Jump to content

Truth About Maxcheaters [Public Discussion]

Vision

Recommended Posts

Καλημέρα,

Θα ήθελα να αναφέρω κάποια πράγματα μετά από 2 χρόνια+ που είμαι εδώ μέσα.

Αρχικά, δεν ξέρετε να κρίνετε εκτός από πολύ λίγους εδώ μέσα. Δεν γνωρίζετε τον άλλον και πάλι βγάζετε μια άποψη χωρίς να την έχετε επεξεργαστεί γιατί δεν σας ενδιαφέρει.

Γινόσαστε απόλυτοι χωρίς να υπάρχει λόγος. Ας γίνουμε απόλυτοι όταν χρειαστεί αλλά όχι πάντα και για τα πάντα. Δεν υπάρχει και νόημα από το να είσαι απόλυτος όλη την ώρα. Μερικοί δεν ξέρουν καν που βρίσκονται. Το πρόβλημα είναι πως το λάθος σας δεν το παραδέχεστε κιόλας και συνεχίζετε με τη νοοτροπία ότι αυτό που λέτε είναι και σωστό. 

Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα απόλυτης συμπεριφοράς είμαι εγώ. Θυμάμαι όταν είχα μπει στο staff υπήρχε μια βλακώδης συμπεριφορά από όλους εκτός από κάποια άτομα. Ο fanky ο ίδιος είχε παρατηρήσει ότι αυτό που συνέβαινε είχε καταντήσει αηδία και είπε το στοιχειώδη ότι όταν υπάρχει κάποιος newcomer δεν του κάνουμε επίθεση χωρίς να τον αφήνουμε να αναπνεύσει αλλά του δίνουμε περιθώρια για βελτίωση. Δηλαδή, και στους επόμενους το ίδιο θα συμβαίνει? Μέχρι να πει αμήν ο άλλος και να φύγει? 

ΥΓ: Παραδεχτείτε πια ότι χειρίζεστε τα πράγματα λάθος ή ίσως βαριέστε να τα διαχειριστείτε σωστά.

Για το Activity που κλαίτε ποιος φταίει? Θυμάστε το 2009 πως ήταν το forum? Δεν νομίζω να υπήρχαν τόσο ανώριμες συμπεριφορές π.χ σαν τον xdem δηλαδή κατεστραμμένα εγκεφαλικά άτομα απ'ότι αμυδρά θυμάμαι δεν υπήρχαν τέτοια άτομα. Ποιος άφησε να φτάσουμε ως εδώ? Όλοι θα πείτε ο Maxtor τώρα κλασσικά. Αλλά όχι δυστυχώς εμείς φταίμε έχουμε βολευτεί σε αυτή την κατάσταση και έχουμε αλλάξει. Ο Maxtor πρώτα απ'όλα όπως γνωρίζετε όλοι δεν ασχολείται με το forum εδώ και χρόνια ίσως για δικούς του λόγους ποιος ξέρει πάντως δεν είναι 24/7 εδώ πέρα να παρατηρεί όπως παλιά. Αλλά το πρόβλημα μας είναι μόνο να κατηγορούμε και όχι να μπούμε στη διαδικασία να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Οι παλιοί εδώ μέσα βάζω στοίχημα πως έχουν κουραστεί τόσα χρόνια στα ηνία και με το δίκιο τους αλλά όταν εσύ δεν δίνεις σημασία τι περιμένεις να φτιάξουν τα πράγματα από μόνο τους?

Συνεπώς, μόνοι σας βάζετε τα χεράκια σας και μόνοι σας βγάζετε τα ματάκια σας.

Δεν περιμένω να βγει κάτι από όλο αυτό αλλά τουλάχιστον είναι κάτι μπροστά στο τίποτα που συμβαίνει μέχρι στιγμής.

Regards

- Universe

Edited by Universe

Καταρχάς λες ότι είσαι 2 χρόνια εδώ μέσα....... και θυμάσαι τι γινόταν το 2009; Τρελό ability :D

Φίλε και παλιά υπήρχαν οι trollerman, τώρα ίσως είναι περισσότεροι μιας και έχει γίνει μόδα και φυσικά συμφωνώ μαζί σου, το να προσβάλλεις οποιονδήποτε άγνωστο πίσω από ένα pc είναι ανόητο από μόνο του. Θυμάμαι κι εγώ όταν είχα πρωτομπεί στο forum υπήρχε ένα συγκεκριμένο gold member που ούτε το όνομά του δεν θυμάμαι μετά από τόσα χρόνια, που σε ένα τόπικ μου το έπαιζε αλανάκος. Ακόμα και σήμερα η συμπεριφορά του συγκεκριμένου μου έχει μείνει στη μνήμη κι όχι επειδή με έθιξε, αλλά μου είχε φανεί πολύ περίεργο που ένα member του staff το έπαιζε έξυπνος σε άτομο με ούτε 50 post.

Maxtor δεν υπήρχε ποτέ.. ακόμα κι εδώ όταν ήταν δεν έκανε σχεδόν τίποτα και μετά έφυγε για στρατό. Απλά τότε υπήρχαν οι γνωστοί banhammers που δε μασούσαν και πολύ και φυσικά το karma είχε κάποια αξία. Δυστυχώς από όταν έφυγαν αυτοί οι κάποιοι και ο maxtor έδωσε δικαιώματα για karma στους donators όλα άρχισαν να παίρνουν την κάτω φόρα και φυσικά τα L2 cheats πέθαναν άρα και το maxcheaters. Όπως καταλαβαίνεις πολύ πιο δύσκολα να πέσει κάποιο ban στις μέρες μας, αφού το forum έχει ελάχιστο activity.

Καταρχάς λες ότι είσαι 2 χρόνια εδώ μέσα....... και θυμάσαι τι γινόταν το 2009; Τρελό ability :D

Φίλε και παλιά υπήρχαν οι trollerman, τώρα ίσως είναι περισσότεροι μιας και έχει γίνει μόδα και φυσικά συμφωνώ μαζί σου, το να προσβάλλεις οποιονδήποτε άγνωστο πίσω από ένα pc είναι ανόητο από μόνο του. Θυμάμαι κι εγώ όταν είχα πρωτομπεί στο forum υπήρχε ένα συγκεκριμένο gold member που ούτε το όνομά του δεν θυμάμαι μετά από τόσα χρόνια, που σε ένα τόπικ μου το έπαιζε αλανάκος. Ακόμα και σήμερα η συμπεριφορά του συγκεκριμένου μου έχει μείνει στη μνήμη κι όχι επειδή με έθιξε, αλλά μου είχε φανεί πολύ περίεργο που ένα member του staff το έπαιζε έξυπνος σε άτομο με ούτε 50 post.

Maxtor δεν υπήρχε ποτέ.. ακόμα κι εδώ όταν ήταν δεν έκανε σχεδόν τίποτα και μετά έφυγε για στρατό. Απλά τότε υπήρχαν οι γνωστοί banhammers που δε μασούσαν και πολύ και φυσικά το karma είχε κάποια αξία. Δυστυχώς από όταν έφυγαν αυτοί οι κάποιοι και ο maxtor έδωσε δικαιώματα για karma στους donators όλα άρχισαν να παίρνουν την κάτω φόρα και φυσικά τα L2 cheats πέθαναν άρα και το maxcheaters. Όπως καταλαβαίνεις πολύ πιο δύσκολα να πέσει κάποιο ban στις μέρες μας, αφού το forum έχει ελάχιστο activity.

Είχα ένα acc από 2008 που κόλλησες. Έμπαινα κατα καιρούς.

Edited by Universe

αποτυχημένη προσπάθεια για να γίνεις staffer νούμερο 5396

μερικά άτομα όσο και να προσπαθούν για να μπουν στο σταφφ, δεν πρέπει να μπουν. μπήκαν μερικοί επειδή έπρηζαν τ αρχίδια του μάξτορ, μας ξεφτίλησαν (τότε) και αργά ή γρήγορα πήραν πόδι

όσο για τα ban σε κάθε καθυστερημένο δεν γνωρίζεις τι έχει γίνει, οπότε γιατί κάνεις κόπο να το αναφέρεις..

όσο για το activity, γαμήθηκε πιο πολύ το θέμα με το ipb. τα παιδάκια λάτρευαν το smf και δεν μπόρεσαν να προσαρμοστούν στο ipb και έφυγαν και οι τελευταίοι

• Haha 1

μερικά άτομα όσο και να προσπαθούν για να μπουν στο σταφφ, δεν πρέπει να μπουν. μπήκαν μερικοί επειδή έπρηζαν τ αρχίδια του μάξτορ, μας ξεφτίλησαν (τότε) και αργά ή γρήγορα πήραν πόδι

όσο για τα ban σε κάθε καθυστερημένο δεν γνωρίζεις τι έχει γίνει, οπότε γιατί κάνεις κόπο να το αναφέρεις..

όσο για το activity, γαμήθηκε πιο πολύ το θέμα με το ipb. τα παιδάκια λάτρευαν το smf και δεν μπόρεσαν να προσαρμοστούν στο ipb και έφυγαν και οι τελευταίοι

Nαι έχεις δίκιο το ΙPB φταίει για το activity δεν είχα υπολογίσει αυτή τη παράμετρο.

Ναι ρε αυτή ήταν η πρόθεση μου για αυτό άνοιξα το τοπικ.

Edited by Universe

Δεν σχολιάζω τα υπόλοιπα γιατί προφανώς δεν είμαι ενήμερος για την κατάσταση του Universe. Αλλά ποιος σοβαρός άνθρωπος φεύγει επειδή ο διαχειριστής αποφάσισε να φύγει από το τσάμπα-gtp SMF και να πάει στο πληρωμένο-pro IPB? Πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Εγώ πχ γι'αυτό γύρισα, γουστάρω πολύ ipb φάση.

Δεν σχολιάζω τα υπόλοιπα γιατί προφανώς δεν είμαι ενήμερος για την κατάσταση του Universe.

Δεν χάνεις και τίποτα. Κομπλεξική αντιμετώπιση.

Edited by Universe

To 2008 pou ekana account edw 16 xronon tote thumame ena activity apo edw ws apenanti oxi se noumero toso, oso se Shares ktl

Exoume dei kai kalhtera ....

Epese to activity gia pollous logous oxi gia 1 opos

Oloi anoiksane server ( flame pantou, akoma kai egw anoiksa 2 server )

Piran karma privil oloi ( ektos normal )

Anakalipsan to DDOS ta paidia ( kathe hlikias )

ktl ktl

End

Δεν σχολιάζω τα υπόλοιπα γιατί προφανώς δεν είμαι ενήμερος για την κατάσταση του Universe. Αλλά ποιος σοβαρός άνθρωπος φεύγει επειδή ο διαχειριστής αποφάσισε να φύγει από το τσάμπα-gtp SMF και να πάει στο πληρωμένο-pro IPB? Πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Εγώ πχ γι'αυτό γύρισα, γουστάρω πολύ ipb φάση.

ε εσύ γύρισες, ναι δεν θα σου πω το αντίθετο. αλλά τώρα το παιδάκι που είναι 12 και θα πάει να παίξει λ2 και δεν ξέρει τι του γίνεται, θα μπορέσει να βγάλει άκρη πιο εύκολα στο ipb ή στο smf?

άσε που τώρα δε θα χρειαστεί καν ένα cheating forum για να παίξει λ2

To 2008 pou ekana account edw 16 xronon tote thumame ena activity apo edw ws apenanti oxi se noumero toso, oso se Shares ktl

ktl ktl

End

το 2008 υπήρχε πράγμα να πεις και να δείξεις για το λ2, τώρα δεν υπάρχει.

το karma έχει ξεφτιλιστεί,πάντα ήταν αλλά οκ.

το ddos είναι μόδα για να πληρώνεις πιο πολλά

Edited by WeirdSituation

ktl ktl

End

Χάθηκες μέσα στο ίδιο το παράλογο.. με αυτά που γράφεις.

Edited by Ovenuç®

ε εσύ γύρισες, ναι δεν θα σου πω το αντίθετο. αλλά τώρα το παιδάκι που είναι 12 και θα πάει να παίξει λ2 και δεν ξέρει τι του γίνεται, θα μπορέσει να βγάλει άκρη πιο εύκολα στο ipb ή στο smf?

άσε που τώρα δε θα χρειαστεί καν ένα cheating forum για να παίξει λ2

το 2008 υπήρχε πράγμα να πεις και να δείξεις για το λ2, τώρα δεν υπάρχει.

το karma έχει ξεφτιλιστεί,πάντα ήταν αλλά οκ.

το ddos είναι μόδα για να πληρώνεις πιο πολλά

MaxCheaters ... to eixa ksexasei afto

Cheat sto full? right

Des ton  Ovenuç® 

Eipe den lew kati asxeto etsi gia postcount.

to 2009  afto htan warning 

twra... aplos pernaei aparatirito

Edited by BmwCoupe

MaxCheaters ... to eixa ksexasei afto

Cheat sto full? right

εν έτει 2014 που μπαίνουμε, δεν υπάρχει. και όσα υπάρχουν δεν δουλεύουν..

Ακριβώς :) πλέον για να ανοίξεις Server εκτός οι δεν βάζεις πακέτο Frozen βάζεις LameGuard που μας φέρνει στο αποτέλεσμα που λέγαμε MaxCheaters = Cheat ,LameGuard και το σημερινο stability java = MaxCheaters Dead

Kante section aggeliopolis tha anevei to activity arketa 

Kai delete to spam section

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...