ZeRo* Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 kai p pisteueis esi??? Μπορεί να είναι άθεος... btw...Οι άθεοι είναι ποιο πολύ από τους σατανιστές...! Καλύτερα να μην πιστεύεις πουθενά από το να πιστεύεις σε ένα τέρας με 2 κέρατα κόκκινα μάτια και ουρά.
Frank Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Δεν σκοπεύω να πω κάτι άλλο...Υπάρχουν ΤΟΣΑ και ΤΟΣΑ αναπάντητα ερωτήματα, να ξέρετε κάτι γενικά, εγώ δεν υποστηρίζω καμιά θρησκεία και τίποτα. Κάποιος είπε πως υποστηρίζω τον Devon, ΛΑΘΟΣ. Δεν τον υποστηρίζω απλά μου την δίνει που ΟΛΟΙ του επιτεθήκατε και είπα να κάνω εγώ τον σύμμαχο γιατί όπως έχω ξαναπεί όταν κάποιος είναι διαφορετικός δεν μας αρέσει...Τέλος δεν έχω πει ποτέ πως είμαι Χριστιανός (απάντηση στον Phoneix). Όσον αφορά την δευτέρα παρουσία, το ακούμε εδώ και δεκαετίες, αν πιστεύετε σε τέτοια πράγματα τότε μάλλον δεν θα ζήσετε την ζωή σας ελεύθερα. Προσωπικά δεν με νοιάζει τίποτα, απλά κάνω την ζωή μου. Ούτε πάω εκκλησία και ούτε θα πάω ποτέ, αλλά γενικά μου αρέσουν πράγματα όπως ο Μασονισμός, ο Σατανισμός, ο Αποκρυφισμός...Είναι πολυ ενδιαφέρον αρκεί να προσέχεις...Γεμίζεις γνώσεις.
xXSkillerXx Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Warning - while you were typing 22 new replies have been posted. You may wish to review your post. Λολ.
MiraDBZ Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 opa re....Moy 8imizis ayto pyo anakalipsan oi epistimones oti i 8riskia proerxete apo enasimio ston egefalo.. Poli X-Files i liakopoylo blepis.. Πρέπει να παρακολουθώ κάποιον ή κάτι για να έχω παρόμοια άποψη μαζί του;
`Gerero® Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 ego tha simfoniso se ena kai to orkizome teleutaio pragma me ton Devon an kai prin ipostiriksa ala tora tha ipostirikso en meri ala dn kseroume ti theloume mia kathomai ego edo kai ala 10 atoma kai prospathoume na iposttirikoume ti 8riskia mas kai mia kathete edo o alos kai tin koroideuei ase mas re
Phoenix4 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Μπορεί να είναι άθεος... btw...Οι άθεοι είναι ποιο πολύ από τους σατανιστές...! Καλύτερα να μην πιστεύεις πουθενά από το να πιστεύεις σε ένα τέρας με 2 κέρατα κόκκινα μάτια και ουρά. στην αγία γραφή αναφέρεται ως το Beast το τερας Δεν σκοπεύω να πω κάτι άλλο...Υπάρχουν ΤΟΣΑ και ΤΟΣΑ αναπάντητα ερωτήματα, να ξέρετε κάτι γενικά, εγώ δεν υποστηρίζω καμιά θρησκεία και τίποτα. Κάποιος είπε πως υποστηρίζω τον Devon, ΛΑΘΟΣ. Δεν τον υποστηρίζω απλά μου την δίνει που ΟΛΟΙ του επιτεθήκατε και είπα να κάνω εγώ τον σύμμαχο γιατί όπως έχω ξαναπεί όταν κάποιος είναι διαφορετικός δεν μας αρέσει...Τέλος δεν έχω πει ποτέ πως είμαι Χριστιανός (απάντηση στον Phoneix). Όσον αφορά την δευτέρα παρουσία, το ακούμε εδώ και δεκαετίες, αν πιστεύετε σε τέτοια πράγματα τότε μάλλον δεν θα ζήσετε την ζωή σας ελεύθερα. Προσωπικά δεν με νοιάζει τίποτα, απλά κάνω την ζωή μου. Ούτε πάω εκκλησία και ούτε θα πάω ποτέ, αλλά γενικά μου αρέσουν πράγματα όπως ο Μασονισμός, ο Σατανισμός, ο Αποκρυφισμός...Είναι πολυ ενδιαφέρον αρκεί να προσέχεις...Γεμίζεις γνώσεις. Phoenix* btw δεν καταλαβα τι ενοουσες για εμένα :p οσο αυτό για την δευτερα παρουσια δεν θα θέλεις να έρθει... και όποιος το λεει οτι θα ερθει αυτη την χρονια κλπ είναι πολυ ανιοθος και καταστρεφει τον χριστιανισμο εγώ απλά είπα οτι κοντευει σίγα που θα αντέξουμε ακόμα μία εικοσαετία
MiraDBZ Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 στην αγία γραφή αναφέρεται ως το Beast το τερας Σοβαρά πράγματα γράφουν.
ZeRo* Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Πες τα ρε phoenix άρχοντααα!!!!! Μήπως θέλετε να σας πω για το ξανθό γένος ?? Η δευτέρα παρουσία πλησιάζει. Ο λόγος? Στην Αμερική πολλοί είναι αυτοί που έχουν αρχίσει να βάζουν μέσα στο χέρι τους ένα τσιπάκι με το οποίο θα μπορούν να αγοράζουν ότι θέλουν καθώς θα καταργηθούν οι πιστωτικές κάρτες και ο πλανήτης μάλλον δεν θα βγει ποτέ από την οικονομική κρίση. Αυτό λοιπόν θα εκμεταλλευτεί ο Αντίχριστος. Όσοι έχουν αυτό το τσιπάκι θα είναι ακόλουθοι του αντίχριστου και θα είναι ο στρατός του. Όσοι όμως δεν βάλουν αυτό το τσιπάκι θα καταφύγουν στα βουνά και θα ζήσουν εκεί.
Frank Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Phoenix94 αν δεν κάνω λάθος είπες παραπάνω το εξής: "ασε που αμα το κανεις σιχνα αυτό δεν είσαι χριστιανός" Οπότε σου ξεκαθαρίζω φιλικά πάντα πως δεν είμαι Χριστιανός :)
`Gerero® Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Σοβαρά πράγματα γράφουν. an eisai xristianos tote katse kai apsifise tin 8riskia s ti na s po
Frank Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 στην αγία γραφή αναφέρεται ως το Beast το τερας Iron Maiden - The Number Of The Beast Αγαπημένο κομμάτι!
Devon Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Πες τα ρε phoenix άρχοντααα!!!!! Μήπως θέλετε να σας πω για το ξανθό γένος ?? Η δευτέρα παρουσία πλησιάζει. Ο λόγος? Στην Αμερική πολλοί είναι αυτοί που έχουν αρχίσει να βάζουν μέσα στο χέρι τους ένα τσιπάκι με το οποίο θα μπορούν να αγοράζουν ότι θέλουν καθώς θα καταργηθούν οι πιστωτικές κάρτες και ο πλανήτης μάλλον δεν θα βγει ποτέ από την οικονομική κρίση. Αυτό λοιπόν θα εκμεταλλευτεί ο Αντίχριστος. Όσοι έχουν αυτό το τσιπάκι θα είναι ακόλουθοι του αντίχριστου και θα είναι ο στρατός του. Όσοι όμως δεν βάλουν αυτό το τσιπάκι θα καταφύγουν στα βουνά και θα ζήσουν εκεί. Auto einai to epipedo ton xristianon. Opoios exei to tsipaki einai antichristos opoios den to exei paei kai zei sta vouna kai einai xristianos. Hahaha!
MiraDBZ Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 an eisai xristianos tote katse kai apsifise tin 8riskia s ti na s po Δεν είμαι Χριστιανός.Οι γονείς μου με βάφτισαν χωρίς να με ρωτήσουν.Και είμαι κάθετα αντίθετος στη βάφτιση νεογνών.Ο ίδιος ο άνθρωπος πρέπει να διαλέξει ποιο μονοπάτι θα ακολουθήσει.
Hose Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Edw pou ftasame ligi simasia dinei kapoios stin thriskeia tou opote...
Recommended Posts