Jump to content

Essiel

Members
  • Posts

    43
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About Essiel

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Hell's Highway
  • Interests
    MD inside || Τόμπαριμαααααααααααααααααααααας

Essiel's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. ΣΕΧ ΚΑΙ ΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΓΟ-ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΡΕΑΛ!
  2. Κοίτα,ριπόρτ δεν κάνω γιατί το θεωρώ ρουφιανία,και ρουφιανιά εις διπλούν αυτό που έκανε ο άλλος,προκάλεσε,με έβρισε σε πμ'ς και μετά έκανε ριπόρτ! Του είχα ζητήσει να το κάνει αυτό που λες,επανελημένα στο παρελθόν!Η αλήθεια είναι πως σταμάτησε για λίγο αλλά μετά από λίγο,πάλι εκεί...τα ίδια πάλι! Ε δεν υπάρχει άλλη λύση. Όσο για το ότι μερικά πράγματα τα λες ή όχι στο 'κοινό' ίσως να μην είχες την ευκαιρία αλλά θεωρώ πως κάποιος δε λέει κάτι ακόμα και όταν δεν τοποθετείται πάνω στο θέμα. .. Τέλος πάντων,το μόνο που ζητάω είναι να ανοίξετε και τα 3 τόπικς,να επιβεβαιώσετε τους κανόνες μας(τους οποίους μπορώ να γράψω αν θες),και να τα καθαρίζετε,ή να μας δώσετε δικαιώματα να τα καθαρίζουμε εμείς. . .
  3. ναι,γιατί πολύ απλά δε με ενδιαφέρει τι γίνεται στο τόπικ σας...το ότι ο ριβέντζερ ερχόταν και σας τρόλλαρε δεν είναι δικό μου θέμα. . . Αν δεν παραπονεθείς εσύ περιμένεις να το κάνω εγώ;Αν με ρώταγες τη γνώμη μου θα σε υποστήριζα και το ξες!
  4. @Κογιότ,καταρχάς αναφέρωμαι σε όλους τους στάφφερς μηδενός εξερουμένου!Εννοώ αυτούς που έχουν περισσότερες ευθύνες αλλά και προνόμια. . . Και φυσικά έχεις δίκιο στο ό,τι πολλές φορές κάνετε και κάνατε τα στραβά μάτια. . .Δε διαφωνώ!Υπάρχουν φορές όμως που υπερβάλετε όπως στην παρούσα κατάσταση! Αν μη τι άλλο,δικαιόματα=ευθύνες. . .Δε διαφωνώ ούτε σε αυτό αλλά ποια δικαιόματα έχω εδώ;Του λόγου και της ελευθερίας της βούλησης. . .Ναι,έχω τα κάρμα πριβς. . .Ποιός χέστηκε; Γιατί δε δίνετε δικαιόματα σε εμένα,τον ρόζντεξ και όποιον άλλο θέλει να κάνει τέτοιου είδους τόπικ ώστε να αποφύγουμε τέτοιου είδους καταστάσεις και να είναι όλοι χαρούμενοι; Από τη στιγμή που δε θέλετε να το κάνετε εσείς για τα τόπικς αυτά είτε γιατί δεν έχετε το χρόνο ή την υπομονή δε βλέπω καλύτερη λύση! Δεν είναι λύση το λοκ,είναι αποφυγή γιατί ξέρεις πως αργά η γρήγορα κάτι θα βρεθεί και θα ξαναγίνουν τέτοια τόπικς/συζητήσεις. . . Και ξέρεις κάτι;Φταίτε και εσείς,γιατί αν είχατε επιβεβαιώσει τους κανόνες στο τόπικ μου και είχατε τιμωρήσει όσους έπρεπε δε θα ήμασταν εδώ τώρα. . .αλλά πού;
  5. αν υπάρξουν σοβαρά επιχειρήματα,δεκτή και σεβαστή! Με τον κογιότ μιλάμε εδώ και καιρό. . .Ίσως πάει και χρόνος. . . Θέλω να ελπίζω πως δεν είναι μαλάκας!
  6. έλα αφού όλοι τη γουστάρετε τη φλέιμ-κατάσταση. . .
  7. Eμένα μου λες ρε μαλάκα;Δεν είδες τι κάνουν οι χουντικοί;Και καλά χαλαροί τυπάδες που νοιάζονται για το καλό του φόρουμ και σε προσωπικές συζητήσεις στο μσν σου λένε όλοι πόσο σκατά πάνε όλα και τα παράπονα τους για τον Μάξτορ...Κανείς δεν έχει τα κότσια να παραπονεθεί όμως... Και πάλι στο θέμα μας,το Ολυμπιακό τόπικ δε σας έφταιγε σε τίποτα αλλά για να σας δείξω πόσο ζώα είστε ώρες ώρες απαντήστε μου στην παρακάτω ερώτηση: Γιατί ενώ στο Αγγλικό σπαμ τόπικ υπήρξαν flame wars,θέμα για θεότητες και άλλα πολλά τη βγάζει πάντα καθαρή με ένα καθάρισμα ενώ το δικό μας και τα ομαδικά μας την πληρώνουν με τη μια; Να σας πω εγώ γιατί;Γιατί εκεί υπήρχε το δεξί χέρι του Μάξτορ(ναι έτσι τον βάφτησα)που θα κάνει ό,τι θέλει και όποτε θέλει χωρίς να δώσει λογαριασμό πουθενά! Δεν έχει να κάνει με ρατσισμό,έχει να κάνει με πραγματικότητες,που εσείς δε θέλετε να δείτε! Κατά τη γνώμη μου και τα 3 τόπιξ θα έπρεπε να είναι ανοιχτά,και τι αν έγινε flame war?Θα μειώσει την εικόνα του φόρουμ παραέξω;Ρε δε πάτε να κάνετε πλάκα σε κανένα 5χρονο;Όλοι ξέρουμε πως το φόρουμ έχει πάρει την κατίουσα και μόνο αυτά τα τόπικς το κρατάνε ανοιχτό. . . Τώρα την πληρώνουμε εμείς λόγω των φασιστικών και χουντικών σας αντιλήψεων!Δικαιόματα και αρχίδια! ΣΕΞ ΚΑΙ ΒΙΑ!
  8. Ε μαλάκα δε φταίει αυτός και το ξέρεις!
  9. Are you insane?I am the one that respected the topic he made in the past and I am not the cause that it got closed for. As I respected him and asked in a polite way the rules of my topic to be respected,it was a 1-way-out. . . I am not saying that I should be unbanned but I guess you didn't even pay a sec to read what I wrote... You guys always work that way. Fvck it.I can live without it.It's one week after all,but you have to know,if this "battle" against flame wars is yours,then you lost a "comrade"! Bye!
  10. Did I start that?You are the one that should get serious. Check my topic,he's provoking by saying "έτσουξε" κλπ!He has done it in the past as well.
  11. Nop,it's a 1-week-ban. .. I am not shouting for unban.I am shouting for this guy's ban. It's impossible to have only one guilty,isn't it?? Anyway,I smell comebacks.I'll pm you as soon as I'll get my acc back :p
  12. I want a serious answer guys. UG13,you still act like a kid!
×
×
  • Create New...