Ahmed20 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 pedia thelo ton kodika gia TvT event! an exete peksi l2ownage,w][e kati tetio poli aplo dld einai ena npc ,se rotaei an thes! exei ena koubi Join kai grafese afto itan!team random! apo afta p se metaferoun colosieum kai exeis kati kiklous kato!red and blue! afto pou exoun ta pack,einai man kalo ala den mou aresi oti 20 sec prin kani teleport s vgazi me roz announce! pf akou roz! kai otan pigenoume mas vazi kai kathomaste! meta apo 2 sec sikonomaste! den thelo kati tetio :D
0 Frank Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 An katalava kala psaxneis to type tou NPC gia TVT..? An psaxneis auto oriste: L2TvTEventNpc @Episis wrong section!
0 Ahmed20 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 An katalava kala psaxneis to type tou NPC gia TVT..? An psaxneis auto oriste: L2TvTEventNpc @Episis wrong section! vsika neo kodika! 1on den mou emfanizi tous kilous kato sta podia! 2on mou vgazi merika announce me roz kai den thelo! opos,20 sec to tleport u team spot go kill ur enemies! ena aplo thelo se kani tp,den grafi tpt, pezis ksilo telioni grafi to score kai telos!
0 Megadevil Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 patas .join ap'opou thes kai se grafei kateutheian to event
0 paparas21 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 xxRxx eftiaxa npc kai ebala afto to type pou eipes ala den boro na paro meros sto tvt otan patao sto NPC den ginete tipota den blepo tipota kamia erotisi xereis giati?
Question
Ahmed20
pedia thelo ton kodika gia TvT event! an exete peksi l2ownage,w][e
kati tetio poli aplo
dld einai ena npc ,se rotaei an thes! exei ena koubi Join
kai grafese afto itan!team random!
apo afta p se metaferoun colosieum kai exeis kati kiklous kato!red and blue!
afto pou exoun ta pack,einai man kalo ala den mou aresi oti 20 sec prin kani teleport s vgazi me roz announce! pf akou roz!
kai otan pigenoume mas vazi kai kathomaste! meta apo 2 sec sikonomaste! den thelo kati tetio :D
4 answers to this question
Recommended Posts