Jump to content

Recommended Posts

Posted

des, twra 9a kanei report, san to 12xrono pou psaxnete na faei fapes kai enoxlei kai meta trexei stin daskala

oxi re c den paizi na ksana kanw report kanenan ... katalaba apo ton Justine pio einai to epipedo edw .. kai apla mpenw na trolarw kai egw opos kai oloi esis ... pes oti thes den me pirazi 

Posted

ειναι αλλο το ενα αλλο το αλλο. αλλο το high fidelity αλλο των pc

Είναι 2500ε για καλώδια.

Posted (edited)

Είναι 2500ε για καλώδια.

Πηγαινε δες λιγο ηχοσυστηματα highF και δες τιμες και μετα ελα πες μου.. δεν αντιλεγω μαλακια μεν αλλα ο καθενας χαλαει οπου θελει.

τα ηχεια οταν τα πηρα κανανε 8.500 τωρα επεσε η τιμη http://www.skroutz.gr/s/348781/Focal-Electra-1028-Be.html

προ- μαζι με τον λαμπατο κανανε 13-15 χιλιαρικα  ο ενισχυτης και το woofer γυρο στα 14 και κλπ τα καλωδια ολα μαζι πανε στα 5 - 6 χιλιαρικα (μπανανες μαζι με δακτυλιους κλπ)

κ σ ξαναλεω αυτα ειναι μονο ενα μερους του συστηματος, μετα παμε στην τηλεοραση τον amp κλπ

μαλακια τοσα λεφτα αλλα οκ τωρα δεν πανε πισω 

Edited by AccessDenied
Posted (edited)

Πηγαινε δες λιγο ηχοσυστηματα highF και δες τιμες και μετα ελα πες μου.. δεν αντιλεγω μαλακια μεν αλλα ο καθενας χαλαει οπου θελει.

τα ηχεια οταν τα πηρα κανανε 8.500 τωρα επεσε η τιμη http://www.skroutz.gr/s/348781/Focal-Electra-1028-Be.html

προ- μαζι με τον λαμπατο κανανε 13-15 χιλιαρικα  ο ενισχυτης και το woofer γυρο στα 14 και κλπ τα καλωδια ολα μαζι πανε στα 5 - 6 χιλιαρικα (μπανανες μαζι με δακτυλιους κλπ)

soy aresi i piotita my love ?

Στο πούτσο μας

exe xari pou eimai sigoyros oti den ftani alios tha soy elega pou na ston balis

Edited by pirama
Posted

Κοιτα πως γινεται διασημος ο Νικολουδος σε 1 ωρα

Βρε τσουτσέκι μπήκες mxc το 2016 και έχεις και άποψη για το ποιος είναι "διάσημος" εδώ μέσα; Ουστ.

Posted

Βρε τσουτσέκι μπήκες mxc το 2016 και έχεις και άποψη για το ποιος είναι "διάσημος" εδώ μέσα; Ουστ.

exei emena na ton avadarw :P

ti leei re o ka9isterimenos mazepste ton kapios

pola ypes mikre ade gia ypno

Posted

κ σ ξαναλεω αυτα ειναι μονο ενα μερους του συστηματος, μετα παμε στην τηλεοραση τον amp κλπ

μαλακια τοσα λεφτα αλλα οκ τωρα δεν πανε πισω 

Κι εγώ χαλάω λεφτά και είμαι της άποψης όπου θες να τα τρως. Αλλά είναι γαμημένα καλώδια, και τα ηχεία είναι overpriced.

Ούτε επαγγελματίας είσαι ούτε θα γίνεις, δεδομένουν ότι κάθεσαι 25 ώρες το 24ωρο στο mxc δε σε κόβω και για τίποτα παραπάνω εκτός youtube.

Posted

Kai egw o malakas exw minei akoma me to DisplayPort 1.3, 9a to paw se kosmimatopolio na dw ti piotitas metalo einai giati an den einai poly akrivo 9a xanw perfomance logika

Posted

Κι εγώ χαλάω λεφτά και είμαι της άποψης όπου θες να τα τρως. 

mine se ayto opote