Sido Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Jesus toti scriem cu diacritice? telefon ftw @stalin păi trance pe unde e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stereotype Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Baieti va rog pe 23 24 25 atunci vin si eu la mare... Locatie stabilita Eforie Nord. Sa anunte careva locul de intalnire :< Cei mai tari romani aici avem. P.S: Va iubesc (no homo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 telefon ftw @stalin păi trance pe unde e? Pai ce ma tulcea are numai orange? ca vad ca nu iti convine CT xD Trance e in cta si el tot vodafone are :troll: Eu am ramas fara telefon :)) furat in vama :P si acum momentan am unu mai vechi Baieti va rog pe 23 24 25 atunci vin si eu la mare... Locatie stabilita Eforie Nord. Sa anunte careva locul de intalnire :< Cei mai tari romani aici avem. P.S: Va iubesc (no homo) Eforie nord? sucks Plm cois eu vin si weekendu' asta si daca e ne intalnim si pe 23-24-25 :happyforever: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sido Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Baieti va rog pe 23 24 25 atunci vin si eu la mare... Locatie stabilita Eforie Nord. Sa anunte careva locul de intalnire :< Cei mai tari romani aici avem. P.S: Va iubesc (no homo) no homo just gay, bend over and we'll be ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sido Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Pai ce ma tulcea are numai orange? ca vad ca nu iti convine CT xD Trance e in cta si el tot vodafone are :troll: Eu am ramas fara telefon :)) furat in vama :P si acum momentan am unu mai vechi Eforie nord? sucks Plm cois eu vin si weekendu' asta si daca e ne intalnim si pe 23-24-25 :happyforever: atunci tu-ţi mişti curu la ct. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 atunci tu-ţi mişti curu la ct. era bine daca mergeam in vama cu toti ma .. bautura/muzica plm dar daca sunteti pensionari mergem in cta la o bere la terasa :troll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sido Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 era bine daca mergeam in vama cu toti ma .. bautura/muzica plm dar daca sunteti pensionari mergem in cta la o bere la terasa :troll: am crezut că vrei să mă ţi în mangalia. totuşi grijă la bunuri în vamă. am tot făcut serviciul acolo şi ştiu cum se fură. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raule Posted August 7, 2013 Author Share Posted August 7, 2013 Eu sunt la Mangalia acum (am venit ieri din cta si numai ajung la cta pana in sept) deci ne vedem la mangalia sau vama? :D In weekend e ok doar ca na.. sper ca esti prin cta si nu tulcea :D Daca ajungi si tu ofc Pai tot promiti ca o dai.. dar te faci ca uiti :troll: nu ma topicu ala .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N1nj4Styl3 Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 cyka~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raule Posted August 7, 2013 Author Share Posted August 7, 2013 in cautarea colapsului spre linistea din piesele lui Dali / dar salvatorii mei aduc moarte in fata regretului de a fi altfel / migrenele bat pasul pe loc ca un pick hammer / interpolez cu fata strambata de plans mecanic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raule Posted August 7, 2013 Author Share Posted August 7, 2013 am bagat poll nou. Ascultati amandoua piesele cap coada si dati un vot. PS:Lasati ochelarii de cal de pustan de 13 ani jos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nervos Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 eu nu-s cu rap....deci ar trebui sa mai bagi o optiune...None...o sa fie macar 2 voturi :troll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trance Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Tcomai ce-am ajuns eu acu' din eforie, e blana cum poti sari de acolo. Dar la capitolul distractie mamaia e numarul 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nervos Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Tcomai ce-am ajuns eu acu' din eforie, e blana cum poti sari de acolo. Dar la capitolul distractie mamaia e numarul 1. prea scump..posibil sa vin pe vara viitoare daca imi merge bine a 12-a.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 am crezut că vrei să mă ţi în mangalia. totuşi grijă la bunuri în vamă. am tot făcut serviciul acolo şi ştiu cum se fură. La mine nu ai cum sa ramai ca am turisti si e plin peste tot .. nu am unde sa dorm eu :)) nu ma topicu ala .. Pizza aia daca o "mananci" platesti scump :troll: Tcomai ce-am ajuns eu acu' din eforie, e blana cum poti sari de acolo. Dar la capitolul distractie mamaia e numarul 1. La mine e faru' (sarim de la 5m si 15 m altitudine so?) Ce mamaia ma ? VAMA ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts