Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλησπέρα σε όλους,

Εδώ και αρκετά χρόνια ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, και ως παίκτης και ως σχολιαστής του καναπέ :P. Τέλος πάντων να μην σας πολυλογώ, αποφάσισα να δημιουργήσω το δικό μου blog, να εκφράσω την δική μου άποψη για την αθλητική και κυρίως ποδοσφαιρική επικαιρότητα. Σας παρουσιάζω λοιπόν το blog μου:

http://panagiotis-sports.blogspot.com/

Εσείς μπορείτε να διαβάσετε την δική μου γνώμη και να κάνετε ένα comment με την δική σας άποψη, και φυσικά να σχολιάσετε την δουλειά και την προσπάθεια μου γενικά!

Ευχαριστώ και ελπίζω να δείξετε ανταπόκριση

Posted

Καλή τύχη φίλε μου,

το crazyloads.com θα είναι στο πλευρό σου ;)

-Blane

Posted

Καλή τύχη στο blog σου Παναγιωτη  :P και το έχεις στίσει ωραία! Αλλά δεν μπορώ να σε στιρίξω γιατί δεν ασχολούμαι με αθλητικά  :D

Posted

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Όποιος ενδιαφέρεται με το θέμα του blog μου ή έχει φίλους/γνωστούς που ίσως ενδιαφέρονται ας το πει παρακαλώ. Ευχαριστώ

Posted

Ευχαριστώ φιλαράκια να 'στε καλά. Επίσης όποιος θέλει να συμμετάσχει στην προσπάθεια μου συγγράφοντας και λέγοντας την γνώμη του, μπορώ να του δώσω αυτή τη δυνατότητα. Εννοώ να γράφω και εγώ αλλά και εκείνος, αναλόγως βέβαια το θέμα και την ικανότητα του.