MiraDBZ Posted April 10, 2020 Posted April 10, 2020 Just now, MiraDBZ said: Ωπ εντοπίσθηκε πλεονασμός. Δε μπορώ να αντιδράσω στο δικό μου ποστ; Σοβαρά τώρα; Τραγικό.
MiraDBZ Posted April 10, 2020 Posted April 10, 2020 https://dragonball.fandom.com/wiki/Mira Ωραία σελίδα; Εγώ την έφτιαξα, χρησιμοποιώντας τα elite μου hax0r skillz.
MiraDBZ Posted April 10, 2020 Posted April 10, 2020 Just now, MiraDBZ said: https://dragonball.fandom.com/wiki/Mira Ωραία σελίδα; Εγώ την έφτιαξα, χρησιμοποιώντας τα elite μου hax0r skillz. Καλό κομμάτι.
MiraDBZ Posted April 10, 2020 Posted April 10, 2020 Αντικειμενικά τώρα, υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ('βάφεις τα νύχια σου κόκκινα', 'να βάφεις κόκκινα τα χείλη σου', 'να βάφεις γενικά τα φρύδια σου');
MiraDBZ Posted April 10, 2020 Posted April 10, 2020 5 minutes ago, SeventhSky said: Ρε μαλάκα απαντάς στον εαυτό σου; Έχω κάτι καλύτερο να κάνω ρε γκασμά; Άντε.
SeventhSky Posted April 10, 2020 Posted April 10, 2020 Just now, MiraDBZ said: Έχω κάτι καλύτερο να κάνω ρε γκασμά; Άντε. Ναι , απο το να απαντάς στον εαυτό σου σε ένα forum.
MiraDBZ Posted April 10, 2020 Posted April 10, 2020 (edited) 2 minutes ago, SeventhSky said: Ναι , απο το να απαντάς στον εαυτό σου σε ένα forum. Κάτσε να κάνω ένα Paul για να ψηφίσετε τι θέλετε να κάνω. 1. Injustice 2 στο PS4 2. Αυτισμό στο instagram 3. Να πάω για ύπνο Edited April 10, 2020 by MiraDBZ Σοβαρά θέλετε και λόγο; Δηλαδή κανένας σεβασμός για τα προσωπικά δεδομένα του Πλούταρχου;
Psyancy Posted April 10, 2020 Posted April 10, 2020 Just now, MiraDBZ said: Κάτσε να κάνω ένα Paul για να ψηφίσετε τι θέλετε να κάνω. 1. Get a girlfriend Ψηφιζω το 1
MiraDBZ Posted April 10, 2020 Posted April 10, 2020 5 minutes ago, Psyancy Designs said: Ψηφιζω το 1 Ναι αυτό μου λείπει.. Όχι το ότι δεν έχω λεφτά, δουλειά, σκοπό, φίλους κτλπ... Η κοπέλα μου λείπει. Κάτσε τώρα να σου αναπτύξω σε Χ λέξεις γιατί κάνεις λάθος.
MiraDBZ Posted April 10, 2020 Posted April 10, 2020 Just now, MiraDBZ said: Ναι αυτό μου λείπει.. Όχι το ότι δεν έχω λεφτά, δουλειά, σκοπό, φίλους κτλπ... Η κοπέλα μου λείπει. Κάτσε τώρα να σου αναπτύξω σε Χ λέξεις γιατί κάνεις λάθος. Κάνεις λάθος, επειδή είσαι λάθος. 1
Recommended Posts