Sido Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Joaca cineva de aici pe client GOD? esti ungur ?
Trance Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 rap-ul romanesc e mult mai complex decat cel de afara :gusta: :okey:
sync007 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 esti ungur ? Sunt rrom? Ce plm te intereseaza ?
Sido Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Sunt rrom? Ce plm te intereseaza ? vroiam sa stiu motivul felului in care vorbesti. ok. daca erai ungur aveam o problema.
Trance Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 vroiam sa stiu motivul felului in care vorbesti. ok. daca erai ungur aveam o problema. =)))))
Sido Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 =))))) sa stii ca au o problema, cu ungur de ma stiam de f. mult timp imi spune ceva de genu "noi unguruii avem LA NOI in brasov"... sa mori tu, de cand brasovul este al vostru ? ei sunt facut de-asa natura sa creada a tara e a lor.
Trance Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 sa stii ca au o problema, cu ungur de ma stiam de f. mult timp imi spune ceva de genu "noi unguruii avem LA NOI in brasov"... sa mori tu, de cand brasovul este al vostru ? ei sunt facut de-asa natura sa creada a tara e a lor. :troll: Eu nu suport tiganii.
sync007 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Am intrebat daca joaca cineva GOD, pentru ca am ajuns la lvl 80 si sunt singur, si e cam greu. Poate imi spuneti ceva sugestii sa pot face lvl repede( ma refer la zone sau quest-uri)
Trance Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Am intrebat daca joaca cineva GOD, pentru ca am ajuns la lvl 80 si sunt singur, si e cam greu. Poate imi spuneti ceva sugestii sa pot face lvl repede( ma refer la zone sau quest-uri) Daca vrei sa joci pe Dex (GoD), sau poate.. acolo te joci, iti pot sugera un clan bun de romani, care joaca cu ventrilo, etc
sync007 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Acolo joc. Zimi te rog? ce clan si pe cine sa caut.
Trance Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Acolo joc. Zimi te rog? ce clan si pe cine sa caut. Un clan cu care am jucat ani de zile, m-au contactat sa intru si eu cu ei dar n-am avut chef in momentul ala. O sa vorbesc cu ei pe facebook/mess azi cand ii prind si o sa-ti zic.
Raule Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 vroiam sa stiu motivul felului in care vorbesti. ok. daca erai ungur aveam o problema. voiam :rage:
Stereotype Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Salutare "bagabonsilor" :happyforever: ! Urasc drake, imi place bassu' :D... poate o gasiti si voi interesanta... am zis sa o "sharuiesc" :D :forever alone like a boss:
Recommended Posts