GLO Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Stie cineva vre-o firma de unde pot recupera date dp un HDD?? HDD nu functioneaza..nuj ce s-a intamplat cu el..scoate un zgomot incontinuu...Asta s-a intamplat ieri dupa ce am dat un shutdown la PC.. S-a stricat cv in el...Cand deschid calcu nu il recunoaste si scoate acel sunet.... Deci e problema mecanica sau electrica..Dumnezeu stie.. Deci are careva idee unde-as putea obtine datele din el?? Is foarte importante..
mmytza Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Stie cineva vre-o firma de unde pot recupera date dp un HDD?? HDD nu functioneaza..nuj ce s-a intamplat cu el..scoate un zgomot incontinuu...Asta s-a intamplat ieri dupa ce am dat un shutdown la PC.. S-a stricat cv in el...Cand deschid calcu nu il recunoaste si scoate acel sunet.... Deci e problema mecanica sau electrica..Dumnezeu stie.. Deci are careva idee unde-as putea obtine datele din el?? Is foarte importante.. ai incercat cu un alt hard .. si asta sa il pui pe slave sau cum dracu e si alalt ( care merge ) sa il pui ca master ?
CryStaliN Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Pwnzoare sa mor eu ce tank e malph :) dau tarani toti si dabea imi misca din hp :))
mmytza Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Pwnzoare sa mor eu ce tank e malph :) dau tarani toti si dabea imi misca din hp :)) plm tot lol =)
CryStaliN Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 plm tot lol =) Am jucat 1 meci adineauri. Hai ca ma duc sa ma culc ca o sa am o zi lunga
mmytza Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Am jucat 1 meci adineauri. Hai ca ma duc sa ma culc ca o sa am o zi lunga ok ciau :)
PwNNNz0r.^ Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Pwnzoare sa mor eu ce tank e malph :) dau tarani toti si dabea imi misca din hp :)) rammus powa
mmytza Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 haaaa, am castigat o batalie =)) contra la astia '' ntz ntz " :))
Recommended Posts