Lucky Dice Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 traba klefto den eisai new esy se ayta ... kai parakalw stamatiste na grafete edw to topic einai gia emena kai to moro Ήθελα να σου κάνω επίσκεψη αλλά με κατάλαβες και δεν θα είναι έκπληξη :'( Quote
pirama Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Me tin turopita ti tha ginei omws?tha ta kanoume trampa skype : tyropita ti les? gia pes twra ... tin tiropita tin thes me traganisto filo e ? tha paw se ligo na aniksw filo :P Quote
Reborn12 Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Ήθελα να σου κάνω επίσκεψη αλλά με κατάλαβες και δεν θα είναι έκπληξη :'(Tha se steilw Berolino stin Merkel psaxnei hackers na vroune tous isi gia pes twra ... tin tiropita tin thes me traganisto filo e ? tha paw se ligo na aniksw filo :P Vasika spanakoturopita thelw kai min tin kapsis allios skype dn perneis tn thelw ligo na kokinisi kai vgaltin min einai omi apo kato pali skype dn perneis...A kai turi fresko to thelw opws kai to spanaki(oxi katepsigmeno) auta k vlepoume ti tha kanoume Quote
pirama Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Vasika spanakoturopita thelw kai min tin kapsis allios skype dn perneis tn thelw ligo na kokinisi kai vgaltin min einai omi apo kato pali skype dn perneis... A kai turi fresko to thelw opws kai to spanaki(oxi katepsigmeno) auta k vlepoume ti tha kanoume ase tha se kanw magka leme ... paw na armeksw na soy kanw to tyri ... na paw na mazepsw kai freskw spanaki kai meta tha aniksw to filo opote xoriatiki spanakotiropita tha soy kanw koufala apo ta xerakia moy :) agapi na soy etimasw kai esena tpt na fame ? ( o erotas pernaei apo to stomaxi ) love Quote
Reborn12 Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 ase tha se kanw magka leme ... paw na armeksw na soy kanw to tyri ... na paw na mazepsw kai freskw spanaki kai meta tha aniksw to filo opote xoriatiki spanakotiropita tha soy kanw koufala apo ta xerakia moy :) agapi na soy etimasw kai esena tpt na fame ? ( o erotas pernaei apo to stomaxi ) love Ade gt meta exoume douleia...se mia wra na einai etoima ta panta kai ase tous erwtes aurio pali... Quote
Reborn12 Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Στήλε τον πιραμα να φτιάχνει τυροπιτες Ti les re ekei stin kozani exoune kalo spanaki kai ageladino turi.. fusika tha kanei tiropites Quote
pirama Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Ade gt meta exoume douleia...se mia wra na einai etoima ta panta kai ase tous erwtes aurio pali... ti les ore diaole ? pote tha prolabi to tiri na piksi ? Quote
Reborn12 Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 ti les ore diaole ? pote tha prolabi to tiri na piksi ? Tote tha to ksimerwseis na tn faw to prwi zesti zesti me ton kafe.. Quote
pirama Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Tote tha to ksimerwseis na tn faw to prwi zesti zesti me ton kafe.. oxi gt den tha exei trabiksi to tyri ( theli meres gia na desi kala ) kai epidi eipame einai gia logoys ( kardias ) prepei na exei aksia :) Quote
tazerman2 Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 kalos titlos gia tenia i aksia mias tiropitas axaxaxaxaxaxaxaxaxaxax Quote
AccessDenied Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 Vorfin τα ελληνικα σου μεσα.. "πινασα", "στηλε" κλπ Quote
Lucky Dice Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Δεν έχει την λέξη πινασα το τ9 και μετά εγώ φταίω. Quote
pirama Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 (edited) kalos titlos gia tenia i aksia mias tiropitas axaxaxaxaxaxaxaxaxaxax wraios tilos tha itan alla plz apoxoriste irthe to moro :) agapi thes tiropita h spanakotiropita ? ides e toys edioksa gia na sizitame monoi mas kai na min blepoun ti leme :) Edited August 8, 2016 by pirama Quote
Recommended Posts