Jump to content

Recommended Posts

Posted

Niko xipna ligo mn t pisteveis toso mia omada dn xtizete se enan xrono kai epeidh ebala kapoia leuta dn shmenei oti 8a ginete kai barcelona na poume.

Όχι μια ομάδα δεν χτίζεται σε έναν χρόνο, αλλά θα ήταν καλύτερο αν έφερνε τους παίκτες που προγραμμάτιζε να φέρει ο Κόκκαλης αν παρέμενε;

Posted

prosopikh m gnwmh polla asteria mazi dn mporoun na paixoun mpala fetos me tis metagrafes p 8a ginoun to ellhnikio prwta8lhma anebenei epipedo.

Posted

prosopikh m gnwmh polla asteria mazi dn mporoun na paixoun mpala fetos me tis metagrafes p 8a ginoun to ellhnikio prwta8lhma anebenei epipedo.

Ποια αστέρια μωρέ; Μόνο ο Ριέρα είναι. Οι άλλες μας μεταγραφές είναι απλά πολύ καλοί παίκτες. Δεν γίναμε Ρεάλ Μαδρίτης ξαφνικά, και δεν θέλουμε ποτέ να γίνουμε.

Posted

Έχω δει διάθεση για αλλαγή σε όλους τους τομείς.Πιστεύω θα δούμε ένα φοβερό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό να τερματίζει 20 πόντους μπροστά!
Posted

Έχω δει διάθεση για αλλαγή σε όλους τους τομείς.Πιστεύω θα δούμε ένα φοβερό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό να τερματίζει 20 πόντους μπροστά!

20 brosta kai 20 pisw

Posted

20 brosta kai 20 pisw

Εσάς φέτος το κέντρο σας θα είναι για τον πούτσο. :D Με Καραγκούνη και Κατσουράνη. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι ο μόνος αξιόλογος κεντρώος σας αλλά και αυτός δεν θα παίζει 100% σε όλα τα παιχνίδια.

Posted

Συμφωνώ και στα δύο αλλά ο Ολυμπιακός αστέρια έχει τον Ριέρα και τον Ντουντού (ίσως να γίνει και ο Ντιόγκο)οι άλλοι είναι παίκτες εργαλεία που βοηθάνε αφάνταστα.Το ελληνικό ποδόσφαιρο ανεβαίνει σίγουρα αλλά μόνο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός , οι άλλοι...

Posted

Kala mlka esu apo podosfairo dn 3ereis kai to pisteuvo , kai esu t exeis kara pistepsei.
Posted

Συμφωνώ και στα δύο αλλά ο Ολυμπιακός αστέρια έχει τον Ριέρα και τον Ντουντού (ίσως να γίνει και ο Ντιόγκο)οι άλλοι είναι παίκτες εργαλεία που βοηθάνε αφάνταστα.Το ελληνικό ποδόσφαιρο ανεβαίνει σίγουρα αλλά μόνο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός , οι άλλοι...

Μην ξεχνάς και το γήπεδο της Λάρισας, είναι και αυτό καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Posted

Εσάς φέτος το κέντρο σας θα είναι για τον πούτσο. :D Με Καραγκούνη και Κατσουράνη. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι ο μόνος αξιόλογος κεντρώος σας αλλά και αυτός δεν θα παίζει 100% σε όλα τα παιχνίδια.

Σοβαρά τώρα,έχω χρόνια να εσθανθώ έτσι για τον Ολυμπιακό.Έχω την εντύπωση πως θα παίξει πολύ μπάλα φέτος.

Kala mlka esu apo podosfairo dn 3ereis kai to pisteuvo , kai esu t exeis kara pistepsei.

Καλάάάά!Ρε οκ,μπορεί να μην τερματίσουμε 20 μπροστά αλλά πιστεύω πως θα επιστρέψουμε στους τίτλους φέτος.

Posted

Σοβαρά τώρα,έχω χρόνια να εσθανθώ έτσι για τον Ολυμπιακό.Έχω την εντύπωση πως θα παίξει πολύ μπάλα φέτος.

Καλάάάά!Ρε οκ,μπορεί να μην τερματίσουμε 20 μπροστά αλλά πιστεύω πως θα επιστρέψουμε στους τίτλους φέτος.

ela akousa polla k sto afierono..!!

Posted

Twra milas swsta nta3ei phres paixtes esu t gamas sto telos 8a m peis oti apo to uefa 8a se pane champions league epeidh eiste trelh omada xD
Posted

ela akousa polla k sto afierono..!!

Άποψη σου φίλε!

Twra milas swsta nta3ei phres paixtes esu t gamas sto telos 8a m peis oti apo to uefa 8a se pane champions league epeidh eiste trelh omada xD

Έχουμε όλα τα φόντα.Δεν είναι μόνο οι παίχτες ρε.Εξάλλου ο ΟΣΦΠ δε θα έπαιρνε αυτούς τους παίχτες αν δεν ήταν απαραίτητοι!
Posted

XAO 8a anapsw ena keraki sti mitera sou, postare re zwo pou les mia malakia sti leme kai meta ka8ese kai koita re retard, ama 8es na bre8oume na sou riksw ena klotsobounidi kai na doume meta an 8a eise ikanos na sikwseis ta karkinodaktila sou na patiseis ta pliktra tou pc kai ka8ws na ta patas na nomizeis pws eisai o gamias. BETOSTOKE

Posted

Γιατί φέτος ρε γαμώτο; Παίζει να χάνω κάποιους αγώνες λόγω φροντιστηρίων.. Δεν με νοιάζει! Απλά δεν θα πηγαίνω. Δεν είναι για να χάνεις παιχνίδια του Ολυμπιακού φέτος (και ειδικά στο Καραϊσκάκη).