Jump to content

Official Spam Topic ☂

Maxtor

Recommended Posts

vlepeis 3erw apo to 2010 ti ginete kai ti atoma einai Mods edw mesa wste na min kanw to paramikro tryhard gia na eimai kapios se ena toso tipotenio forum. Ta communication skills mou 9a ta kratisw gia ekei pou aksizei esy kane to tryhard sou edw kai as eisai apotiximenos

Γεια σου ρε xxdem πάλιουρα. 

Η αλήθεια είναι πως όντως ήταν πολύ tryhard για εμένα να μην σου κάνω ban τα accounts αυτά τα 2 και κάτι χρόνια.

Πάλι καλά που με πρόλαβε ο Maxtor και το έκανε αυτός.

Σε αυτό το "τιποτένιο" forum, όμως σε βλέπω να αφιερώνεις την ώρα σου όλα αυτά τα χρόνια.

Τα communications skills αποκτούνται και βελτιώνονται με τον χρόνο, δεν διδάσκονται και επειδή ξέρω ότι είσαι μικρός καλά θα κάνεις να τα εξασκείς σε κάθε τομέα της ζωή σου.

Προτού αρχίσεις και εσύ να κράζεις και να το παίζεις αδιάφορος, διότι ήδη έχεις προχωρήσει σε χαρακτηρισμούς, καλά είναι να προσέξεις διότι αρκετές φορές σου έχω γλιτώσει το ban (ήδη έχω πάλι 2-3 pms που μου ζητάνε ban για λογαριασμό σου λόγω του ότι τους απειλείς με ddos και άλλα παρόμοια e-wars).

Η αλήθεια είναι πως όντως ήταν πολύ tryhard για εμένα να μην σου κάνω ban τα accounts αυτά τα 2 και κάτι χρόνια.

Σε αυτό το "τιποτένιο" forum, όμως σε βλέπω να αφιερώνεις την ώρα σου όλα αυτά τα χρόνια.

Τα communications skills αποκτούνται και βελτιώνονται με τον χρόνο, δεν διδάσκονται και επειδή ξέρω ότι είσαι μικρός καλά θα κάνεις να τα εξασκείς σε κάθε τομέα της ζωή σου.

Προτού αρχίσεις και εσύ να κράζεις και να το παίζεις αδιάφορος, διότι ήδη έχεις προχωρήσει σε χαρακτηρισμούς, καλά είναι να προσέξεις διότι αρκετές φορές σου έχω γλιτώσει το ban (ήδη έχω πάλι 2-3 pms που μου ζητάνε ban για λογαριασμό σου λόγω του ότι τους απειλείς με ddos και άλλα παρόμοια e-wars).

284 σειρα ηταν... σε ποναει? Εισαι νεουδη δεν ξερεις απο αυτα. 

284 σειρα ηταν... σε ποναει? Εισαι νεουδη δεν ξερεις απο αυτα. 

:happyforever:  :happyforever:

+1

Τελικά εγώ ειμαι ο μόνος καλός εδω μέσα

Μην ξαναδω ουτε 1 post σου μεχρι να σταματησεις να ακους lopez ΟΥΤΕ ΕΝΑ.

Και επισης θα στειλω μυνημα στη katherine να σου ριξει χυλοπιτα την επομενη φορα που θα της ζητησεις να δειτε twlight / vampire diaries μαζι.

7 μερες σε παρακαλω να δουμε tom hanks -.-

λεγε να την κατεβασω να τη δουμε? 

http://www.imdb.com/title/tt0109830/

Edited by AccessDenied

"accounts" logika se kanei na nio9eis anwteros i skepsi oti esy bannareis kai emeis apelpismenoi ftiaxnoume "accounts"

2o account einai afto den exw alo eksipne, kanto ban an se kanei na niwseis kala. Oso gia ta upolipa pou grafeis niw9w oti milaw se mia kompleksiki aderfi pou den pernei apo logia, GL

den 9a mpw ston kopo na sizitiso me tetio atomo kai toso megalis diaforas nohmosinis pou exoume

PS: Stamata na sinexizeis na dixneis poso vlakas eisai, dikse mou ena gamimeno post mou opou apilw gia ddos, an mporeses na katalaveis ti simenei afti i protasi otan diavazes ta rules

Edited by xxdem

"accounts" logika se kanei na nio9eis anwteros i skepsi oti esy bannareis kai emeis apelpismenoi ftiaxnoume "accounts"

2o account einai afto den exw alo eksipne, kanto ban an se kanei na niwseis kala. Oso gia ta upolipa pou grafeis niw9w oti milaw se mia kompleksiki aderfi pou den pernei apo logia, GL

Δυστυχώς, δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι. Αδιαφορώ πλήρως για τις γνώσεις κάποιου, εάν η συμπεριφορά του είναι ανάρμοστη.

Όταν κάποιος συζητάει με χαρακτηρισμούς π.χ. αποτυχημένος, αδερφή και άλλα παρόμοια, μόνο το επίπεδο του μπορεί να δείξει.

Επίσης, τα communications skills σου είναι πραγματικά αξιομνημόνευτα. Όντως κράτησε τα για αλλού.

Δυστυχώς, δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι. Αδιαφορώ πλήρως για τις γνώσεις κάποιου, εάν η συμπεριφορά του είναι ανάρμοστη.

Όταν κάποιος συζητάει με χαρακτηρισμούς π.χ. αποτυχημένος, αδερφή και άλλα παρόμοια, μόνο το επίπεδο του μπορεί να δείξει.

Επίσης, τα communications skills σου είναι πραγματικά αξιομνημόνευτα. Όντως κράτησε τα για αλλού.

wraia, kseka9ara den vgazei nohma na sizitame emeis oi 2 opws anefera kai pio panw.

Afou esy eisai o swstos pes mou ena gamimeno logo pou exeis ta moutra na eisai GMod enw to mono pou kaneis einai na bannareis kai na to paizeis eksipnos me ta xaza sou anousia comments.

wraia, kseka9ara den vgazei nohma na sizitame emeis oi 2 opws anefera kai pio panw.

Afou esy eisai o swstos pes mou ena gamimeno logo pou exeis ta moutra na eisai GMod enw to mono pou kaneis einai na bannareis kai na to paizeis eksipnos me ta xaza sou anousia comments.

Αν εσύ από ότι είπα κατάλαβες αυτό, τότε είναι πραγματικά θλιβερό.

Ουδέποτε δεν ανέφερα αν είμαι σωστός ή όχι.

3ος χαρακτηρισμός (πάρτο σαν warning)

Αυτό που έχει να κάνει ο GMod δεν είναι αυτό που λανθασμένα νομίζεις.

Οι Global Moderators ελέγχουν την σωστή λειτουργία του forum, συντονίζουν τους staffers, διαχειρίζονται τον μεγαλύτερο όγκο των reports και βοηθάνε όπου άλλου προλαβαίνουν.

Αν έχεις παράπονο και σε αυτό, τότε κλείσε ένα ραντεβού με τον Maxtor για να του απαιτήσεις τις ιδέες σου.

*Βασικά, όλη την ώρα και κάθε φορά λες ότι θα φύγεις και δεν θα συζητήσεις άλλο, αλλά πάλι εδώ σε βλέπω. :) με μπερδεύεις