Ugleethyn Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 (edited) 6 minutes ago, Max Caulfield said: Αμα θες την πραγματικη αληθεια ηταν οτι ο υστερικος φιλος σου ουρλιαζε στο microphono σε περιμενω στη πλατεια που ηταν 1 ωρα απο το σπιτι μου οταν του ειπα να βρεθουμε καπου στη μεση. Και καραγκιοζη να πεις τη μανα σου :) Εγώ δεν ξέρω σου λέω οι φήμες το λένε ... Αλλά από ένα κειμενάκι 9 σειρών απάντησες μόνο τις 2 πιο ηλίθιες που ήταν απλά για να θίξουν τον "ανδρισμό" σου ... Ναι ξέρεις συνήθως οι ηλίθιοι άνθρωποι ταυτίζονται με τους δυνατούς όχι με τους έξυπνους ... Εξού και ο λόγος που οι ραστιστές λένε για "Μεγα Αλέξανδρο" αλλά κανείς τους δεν μιλάει για Δημόκριτο η τον Παρμενίδη... Τροφή για σκέψη :Ρ Edited April 20, 2020 by DukeAwesome Quote
JaharakaL Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Ρε μαλακα Kara ησουν πισω απο κανα L2pride pack Project; Quote
Max Caulfield Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 1 minute ago, DukeAwesome said: Εγώ δεν ξέρω σου λέω οι φήμες το λένε ... Αλλά από ένα κειμενάκι 9 σειρών απάντησες μόνο τις 2 πιο ηλίθιες που ήταν απλά για να θίξουν τον "ανδρισμό" σου ... Ναι ξέρεις συνήθως οι ηλίθιοι άνθρωποι ταυτίζονται με τους δυνατούς όχι με τους έξυπνους ... Εξού και ο λόγος που οι ραστιστές λένε για "Μεγα Αλέξανδρο" αλλά κανείς τους δεν μιλάει για Δημόκριτο η τον Παρμενίδη... Τροφή για σκέψη :Ρ Δεν διαβασα καν τι εγραψες εισαι βαρετος. Quote
Max Caulfield Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 1 minute ago, JaharakaL said: Ρε μαλακα Kara ησουν πισω απο κανα L2pride pack Project; Δεν μπορω να πω. Τα μονα που μπορω να πω ειναι οτι ο damage μ χρωσταει ακομη 100ε Quote
Ugleethyn Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Just now, Max Caulfield said: Δεν διαβασα καν τι εγραψες εισαι βαρετος. Μαλάκα σε έχω πετσοκόψει τις τελευταίες μέρες πρέπει να πάρεις ρεβανς ... https://maxcheaters.com/topic/235039-inappropriate-behaviour-from-gmds/page/2/ Quote
JaharakaL Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Just now, Max Caulfield said: Δεν μπορω να πω. Τα μονα που μπορω να πω ειναι οτι ο damage μ χρωσταει ακομη 100ε Δε με νοιαζει ο damage Quote
Max Caulfield Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 1 minute ago, DukeAwesome said: Μαλάκα σε έχω πετσοκόψει τις τελευταίες μέρες πρέπει να πάρεις ρεβανς ... https://maxcheaters.com/topic/235039-inappropriate-behaviour-from-gmds/page/2/ Δεν διαβασα γιατι εισαι βαρετος. Ενα λινκ ειδα το οποιο δεν το παταω καν Quote
Nightw0lf Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 demote o dragic re ... autos kai o cele kanoun mono shares tous afkers kratise pali are maxtor Quote
`Sanctus Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 4 minutes ago, Nightw0lf said: demote o dragic re ... autos kai o cele kanoun mono shares tous afkers kratise pali are maxtor eimai sigouros oti to pisteueis auto p les mwri krifoprasini xamoura https://www.youtube.com/watch?v=5dTq9PsE8OQ Quote
Dragic Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 (edited) 42 minutes ago, Nightw0lf said: demote o dragic re ... autos kai o cele kanoun mono shares tous afkers kratise pali are maxtor Εγώ ζήτησα demote γιατί κάποιος staffer μίλησε πολύ άσχημα προς το πρόσωπο μου όταν ζητήθηκε η γνώμη μου για κάτι ( ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε ) εγώ δεν θα συνεργαστώ με ανθρώπους που δεν έχουν παιδεία και δεν ξέρουν τι θα πει σεβασμός, ειναι απαράδεκτο να μην σέβεσε την γνώμη του άλλου έχουμε και μια αξιοπρέπεια και όλα έχουν και ενα όριο! Οταν και αν αποφασίσει ο Maxtor να φτιάξει αυτό το φόρουμ και πετάξει τα φαντάσματα από το Staff τύπου μπαίνω κριτικάρω τους πάντες και κάνω μόνο reload το main index τότε ίσως ξανά προσφέρω την βοήθεια μου. Εις το επανιδείν! Edited April 20, 2020 by Dragic Quote
Recommended Posts