RєVєnGeR^ Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 To exoune gamhsei stin 7 mwre oi malakes.O pateras mou me tis malakies stamatise na pigenei petalo , kai den einai o monos.Kai sou lew gia anthropous pou trexoune posa xronia kai esena niko sou exw pei gia ton patera m
MasterDisaster Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 ναι ρε μαλάκα, άκουσα για έναν που έδωσε το διαρκείας επειδή πήραμε τον Ορμπάιθ..ΝΤΑφΑΚ!
MiraDBZ Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 ναι ρε μαλάκα, άκουσα για έναν που έδωσε το διαρκείας επειδή πήραμε τον Ορμπάιθ..ΝΤΑφΑΚ! Εγώ θα έδινα το διαρκείας μου (αν είχα), αν μπει πρόεδρος ο Θεοδωρίδης. Ντροπή.
Xplicit7 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Εγώ θα έδινα το διαρκείας μου (αν είχα), αν μπει πρόεδρος ο Θεοδωρίδης. Ντροπή. Γιατί ρε μαλάκα ; Επειδή είναι πιο γραφικός και από το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης ; χαχαχαχα
MasterDisaster Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 δε ξέρω τι λέτε..εγώ είμαι από επαρχία και δε βλέπω τον ολυμπιακό όποτε γουστάρω.. Αν είχα διαρκείας και τη δυνατότητα να είμαι κάθε σάββατο στο γήπεδο δε θα το συζήταγα καν...
Xplicit7 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 δε ξέρω τι λέτε..εγώ είμαι από επαρχία και δε βλέπω τον ολυμπιακό όποτε γουστάρω.. Αν είχα διαρκείας και τη δυνατότητα να είμαι κάθε σάββατο στο γήπεδο δε θα το συζήταγα καν... +++
MiraDBZ Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Γιατί ρε μαλάκα ; Επειδή είναι πιο γραφικός και από το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης ; χαχαχαχα y
Xplicit7 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 y ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ JR ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ!
BonJovi® Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 δε ξέρω τι λέτε..εγώ είμαι από επαρχία και δε βλέπω τον ολυμπιακό όποτε γουστάρω.. Αν είχα διαρκείας και τη δυνατότητα να είμαι κάθε σάββατο στο γήπεδο δε θα το συζήταγα καν... +++
MasterDisaster Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ JR ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ! ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΓΟΡΑΣΕΕΕΕΕΕΕ! ΜΕΤΡΟ, ΘΥΜΑΣΑΙ;
Xplicit7 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΓΟΡΑΣΕΕΕΕΕΕΕ! ΜΕΤΡΟ, ΘΥΜΑΣΑΙ; ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ ΤΙΣ ΜΑΝΕΕΕΕΕΕΕΣ, ΤΙΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑΑΑΑΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥΤΑΝΕΕΕΣ ! ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΕΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ ΤΙΣ ΜΑΝΕΕΕΣ ! ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΥΛΑΑΑΑΑ ΗΤΑΝ ! Ο ΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙ!
MasterDisaster Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ ΤΙΣ ΜΑΝΕΕΕΕΕΕΕΣ, ΤΙΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑΑΑΑΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥΤΑΝΕΕΕΣ ! ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΕΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ ΤΙΣ ΜΑΝΕΕΕΣ ! ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΥΛΑΑΑΑΑ ΗΤΑΝ ! Ο ΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙ! μαλάκα, κάντε τα ένα .rar και στείλτε τα μου ρε <3 τον πάκη τον θυμάσαι στη μέση; χαχαχαχα
Xplicit7 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 μαλάκα, κάντε τα ένα .rar και στείλτε τα μου ρε <3 τον πάκη τον θυμάσαι στη μέση; χαχαχαχα Οκ θα τα κάνω <3 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑΛΑΚΑ ΗΤΑΝ ΘΕΟΣ ΡΕ!
ZeRo* Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Όχι ο Θεοδωρίδης πρόεδρος ρε! Θα ξεφύγει περισσότερο απ' ότι τώρα.
Recommended Posts