Squashy Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 si s-a deschis essesiel? Da...dar e fail...mai naspa srv-u ca si corvus :P
SensationWhite Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Da...dar e fail...mai naspa srv-u ca si corvus :P pei parca era fain...din cea ce am citit
Squashy Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 pei parca era fain...din cea ce am citit E o prostie de server:|...eu n-am primit inca nici un semn pt vechiul cont :))
Squashy Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Nu cred că mai primeşti că arde. :D :D :D Mda...nici eu nu cred:D
Setekh Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 plm.. o sa vad ce pot face, in legatura cu acc-ul >.> Also la ce va asteptati de la un server grecesc?:))
Squashy Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 plm.. o sa vad ce pot face, in legatura cu acc-ul >.> Also la ce va asteptati de la un server grecesc?:)) Ms ma....mda...aici ai dreptate=))...oricum e naspa...plm freya weapons...le urasc...
mmytza Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Ms ma....mda...aici ai dreptate=))...oricum e naspa...plm freya weapons...le urasc... yo numa pt aia am vrut sa joc, ca nu le-am vazut in joc pana acu :))
Recommended Posts