Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, SeventhSky said:

[ΝΕΥΡΟΜΟΡΦΙΚΟ DISCORD]

Γιατί δεν με βάζετε; Τραγικοί.

Posted
11 minutes ago, MiraDBZ said:

Γιατί δεν με βάζετε; Τραγικοί.

1 minute ago, JaharakaL said:

Καναμε το [ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ] και ειπαμε ban

• Thanks 1
Posted
1 minute ago, SeventhSky said:

ΩΡΑΙΟΣ-Ο-ΠΙΡΙ-ΟΤΑΝ-ΕΓΩ-ΗΜΟΥΝ-Ο-ΜΟΝΟΣ-ΠΟΥ-ΣΕ-ΕΙΧΑ-ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ-ΤΟΤΕ-ΜΑΖΙ-ΜΕ-ΤΟ-ΝΙΚΟ-ΒΑΣΙΚΑ-ΔΕΝ-ΣΕ-ΕΚΑΝΑ-ΜΠΑΝ-ΑΛΛΑ-Ο-ΒΑΣΙΛΗΣ-ΕΛΕΓΕ-ΝΑΙ-ΚΑΙ-ΚΑΛΑ-ΕΚΑΝΕ-ΓΙΑΤΙ-ΤΟΤΕ-ΕΚΑΝΕΣ-ΠΛΑΚΟΨΩΛΙΑ-ΜΕ-ΤΟΝ-ΔΑΣΚΙΤΟ-ΣΩΡΑΙΟΣ-ΦΟΥΣΤΗ-ΣΩΡΑΙΟΣ

Posted

Αλλά τέσπα ο ντασκ πέθανε, μιας και τον σκότωσα και τον έκανα βιβλιοθήκη στον Πύθωνα, οπότε φάε πούτσα, καπιταλισμέ.

Posted

Ρε μαλακες δεν μπορω αλλο με αυτον τον μαλακα τον mirra berry

αι ψοφατε ολοι :/ επειδη παιρνει ναρκωτικα τον αφηνετε και μας κανει ψυχολογικο πολεμο

Δεν φτανει που εχω δει τ φατσα του designatix και εκανε εμετο ο εμετος μου

Posted

@JaharakaL πρέπει να μάθω c για δομές και αλγορίθμους και βαριέμαι και κάθομαι στο κρεβάτι με το λαπιτοπ αντί να κάθομαι στον υπολογιστή, με αποτέλεσμα να χειροτερεύει η σκολίωση μου. Γάμησε τα, άφησε τα και ξαναγάμησε τα. Γαμώ.

Posted

Πρέπει να μάθω C καλά μέσα σε μια βδομάδα, για να πιάσω τις δομές και τους αλγόριθμους μετά και μετά να νοικιάσω έναν κβαντικό υπολογιστή, για να προγραμματίζω σε Q#.

Posted (edited)

Την Kotlin άφησε την γι' αργότερα. Επικεντρώσου τώρα σε python και C, και μετά βλέπουμε. Επίσης να πάει να γαμηθεί η java και η swing βιβλιοθήκη. ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Edited by MiraDBZ
Είπε να κάτσει να διαβάσει και τελικά, πάλι καταλήγει στο mxb. Φιλοσοφικά να το δεις, πάντα καταλήγεις στην πηγή. Συμφωνείτε/διαφωνείτε; Πατήστε 0 για ναι και 1 για όχι. 2 και για τα δύο.
Posted
54 minutes ago, MiraDBZ said:

Αλλά τέσπα ο ντασκ πέθανε, μιας και τον σκότωσα και τον έκανα βιβλιοθήκη στον Πύθωνα, οπότε φάε πούτσα, καπιταλισμέ.

Πλάκα κάνω. Ο καπιταλισμός είναι καλός για τουλάχιστον 8 χρόνια και μετά το γυρνάμε σε κομμουνισμό. Θυμάσαι;

Posted

@Xplicit7 Μαλάκας είσαι και μαθαίνεις html και css; Γιατί όχι wix και squarespace; Γενικά league of legends να φτιάχνεις ιστοσελίδες εν έτει 2020.