Nervos Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 ia si fa sala... crede-ma la faculate nu o sa ai timp de asa ceva :)) acum e tot timpul invatat... acum vine sesiunea :/ nasol :okey: nu am cu ce sa-mi ocup timpul oricum...deci pentru mine facultatea o sa aiba si beneficiul asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vyper Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Sa nu iei ca iti pica coaiele :)) CAnd vii de la sala iti trebuie mult mai mult decat poti tu sa mananci, si asta ar fi daca ai fi plin de bani sa angajezi un medic nutritionist. Asa ca mergi la sala, tragi ca nebunu, vii acasa si manaci pentru ca si cum ai fi facut 2 seturi de flotari si 2 de biceps. Ceva constient zice? pai sa stii ca si aici depinde de tipuul somatic..de exemplu tu esti ectomorf, iti trebuie 60% proteina si 40% carbo, asta pe langa cele 5g de creatina si minerale care trebuie sa le ai. Imediat dupa sala( in prima jumna de sala) iti trebe proteina cu absorptie rapida( din zer) si mai sunt multe de spus. Fa tu sala fara suplimente ca faci degeaba..pun pariu ca nu ai un tabel cu caloriile calculate si meniuri selectate. PS mergi al orice antrenor persona lsau la medic nutritionist si it iva recomanda sa iei suplimente, pana si un medic de familie. tu zici asta pentru ca esti ectomorf raule, de ex eu de cand fac sala, de 2 ani de zile se cunoaste diferenta si nu, nu am folosit suplimente Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vyper Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 :okey: nu am cu ce sa-mi ocup timpul oricum...deci pentru mine facultatea o sa aiba si beneficiul asta mda, tu esti ca vlad dobrescu, nimeni nu te vede si se pierde :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nervos Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Sa nu iei ca iti pica coaiele :)) CAnd vii de la sala iti trebuie mult mai mult decat poti tu sa mananci, si asta ar fi daca ai fi plin de bani sa angajezi un medic nutritionist. Asa ca mergi la sala, tragi ca nebunu, vii acasa si manaci pentru ca si cum ai fi facut 2 seturi de flotari si 2 de biceps. Ceva constient zice? pai sa stii ca si aici depinde de tipuul somatic..de exemplu tu esti ectomorf, iti trebuie 60% proteina si 40% carbo, asta pe langa cele 5g de creatina si minerale care trebuie sa le ai. Imediat dupa sala( in prima jumna de ora dupa sala) iti trebe proteina cu absorptie rapida( din zer) si mai sunt multe de spus. Fa tu sala fara suplimente ca faci degeaba..pun pariu ca nu ai un tabel cu caloriile calculate si meniuri selectate. PS mergi al orice antrenor persona lsau la medic nutritionist si it iva recomanda sa iei suplimente, pana si un medic de familie. 1.nu ma intereseaza asa mult sa duc sute de kile...ci doar faptul ca nu mai pot avansa :P, eu unul si asa is bucuros doar de faptul ca imi pot duce propria greutate.. 2.eu mai mult fac sala pentru miscare/sanatate, nu pentru body-building...eu unul is multumit de felul cum arat, nici prea gras nici prea os.... :happyforever: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raule Posted January 12, 2013 Author Share Posted January 12, 2013 tu zici asta pentru ca esti ectomorf raule, de ex eu de cand fac sala, de 2 ani de zile se cunoaste diferenta si nu, nu am folosit suplimente ai dreptate..la mezomorf aproape ca nu-i mai trebuie nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katherine Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 raule :y u no?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raule Posted January 12, 2013 Author Share Posted January 12, 2013 nu e recomandat sa bagi suplimente pana la 18 ani, nervos asculta de mine si baga dupa ce vii de la sala pui fiert sau ceva consistent si asa pui greutate, eu acum am 79 de kg si 1.83 ( desi vara care a trecut aveam 85 de kg ) am mai slabit nu-mi spune mie ce sa fac, m-am documentat cateva luni despre sala/suplimente Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vyper Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 nu-mi spune mie ce sa fac, m-am documentat cateva luni despre sala/suplimente aia era pentru nervos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raule Posted January 12, 2013 Author Share Posted January 12, 2013 aia era pentru nervos am fost o luna la sala, am pus cam 3 kg :-beep- yeah: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trance Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 am fost o luna la sala, am pus cam 3 kg :-beep- yeah: me 2 :good sir: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vyper Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 am fost o luna la sala, am pus cam 3 kg :-beep- yeah: eu in 3 luni am slabit 6 kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nervos Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 ...si eu prima data cand am fost la sala...acu 1 an...aveam doar 56kg....cat am fost la sala..am pus 4kg.....intr-un an...de atunci...imi nu pot sa mai pun.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vyper Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 ...si eu prima data cand am fost la sala...acu 1 an...aveam doar 56kg....cat am fost la sala..am pus 4kg.....intr-un an...de atunci...imi nu pot sa mai pun.. baga shaorma si hot-dog/hamburgeri, in 1 luna, pui 10 kg pe tine :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nervos Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 no...nu prea is atras de fast-food...daor la ocazii Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 http://images.4chan.org/b/src/1358019272779.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts