Jump to content

Official Spam Topic ☂

Maxtor

Recommended Posts

a kala oute twra pistikes gia tin o9oni, malon einai kati to ekswpragmatiko gia esena enw stin ousia einai donates 2 imerwn stis kales tou l2aepvp. Ante gN twra giati kourases

xdem ολα εχουνε 1 οριο. μεχρι και εγω ξερω ποτε να σταματαω το μυαλουδακι σου και η δυσλεξια σου ομως σε ξεπερνανε. Οταν γινεις ανθρωπος 

για 1 λεπτο και σε 1 σχολιο σου δεν γραψεις βλακια για να γελασει το μισο το φορουμ τοτε θα σε παραδεχτω και θα αποδεχτω οτι λες για μενα, αλλα με τις βλακιες που λες

κ το κραξιμο που ριχνεις ολη την ωρα χωρις να ξερεις τον αλλο..  τις γνωσεις που εχεις εσυ στο προγραμματισμο τις εχω χ10 σε αλλο τομεα που εσυ δεν σκαμπαζεις μια.

Σε αποκαλεσα βλακα? Μανι μανι δειχνεις ποσο απελπισμενος εισαι και οτι ξερεις μονο προγραμματισμο

btw κλεισε το Unreal επιμενω το μονο που ξερεις ειναι λιγη C# για να γραψεις τα βσκ method απο εκει κ περα δεν εχεις ιδεα εκτος και αν σκασεις λεφτα και προσλαβεις κανενα 3d modeller

και μετα προσλαβεις και animator

Edited by AccessDenied

polu gamiadies tin eidate kai oi 2 exete na poume apo 10 othones o kathenas gia na blepete tsodes sto youjizz kai na noiwthete oti eiste mesa sta gurismata

Ποτε μωρη καρια? Μια οθονη πηρα μονο 900 ευρω κ αυτη πριν 2 χρονια γιατι ηθελα 3D ..δεν εγραψα οτι βγαζω 6.000 το μηνα απο το σερβερ μου και εχω 10 οθονες

κ μην ξεχναμε το 2014 το 3D εκανε ΜΠΟΟΜ σε τιμη τωρα παιρνεις και 60αρα 3d με 900 ευρω οχι 38αρα που εχω εγω

Edited by AccessDenied

Ποτε μωρη καρια? Μια οθονη πηρα μονο 900 ευρω κ αυτη πριν 2 χρονια γιατι ηθελα 3D ..δεν εγραψα οτι βγαζω 6.000 το μηνα απο το σερβερ μου και εχω 10 οθονες

κ μην ξεχναμε το 2014 το 3D εκανε ΜΠΟΟΜ σε τιμη τωρα παιρνεις και 60αρα 3d με 900 ευρω οχι 38αρα που εχω εγω

3erw oti me brizeis gia na me trollareis kai na baleis quote mou sto sig sou alla dn peftw stin pagida sou

3erw oti me brizeis gia na me trollareis kai na baleis quote mou sto sig sou alla dn peftw stin pagida souΧ

ΧΑΧΑΧxaxaxaaxa0xa0x0xaxaxa

Αφου σου ειπα μωρη σε προκαλω μεχρι να γραψεις κατι για να το παρω και να το χρησιμοποιησω εναντιων σου... 10 μερες τωρα σου λεω πολεμας καθρεφτη.. ποσο μυαλο θελει lel.

αλλα οκ αφου δεν πεφτεις σε παγιδες παω να κλαψω μπας και παρω τη θεση του gfx moderator :'(

Edited by AccessDenied

^^ hey there. Ακομη Gmod? παιζει να με εχεις περασει σε διαρκεια πλεον

Grandpa πλέον :D

ΧΑΧΑΧxaxaxaaxa0xa0x0xaxaxa

Αφου σου ειπα μωρη σε προκαλω μεχρι να γραψεις κατι για να το παρω και να το χρησιμοποιησω εναντιων σου... 10 μερες τωρα σου λεω πολεμας καθρεφτη.. ποσο μυαλο θελει lel.

αλλα οκ αφου δεν πεφτεις σε παγιδες παω να κλαψω μπας και παρω τη θεση του gfx moderator :'(

kalo klama

kalo klama

Κατσε γιατι εδω εχουμε σκηνικα ο Justice Πουλαει μουρη και το παιζει παλιος :o

Justice >.>  <.< παλιοσες?

Απολυεσαι Ιουλιο?

Ο παλιός έχει δίκιο

Ο παλιός έχει πάντα δίκιο

Ακόμη κι όταν ένας νέος έχει δίκιο, θα εφαρμόζονται αυστηρά τα άρθρα 1 και 2 του κανονισμού

Όσο περισσότερο κρίνεις τον παλιό τόσες περισσότερες αγγαρείες θα κάνεις

Ο παλιός δεν τρέχει, σέρνεται 

Ο παλιός δεν κοιμάται, πέφτει σε κόμμα

Ο παλιός δεν βγαίνει ποτέ α/α, κάπου είναι κωλυόμενος 

Ο παλιός είναι μονίμως κολυώμενος 

Ο παλιός δεν τρέχει τους νέους, τους διαπαιδαγωγεί

Ο παλιός δεν προλαβαίνει ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ

Edited by AccessDenied

Btw Justice αμα πατησεις το videoclip που εχεις βαλεις της lopez στην αρχη εκει που και καλα πεφτει η βροχη δες λιγο σε βαθος...

ΒΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 2 ΜΕΤΡΑ και ακριβως πανω απο το θυροτηλεφωνο χαχα0χα0 video clip του 1 ευρω

Επισης εχεις δει βροχη να πεφτει σαν να τη πεταει κουβας? αχαχχαα

Edited by AccessDenied

xxdem vs AccessDenied 

Πονταρετε : +1 for AccessDenied

Οχι ρε o xxdem παντα θα κερδιζει και στο maxcheaters και στις γυναικες..

λεει τοσα ψεματα που χτες μια ξανθια του ειπε "καλε μου θα μπορουσα να κανω ερωτα με τη μυτη σου? εφτασε τους 32 ποντους" 

και σου ειπα νταξει τα 10 ευρω που σ εδωσα για να με υποστηριξεις αλλα καντο σαν να φαινεται οτι δεν πηρες λεφτα -.- 

εσυ το παρακανες

Edited by AccessDenied

Οχι ρε o xxdem παντα θα κερδιζει και στο maxcheaters και στις γυναικες..

λεει τοσα ψεματα που χτες μια ξανθια του ειπε "καλε μου θα μπορουσα να κανω ερωτα με τη μυτη σου? εφτασε τους 32 ποντους" 

+2 for AccessDenied 

(πινοκιο xxdem)

+2 for AccessDenied 

(πινοκιο xxdem)

Ευχομαι να μην ακουστει σεξιστικο αυτο αλλα η αγαπημενη σταση στον ερωτα του xdem ειναι οταν καθεται η κοπελα στο προσωπο του και του λεει

XDEM πες μου ΔΙΑΦΟΡΑ

και αρχιζει ο xdem

Εχω σερβερ με 2000 ατομα (αχχχχχχ Η ΚΟΠΕΛΑ)

η οθονη μου κοστιζει 2500 ευρω (αχχχχχχχχ XDEM αχχχχχχ)

κλπ κλπ χD

Ευχομαι να μην ακουστει σεξιστικο αυτο αλλα η αγαπημενη σταση στον ερωτα του xdem ειναι οταν καθεται η κοπελα στο προσωπο του και του λεει

XDEM πες μου ΔΙΑΦΟΡΑ

και αρχιζει ο xdem

Εχω σερβερ με 2000 ατομα (αχχχχχχ Η ΚΟΠΕΛΑ)

η οθονη μου κοστιζει 2500 ευρω (αχχχχχχχχ XDEM αχχχχχχ)

κλπ κλπ χD

:O Ooooooooo

3-0 for AccessDenid  (ταπααααααααα ρομπαααα)

πολυ καυλι@@ρικα μιλας xxdem :P

:o Ooooooooo

3-0 for AccessDenid  (ταπααααααααα ρομπαααα)

πολυ καυλι@@ρικα μιλας xxdem :P

Αστον δεν εχει χρονο να σκεφτει, εκανε μια παραγγελια πιτσα και εχασε το κουπονι της εκπτωσης 20% και μετραει τα ψιλα που εχει μπας και συμπληρωσει 1 ευρω  για να πληρωσει τη πιτσα

Παω για νανι, gn

xdem μην ψαρωνεις σαγαπαω <3

αφου ξερεις οτι απλα λεμε καμια χαζομαρα να περασει η ωρα :3 μην αρπαζεσαι

Edited by AccessDenied

Αστον δεν εχει χρονο να σκεφτει, εκανε μια παραγγελια πιτσα και εχασε το κουπονι της εκπτωσης 20% και μετραει τα ψιλα που εχει μπας και συμπληρωσει 1 ευρω  για να πληρωσει τη πιτσα

Παω για νανι, gn

xdem μην ψαρωνεις σαγαπαω <3

αφου ξερεις οτι απλα λεμε καμια χαζομαρα να περασει η ωρα :3 μην αρπαζεσαι

3-1 AccessDenid δειλιασε xD