ZaNteR Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Έχουμε κανένα νέο σχετικά με το ποτε θα μπορούμε να ξαναχρησιμοποιήσουμε το paypal? Από όσο ξέρω μονο το paypal balance λειτουργεί, δηλαδή άμα είχες από πριν ανεβάσει λεφτά στο paypal σαν paypal balance και γενικα το paypal balance μπορείς να το χρησιμοποιείς κανονικά. Quote
Vision Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Καλησπέρα, αρχικά αν βολεύεσαι μπορείς να χρησιμοποιείς σκέτη κάρτα και όχι PayPal μέχρι να γίνει διαθέσιμο. Πιστεύω πως όχι ακόμα. Πάντως μέσω Alpha Bank εγώ έκανα αγορά στο εξωτερικό συγκεκριμένα στο iTunes μια μεγάλη παραγγελία ενός προιόντος και με άφησε χωρίς περιορισμούς. Quote
classycraw Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 (edited) Εχουν βγει τροποι να βαλεις λεφτα στο paypal. Ψαξε λιγο και θα βρεις! Edited August 28, 2015 by emyrs Quote
SQL Developer Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Εχουν βγει τροποι να βαλεις λεφτα στην τραπεζα. Ψαξε λιγο και θα βρεις! Afou eisai toso eksupnos kai enimeromenos giati spatalas ton xrono sou grafontas afto pou egrapses kai apla den egrapses ton tropo me 1-2 h 3 aples lekseis :) Quote
gaara Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Με μεταφορά μέσω IBAN δεν υπάρχει πρόβλημα στο paypal. Χτες έβγαλα χρήματα και σήμερα τα είχα στο λογαριασμό μου. Quote
mjst Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Με μεταφορά μέσω IBAN δεν υπάρχει πρόβλημα στο paypal. Χτες έβγαλα χρήματα και σήμερα τα είχα στο λογαριασμό μου.to 8ema den einai na mpoune ta lefta ston logariasmo sou alla na mporeseis na kaneis pliromes :P Quote
Scarface™ Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Παιδιά, να βγάλουμε λεφτά από το PP πώς γίνεται; Quote
Recommended Posts