xAddytzu Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Cocalari şi ţigani !! Pentru tine nimic Mă faci de râs cu numele ... am întâlnit unu cu numele Adrian(adică tu) şi este dobitoc şi prost.
twinkie Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Cocalari şi ţigani !! Mă faci de râs cu numele ... am întâlnit unu cu numele Adrian(adică tu) şi este dobitoc şi prost. Tu ori esti prost ori nu pricepi.
SoRa Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Spuneti-mi si mie cateva filme de comedia gen:Sex Drive sau mai stiu eu.....multumesc :)
Raule Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Spuneti-mi si mie cateva filme de comedia gen:Sex Drive sau mai stiu eu.....multumesc :) meet the zohan dude where's my car big stan ?
twinkie Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Spuneti-mi si mie cateva filme de comedia gen:Sex Drive sau mai stiu eu.....multumesc :) 18 years old virgin
Raule Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 cat de tare poa sa fie milidia asta http://www.youtube.com/watch?v=z295pQHdzvo&feature=player_embedded#!
Recommended Posts