Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Dystopia7 said:

Αγόρι μόνο ψάχνει.

Όχι κοπέλα, αλλά δουλειά από το σπίτι. Τα κάνω όλα και συμφέρω. 

Δύσκολο. με τις καταστάσεις στο σπίτι. Εκτός αν κάνω asmr stream.

Δεν είναι δύσκολο να γίνεις Youtuber, εφόσον θες να εργαστείς από το σπίτι(εκτός αν τρολλάρεις σε αυτήν την περίπτωση) αλλά αν όντως το σκέφτεσαι ξεκίνα το youtube 🙂 με όποιο περιεχόμενο θεωρείς ότι θα σου δώσει συνδρομητές 🙂 (Subscribers)

Posted
20 hours ago, Vince* said:

Δεν είναι δύσκολο να γίνεις Youtuber, εφόσον θες να εργαστείς από το σπίτι(εκτός αν τρολλάρεις σε αυτήν την περίπτωση) αλλά αν όντως το σκέφτεσαι ξεκίνα το youtube 🙂 με όποιο περιεχόμενο θεωρείς ότι θα σου δώσει συνδρομητές 🙂 (Subscribers)

Να 'σαι καλά. 

Posted (edited)
On 10/7/2022 at 1:50 PM, Vince* said:

Να ήσουν και λίγο αισιόδοξος καλό θα ήταν, δεν πιστεύω πως έτσι βοηθάς κανέναν.... Επίσης καιρό πριν ήσουν αλλιώς.... Ξαφνικά τι έγινε και άρχισες να φαίνεσαι τόσο "aggresive" στις απαντήσεις σου? Και μην πεις δικαιολογία τύπου "άλλο τότε άλλο τώρα...." έναν ρόλο άλλαξες.... Δεν σε περίμενα έτσι.... For Real....

Η απαντηση σου δεν συμβαδιζει με αυτο που ειπα, δεν ειμαι καθολου aggresive απο ποτε η ειλικρηνεια ειναι aggresive attitude?

Δεν εισαι εσυ σε θεση να πεις κατι για εμενα η να με κρινεις για της αποφασεις μου η της πραξεις μου δεν με ξερεις καν ποιος εισαι εσυ?

Εγω εφυγα απο το team για ξεκαθαρα προσωπικους λογους εδω και παρα πολυ καιρο εσυ που κολλας που θα σου δικαιολογηθω κιολας?

Απο ποτε πρεπει να δωσω εξηγησεις σε Gold Memeber? 

Με αυτα που λες λερωνεις το ονομα μου χωρις να σου εχω δωσει καποιο δικαιωμα μονο και μονο για αυτο σου απαντησα αλλιως μου εισαι παντελώς αδιαφορος.

Edited by Dragic
  • Downvote 1
Posted

Δώστε μερικές προβολές, αν είστε άντρες πουτάνες άντρες γαμημένοι. Για την φουκαριάρα τη μάνα μου, όχι για μένα.

https://strawpoll.com/polls/xVg7d0k0zZr

Μόνο παιχνίδια εκτός του λολ τελικά. Χέστηκα για το τι προτιμάτε.

• Upvote 1
Posted
On 10/19/2022 at 8:27 AM, Dystopia7 said:

Δώστε μερικές προβολές, αν είστε άντρες πουτάνες άντρες γαμημένοι. Για την φουκαριάρα τη μάνα μου, όχι για μένα.

https://strawpoll.com/polls/xVg7d0k0zZr

Μόνο παιχνίδια εκτός του λολ τελικά. Χέστηκα για το τι προτιμάτε.

αυτό έλειπε αγόρι μου να κάνεις ότι σου ζητάνε, δεν γίνεται να κάνεις όλων τα χατίρια!!!!! Αλλά ποιος το σκέφτεται έτσι!? Κάνε ότι γουστάρεις δικό σου κανάλι είναι 😉

Posted

Αν ψήνεται να φτιαχτεί κανείς. Στείλτε το στις κοπέλες σας. Είμαστε υπέροχοι.

Δεν το είδα καν. Τα προμοτάρω χωρίς να τα βλέπω. Τόση αυτοπεποίθηση έχω. Ου.

E lol pali ddos gamw

wraia syndesh gamiesai nova poutana antra gamhmenh 

dn peirazei leitourgei ws asmr nft

Posted
53 minutes ago, Dystopia7 said:

Αν ψήνεται να φτιαχτεί κανείς. Στείλτε το στις κοπέλες σας. Είμαστε υπέροχοι.

Δεν το είδα καν. Τα προμοτάρω χωρίς να τα βλέπω. Τόση αυτοπεποίθηση έχω. Ου.

E lol pali ddos gamw

wraia syndesh gamiesai nova poutana antra gamhmenh 

dn peirazei leitourgei ws asmr nft

Να σε ρωτησω η πρωην σου η χριστινα εκεινη που της εγλειφες τις καλτσες βγαινει ακομη στα καμινια για ναργιλε η οχι πλεον?

Posted
3 hours ago, Kara said:

Να σε ρωτησω η πρωην σου η χριστινα εκεινη που της εγλειφες τις καλτσες βγαινει ακομη στα καμινια για ναργιλε η οχι πλεον?

Αυτό το ποστ σου με εκνεύρισε όποτε σκάσε και βλέπε. Δεν ξέρω τι κάνει η ριόλα.

Posted
On 10/28/2022 at 4:36 PM, Dystopia7 said:

@Kara είσαι μια κούκλα προβλέπονται μπάτσες μες τα μούτρα ου

Ειμαι με τη πρωην σου στο κρεβατι τωρα δεν μπορω. Εχει ασχημο φετιχ η τυπισα και της αρεσει να της γλειφεις τη πλατη

Posted
On 10/30/2022 at 5:22 PM, Kara said:

Ειμαι με τη πρωην σου στο κρεβατι τωρα δεν μπορω. Εχει ασχημο φετιχ η τυπισα και της αρεσει να της γλειφεις τη πλατη

Υπόσχομαι ότι θα την κάνω να κλάψει από τον πούτσο μελλοντικά. Αν το θέλει φυσικά. Κάτι μου λέει ότι το θέλει. Ε λολ πάλι κίνηση εκεί κάτω.