Jump to content

ERROR WITH CLIENT


Th3On3
 Share

Recommended Posts

2007.11.21 22:02:59
OS : Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 2136 MHz with 2045MB RAM
Video : RADEON X1600 Series  (6587)

General protection fault!

History: NWndUtil::ItemInfoToNCParam <- NConsoleWnd::AddInventoryItem <- ItemListPacket <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=ItemListPacket <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

I am using a client file that works for my friend but not for me WTF

how do i fix this????

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Th3on3 you are gm in that server or you are player?

If you are Gm maybe after you last time you create some items in you inventory but you creat lots and they takes lot of blocks

i has like that prob try do delete some from db!

Maybe i help u.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

hey guys.... i get something like this...

For me is the next:

 

I log in... pass Loading page and then i get in game for 5/6 seconds and i get disconnect :S

sometimes it show Critical error informations, other times no...

But i always get disconected.

 

Someone  knows how to fix this? please ppl, is urgent... Ty for help

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share



×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock