Smok3BoY Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 to dokimasa arxika ston l2elite kai me pigene 1 floor to dokimasa x8es se gracia part 2 kai me pige floor 2 pate cruma tower ground kai piso apo thn gk exei ena kukliko prama pas ekei kai se paei 2on floor den xerw ama pianei se servers l2j alla to dokimasa se l2off kai me evgaze 2on floor dokimaste to kai peste m na xerw
tiranous Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 to dokimasa arxika ston l2elite kai me pigene 1 floor to dokimasa x8es se gracia part 2 kai me pige floor 2 pate cruma tower ground kai piso apo thn gk exei ena kukliko prama pas ekei kai se paei 2on floor den xerw ama pianei se servers l2j alla to dokimasa se l2off kai me evgaze 2on floor dokimaste to kai peste m na xerw 1on o elite tlk einai l2off? Oo 2)on pws se paei re file automata? me to pou pas ekei se kanei teleport? i prepei na pas rr... episi pws 8a pas ekei panw?? vale kana video kamia photo ...gia proof
~GeFriDo~ Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 kai na to kaneis auto dn exei simasia re file siga :)ti pas ston 1o ti ston 2o floor ....
kr1n0s* Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 auto p leei to exw dei aplos egw to ekana toi 3 kai me pigene me tin mia toi 11...... se elite x10 epiane pantos. Pws? Aplos otan anebenes ta skalia tou toi 3 pigene poli aristera kolimena ston tixo kai me tin mia se pigene toi11
Versus Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 re paidia auta einai idiotropes t ka8e server (h blakeies twn admin as to parei o ka8enas opws 8elei) 8imamai TG c3 kaname /target k to name enos npc, dn to 8imamai twra.. k itan ekei mia aorati gk.. p tis milouses k se pigaine kateu8eian core room :O
˚کe®κ Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 re paidia auta einai idiotropes t ka8e server (h blakeies twn admin as to parei o ka8enas opws 8elei) 8imamai TG c3 kaname /target k to name enos npc, dn to 8imamai twra.. k itan ekei mia aorati gk.. p tis milouses k se pigaine kateu8eian core room :O tg c4 pigenes sto ketriko room tou 2nd floor girnouses tn kamera panw ekanes click kai se pige sto core room
CoZaNoStRa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 eleos..auto to ..trick dn iparxei.. stn server p paizw to dokimasa tpt ..dn egine ekei emeina..
Nija22 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 eleos..auto to ..trick dn iparxei.. stn server p paizw to dokimasa tpt ..dn egine ekei emeina.. Siga min epiane :p Dn nomizo na iparxei server p na douleuei pera apo kana c4 i se kana server p dn exei kalo geodata... :p
OrestTheBig Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 plaka mas kaneis mipws auto to bug einai arxaio? tespa an exeis server p borei na douleuoun boreis se parakalw na gineis pio safis?
™® Stergios ®™ Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Kai na douleui , p dn nomizw pos douleui , apla kerdizis ligw xrono... Epeza l2 elite alla dn to exw dokimasi. Ama ksanabw tha paw na to dokimasw!
~CrazyAssassin~ Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 afto einai kt se style pigenes toi 3 k patouses sti gwnia stis skales k se evgaze toi 11 (l2elit ek afto)etc to akneis?? patas panw ston tixo??
slipknotianos Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 apla xazomares... apo ti varemarasas kanete anoita post... kai episis moderator plz lock to topic einai akopa anoixto... mono spam kanoun...
Recommended Posts