BabayG Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 Tou exei valei gkazi gt alliws oute mexri to periptero den to vgazei. Quote
Kara Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 Ntaxei kanete oloi les kai dn xeroume ta wankel ti kaine. Prota apo ola dn xrisimopoiw auto to amaxi gia na bgw exw. dn eimai malakas na plirwnw 50rika, exw ena lancia gia tis boltes. San na mou les oti exeis bmw m4 kai to perneis gia na pas xalandri mesa sti kinhsh. Quote
Xplicit7 Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 (edited) 19 hours ago, Kara` said: Φθοροαντιμονικο οξυ στις λεμφικες απολυξεις σου ευχομαι με λιγο Τ5 με νεοπλασματικο δεικτη C125. Ναι αυτο θα κανουμε τζαμια σε ολη την Ελλαδα για τα υποκαταστατα της κοινωνιας που αμα εκ φερεις διαφορετικη θρησκευτικη αποψη σε αποκεφαλιζουν (πριν πεις οτι μαλακια σου ερθει δεν εχω δει τηλεοραση 7 χρονια τωρα, η 60αρα μου δεν εχει καν καλωδιο κεραιας). ναι εχεις δικιο. Εισαι τοσο ασχετος που μεχρι και ο xdem για τη μαλακια του ειχε κανει share spree system 30 γραμμων που ειναι χ100 φορες καλυτερο απο το δικο σου με ηχους και enum. Τι μιλας τωρα δεν ξερω αλλα οταν τα βρισκουμε σκουρα τα ριχνουμε στη πλακα ολα πεταμε και ενα emoji και καθαρισαμε. Kys Edited November 30, 2018 by Xplicit7 Quote
Kara Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 34 minutes ago, Xplicit7 said: Kys Τ5 ξαναλεω. Ερχεται, its coming. Quote
Xplicit7 Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 Just now, Kara` said: Τ5 ξαναλεω. Ερχεται, its coming. Κοίτα μην έρθω εγώ κι έχουμε καμία απότομη διακοπή ρεύματος. Quote
Kara Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 3 minutes ago, Xplicit7 said: Κοίτα μην έρθω εγώ κι έχουμε καμία απότομη διακοπή ρεύματος. Καλα συγνωμη :/ Μισο να βγαλω τα ηχεια μου απο το ρευμα γιατι μονο το καλωδιο χρυσου που εχω στο ενα ηχειο ειναι 8.500 ευρω. Με αγαπη Kara` Quote
Kara Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 (edited) 1 minute ago, Xplicit7 said: Ποιο ηχοσύστημα έχεις; Pog Electra Focal, BW & τα matrix Το ενα για μουσικη το αλλο για ταινιες και θα φτιαξω και ενα 7.1 atmos για να βλεπω στο δωματιο που εχω την μεγαλη TV. Η τιμη τους τωρα βεβαια εχει πεσει στα 9,000 το καθε ηχειο Edited November 30, 2018 by Kara` Quote
Xplicit7 Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 Just now, Kara` said: Electra Focal, BW & τα matrix Το ενα για μουσικη το αλλο για ταινιες και θα φτιαξω και ενα 7.1 atmos για να βλεπω στο δωματιο που εχω την μεγαλη TV. Μήπως είσαι μπλεγμένος στο κύκλωμα του Ριχάρδου; 1 Quote
Fortuna Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 14 hours ago, Kara` said: se anti8esi me esena pou exis profil LOL :'( Θα σου ευχόμουν καρκίνο ώστε ψοφήσεις να μην ανεχόμαστε και τους απογόνους σου, αλλά βλέπω υποφέρεις από σοβαρότερα προβλήματα. Περαστικά, βλήμα. Quote
Kara Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 Just now, Xplicit7 said: Μήπως είσαι μπλεγμένος στο κύκλωμα του Ριχάρδου; Ο μαλακο xdem ειναι μπλεγμενος σε τετοια εγω ειμαι καθαρος :/ Quote
Kara Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 (edited) 2 minutes ago, Fortuna said: Θα σου ευχόμουν καρκίνο ώστε ψοφήσεις να μην ανεχόμαστε και τους απογόνους σου, αλλά βλέπω υποφέρεις από σοβαρότερα προβλήματα. Περαστικά, βλήμα. Εμαθες μια λεξη αμορφωτε και την λες χωρις να ξερεις καν τι εστι καρκινος :'( λυπαμαι που θα σου διαστρεβλωσω τα ονειρα σου αλλα ο καρκινος δεν ειναι αρρωστια. Ειναι παραποιηση του DNA απο το ιδιο το σωμα και λειτουργει σαν αυτοανοσο, αυτο σημαινει μεταλαξη, αρα μου ευχεσαι να γινω x-man. Ευχαριστω τοτε μεσα απο την καρδια μου. Επισης ηλιθιε αμορφωτε ο καρκινος ειναι η προστασια του σωματος. Χωρις το καρκινο θα πεθαινες αμεσως. Ο Καρκινος σου προσφερει χ μηνες ή χ χρονια. Edited November 30, 2018 by Kara` Quote
Fortuna Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 Just now, Kara` said: Εμαθες μια λεξη αμορφωτε και την λες χωρις να ξερεις καν τι εστι καρκινος :'( λυπαμαι που θα σου διαστρεβλωσω τα ονειρα σου αλλα ο καρκινος δεν ειναι αρρωστια. Ειναι παραποιηση του DNA απο το ιδιο το σωμα και λειτουργει σαν αυτοανοσο, αυτο σημαινει μεταλαξη, αρα μου ευχεσαι να γινω x-man. Ευχαριστω τοτε μεσα απο την καρδια μου. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Quote
Recommended Posts