xAddytzu Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Bulangiu in plm nu ai vrut sa stai fata in fata cu mine te-ai tirit repede la mare fara sa raspunzi unde pleci sau sa lasi nr,las ca nu te uit eu ;D PS:Si eu care vroiam sa iau o lada de bere. :P Pai, cand am spus că am plecat... am şi închis pc-ul.
CryStaliN Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Pai, cand am spus că am plecat... am şi închis pc-ul. Plm coae puteai sa anunti si tu dinainte sa te astept cand veneai cu grataru facut si lada de bere Si sa mergem la padure si dupa sa tragem o baie in mare ;D fresh ieseai
djpliku Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=144421.0 Care ma poate ajuta>?
CryStaliN Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 ms ^^ Dr House Ironie? Dr.House ;D Te face ma addytzule? :) Hai noapte buna va pupa mosu
xAddytzu Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 d fenta Un răspuns mai concret ? M-am săturat de toti 'băieţii de cartier' care se cred şmecheri. Iar dacă mai înjurat 'de fenta' măcar de scriai corect 'gâtu mătii', prin urmare ai scris 'gitu măti'. Concluzia este: Că nu ai pentru ce trăi.
djpliku Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Un răspuns mai concret ? M-am săturat de toti 'băieţii de cartier' care se cred şmecheri. Iar dacă mai înjurat 'de fenta' măcar de scriai corect 'gâtu mătii', prin urmare ai scris 'gitu măti'. Concluzia este: Că nu ai pentru ce trăi. Esti prost? "Gitu Matii" Nam scris Mai uitate odata Shoot yourself
xAddytzu Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Nam scris Mai uitate odata Shoot yourself Plyku Kryss: Dute-n gatu mati îmi cer scuze dacă m-am luat de gagicul tău Paul.
djpliku Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 îmi cer scuze dacă m-am luat de gagicul tău Paul. Man, nam nimic cu tn, dar ce ai facut , e penal rau. Puteam sa fiu eu in locul lui
xAddytzu Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Man, nam nimic cu tn, dar ce ai facut , e penal rau. Puteam sa fiu eu in locul lui Ce am făcut ? Pun pariu că din tot ce a spus Paul nu este adevărat. L-am ajutat de fiecare dată când avea probleme dar i-am spus atunci că nu sunt în toane bune (a fost o săptamână) Iar faza ce a pus-o aici, când intra pe messenger...Eu aşa vorbesc cu prietenii mei iar pe el îl consideram prieten şi vorbeam la fel. Nu ştiu ce ţi-a spus ţie dar las-o aşa.
Recommended Posts