ιt's time to follow Nikoloudos and quit mxc. I'll probably be back in six months. See ya bitches. I give my respect to all these guys Mask (Αγαπάμε κύπριους ροκάδες) Nikoloudos (Ο άπλυτος που έφυγε νωρίς) Darkσφαχτεν (Θέλω λίγο από το σκιλλ σου στο PS) Anima (Το λολ σε χάλασε μαλάκα ) Phoenix4 (Από τα λίγα άτομα που αξίζουν) Rozdex (Να κανονίσουμε για μπασκετάκι ) Finito ( Τα μάτια σου έχουν γίνει τετράγωνα) Coyote (Μπορώ να συζητώ επι ώρες μαζί σου, σε είχα παρεξηγήσει) Wrd (Αφκ, Μπακ, Αφκ, Μπακ) Tsili (faking fascist, έρχονται μαυροκόκκινες κρεμάλες) ED (Hip Hop = τρόπος ζωής ) Furiosus (καλή τύχη σε ότι κάνεις μεγάλε) Και αν είναι να κρατήσετε κάτι από μένα αυτό θα ήθελα να είναι η αγάπη για την ελευθερία.
Reptant_ Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ενταξει σοβαρα τωρα,γιατι απαραιτητα 6 μηνες;
VeGe Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Ενταξει σοβαρα τωρα,γιατι απαραιτητα 6 μηνες; Πανελλήνιες ;P
ExTrEmEDwarf Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 ED (Hip Hop = τρόπος ζωής ) <3 Θα τα πούμε λίαν συντόμως αν σκεφτείς οτι το καλοκαίρι έρχεται σύντομα ::)
Reptant_ Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Πανελλήνιες ;P ε παραπανω απο 6 μηνες δεν ειναι;:/
Coyote™ Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Καλή επιτυχία, προσοχή στο διάβασμα και σε περιμένουμε σε 6 μήνες. Avanti popolo con la riscossa, Bandiera Rossa! Bandiera Rossa! ε παραπανω απο 6 μηνες δεν ειναι;:/ Πόσα χρόνια θες να διαβάζουν; :P
MasterDisaster Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ιt's time to follow Nikoloudos and quit mxc. I'll probably be back in six months. See ya bitches. I give my respect to all these guys Mask (Αγαπάμε κύπριους ροκάδες) Nikoloudos (Ο άπλυτος που έφυγε νωρίς) Darkσφαχτεν (Θέλω λίγο από το σκιλλ σου στο PS) Anima (Το λολ σε χάλασε μαλάκα ) Phoenix4 (Από τα λίγα άτομα που αξίζουν) Rozdex (Να κανονίσουμε για μπασκετάκι ) Finito ( Τα μάτια σου έχουν γίνει τετράγωνα) Coyote (Μπορώ να συζητώ επι ώρες μαζί σου, σε είχα παρεξηγήσει) Wrd (Αφκ, Μπακ, Αφκ, Μπακ) Tsili (faking fascist, έρχονται μαυροκόκκινες κρεμάλες) ED (Hip Hop = τρόπος ζωής ) Furiosus (καλή τύχη σε ότι κάνεις μεγάλε) Και αν είναι να κρατήσετε κάτι από μένα αυτό θα ήθελα να είναι η αγάπη για την ελευθερία. ΑΡΧΙΔΙ! Αν πας για μπάσκετ ποτέ με ρόζντεξ,φώναξε με να πληρώσεις που με ξέχασες!
SeventhSky Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Bye biatch! Καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σου.
Fortuna Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Αντίο, και όταν γυρίσεις θα σου μάθουμε lol, εγώ και ο Νίκος.
WeirdSituation Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Καλή επιτυχία, προσοχή στο διάβασμα και σε περιμένουμε σε 6 μήνες. αφκ,μπακ,αφκ,μπακ εεεεε...
Belzebul Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 καλη επιτυχια αδερφε, και εγω του χρονου τα ιδια.... md μαζι θα παμε ρε μαλακα! Και οι 3ς!
Recommended Posts