Jump to content

Recommended Posts

Posted

to recursion to vrikes? sarese? oso aplo kai an einai afto einai kwdikas apo kapion pou kserei pragmatiko OOP gia na to katanoisei kai codarei, gia mena einai 1+1=2 kai to egrapsa se 3 lepta, esy den 9a to katalaveis pote sou giati den eisai oute 1% programatistis, variables 9a alazeis kai afto 9a kaneis gia tin ipolipi zwh sou, giafto min mou to paizeis mouri edw pera me paren9eseis kai istories, vres alon ka9isterimeno

Posted

Ωραια και μετα απο μια γεματη παρασταση που πηρε μερος παλι στο GOST γιατι εδω ειναι τα πιο γαματα παιδια!

Τωρα θα κανουμε ενα break για νακρωτικα και θα ειμαστε κ παλι χαζοι!

Posted (edited)

Εσύ έχεις ξετινάξει τον πανουση και τον κοντοπα

Ισυει, αι στο διαολο βλεπεις Πανουση? Αν  βλεπεις οντως σε παω περισσοτερο.

Edited by AccessDenied
Posted (edited)

9a sou kanw share ena custom diko mou data structure pou xrisimopiw sta event

package l2.ae.pvp.commons;

import java.util.Iterator;

public class Chain<E> implements Iterable<E>
{
	private final E _e;

protected Chain<E> _prev;
	protected Chain<E> _next;

public Chain(final Chain<E> prev, final E e)
	{
		_prev = prev;
		_e = e;
	}

public Chain(final E e)
	{
		_e = e;
	}

public E getValue()
	{
		return _e;
	}

public void setNextWnd(Chain<E> next)
	{
		_next = next;
	}

public Chain<E> getNext()
	{
		return _next;
	}

public void remove()
	{
		if (_prev != null)
		{
			_prev._next = _next;
			if (_next != null)
				_next._prev = _prev;
		}
		_prev = null;
		_next = null;
	}

public void remove(E e)
	{
		if (_e == e)
			remove();
		else if (_next != null)
			_next.remove(e);
	}

public Chain<E> add(final E e)
	{
		if (_next == null)
			return _next = new Chain<E>(this, e);
		else
			return _next.add(e);
	}

public int getSize()
	{
		if (_prev != null)
			return _prev.getSize();
		return getSize(1);
	}

public int getSize(int n)
	{
		if (_next == null)
			return n;
		return _next.getSize(++n);
	}

@Override
	public Iterator<E> iterator()
	{
		if (_prev != null)
			return _prev.iterator();
		return new WndIterator();
	}

private class WndIterator implements Iterator<E>
	{
		private Chain<E> _cur = Chain.this;

@Override
		public boolean hasNext() 
		{
			return _cur != null;
		}

@Override
		public E next()
		{
			final E value = _cur._e;
			_cur = _cur._next;
			return value;
		}
	}
}

ti data structure einai? pros/cons ksereis? complexity ksereis?

to mono pou blepw kirie programatisti einai enan terastio code me anekselenkta kakogrameno kodika

as ta paroyme apo tin arxi lipon,kai gia na min lew mono logia ( opos merikoi merikoi )

{
		if (_next == null)
			return _next = new Chain<E>(this, e);
		else
			return _next.add(e);
	}

xrisimopihs 4 line gia na grapsis kati pou tha grafotan se 3 apo tin stigmi pou to else einai axristo

alla kai pali tha to ekanes me 3 line eno mporouse na gini kai me 1

{
		return _next == null ? _next = new Chain<E>(this, e) : _next.add(e);
	}

a kai kirie programatisti prin apantisete na exete sto mialo sas oti akoma kai ta kena line desmeyoun apothikeytiko xoro kai otan milame gia programatismo ola pezoyn ton rolo toys . opote an thelete na kanete kapion na niosi abola me ton kalogrameno sas kodika ( frontiste na einai kalogramenos apo oles tis apopsis )

exeis ki alla tetia alla barieme na sto katharograpsw olo twra

Edited by pirama
Posted

To opoio den allazei tipota apolutos kai kanei ligotero euanagnosto ton kodika.

Thes na mas peis ti kanei omws kai pou mporei na xrisimopoihthei?

egw soy lew oti allazoyn kai polla ... alla esy den exeis tis gnosis malon na to katanoisis

o kodikas opos itan desmeye 135 byte kai meta tin allagi toy molis 110 byte milame gia konta sto 20% allagi megethoys kai esy den mporis na dis apolitos kamia diafora e?

eyanagnostos ? sou einai pio eykolo na diabazis to if kai to else apo ayto ?

an thelete na xrisimopihte tropous oste na einai pio eyanagnostoi oi kodikes kai oxi pio sostoi na min anaferete tin leksi programatismo

na lete grafw eyanagnostoys kodikes ( mexri eki kala isaste )

Posted

To opoio den allazei tipota apolutos kai kanei ligotero euanagnosto ton kodika.

Thes na mas peis ti kanei omws kai pou mporei na xrisimopoihthei?

Na pw egw?
Posted

gia na deis poso asxetos eisai, opws kai na to grapseis otan tha ginei compile tha einai to idio akrivos pragma.

O kodikas den epeksergazete sta .java files alla sta .class files giati h java kanei compile se intermidiate level gia na mporoun ola ta sustimata pou trexoun to JRE na ton diavasoun.

Asxete nooba den exei idea. Sto functionality kai sto performance tou code den allazei tipota apolutos.

oxi thelw ton pirama

sta alithia einai oti proti fora pou thelw na se po asxeto gt pragmatika eisai

otan milas gia programatismo den koitas mono to jar pou tha bgi koitas kai to megethos toy workspace kai to svn

milate gia programatismo dld gia to sinolo ... alla tosa kseris malon tosa les kai moy to paizis kai kserolas omg

twra katalaba gt otan soy eixa zitisi help gia tin C++ pou mou eleges oti dinis mono compiled files ( gia na min fani h sapila )

Posted

Entaksei kseperases ton eauto sou. Eisai me thn voula oti xeirotero exei perasei apo to mxc ever.

Akoma perimenw na akousw ti kanei o kodikas.

Posted

Ρε ελφο ξεκολλα γαμωτο σου κ εσυ... αμαν.

Ela mwre me ton kathisterimeno. Exw varethei na akouw malakies. Tha vgei sthn zwh, isws vrei mia poutsodouleia san programatisths kai tha faei tetoia fapa pou den legete.

Posted

Entaksei kseperases ton eauto sou. Eisai me thn voula oti xeirotero exei perasei apo to mxc ever.

Akoma perimenw na akousw ti kanei o kodikas.

an to oti xirotero enoeis oti otan milaw koitaw kai tin leptomeria ... nai eimai ...

esis moy diksate enan kodika ( to kanate gia na dite ta sxolia poy tha kanw an ta kanw )

kai egw akoma perimenw na moy pis oti pote den koitakses ton programatismo san sinolo ...

Ela mwre me ton kathisterimeno. Exw varethei na akouw malakies. Tha vgei sthn zwh, isws vrei mia poutsodouleia san programatisths kai tha faei tetoia fapa pou den legete.

kathisterimenos eimai epidi koimase esy orthios ? kai milas gia programatismo xoris na koitas to sinolo ?

oso gia ta ypolipa gelate oloi mazi ayto einai to astio tis xronias ( egw programatistis ) me ekanes kai gelasa ... pisteyw kai olo to forum ... eisai kalos xoratatsis

programatistis den eimai kai den tha ginw pote ( alla ayta pou exw mathi koitaw na ta xrisimopiw analogos ) kai oxi opote kai an me simferoun

alla mias kai esis den mporite na dite san sinolo ton programatismo kalo einai na min milate oyte esis gia ayto ...