Jump to content

Recommended Posts

Posted

'Ασχετο και εκτός θέματος.

Ε; Μάλλον εσύ είσαι λίγο εκτός, δες τι σχόλιο έκανε ;p

Posted (edited)

Προσωπικά με αηδιάζει σύσσωμο το τωρινό πολιτικό σύστημα, βουλευτές σε ρόλο βολευτών, βουλευτές σε ρόλο υπαλλήλων που νομοθετούν κατ'επιταγήν της τρόικα, βουλευτές ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΗΜΕΡΑ και δεν έχει τιμωρηθεί ΠΟΤΕ κανείς. Τα παπαγαλάκια ασχολίαστο νομίζω πλέον ούτε τα δεκάχρονα δεν τους πιστεύουν. Τα λέει καλύτερο η 17 Ν στο 31ο λεπτό και μετά http://www.youtube.com/watch?v=x4aV_IR-7TE

σε ένα σημείο λέει : 

(Τα τηλεοπτικά παράθυρα μετατρέπονται σε δικαστήρια που βγάζουν αποφάσεις) σας θυμίζει κάτι ;

Edited by Godrics
Posted

ρε φίλε σοβαρά λες σε εμένα πως ξημεροβραδιάζομαι εδώ μέσα ενώ εγώ το μόνο που κάνω είναι να βγάζω σε ένα μήνα όσα εσύ δεν έχεις βγάλει σε όλη σου την ζωή ..

( από εδώ μέσα ) το χειρότερο ? την ίδια στιγμή που εσύ έγλυφες τα αρχίδια του μαχτορ να σε κάνει πάλι gold ... χαχαχα πραγματικά εμετικός ...

και μιλάω για τα πμ που του έστελνες τι θα γίνει τελικα με το προμοτε μου? και τα λοιπα όταν μας έλεγες πως ουτε καν σε ενδιαφέρει και το έπαιζες υπεράνω ... χαχαχα πραγματικά γελάω μαζί σου

Του έγλειψα τα αρχίδια; Βάλε τα pm να δει ο κόσμος τι του πα. Το μόνο που τον ρώτησα ήταν τι θα γίνει με το promo σε 1 pm γιατί με είχε γραμμένο στα αρχίδια του επί 2 βδομάδες ενώ το poll είχε πάει 50-0. Ο πραγματικά ελεεϊνός καραγκιόζης εδώ μέσα είσαι εσύ που παρόλο που το παίζεις legendary δε με νοιάζει και όλα αυτά δε χάνεις ευκαιρία να μάθεις όλα τα ρουφιανιλίκια από τον άλλο τον αρχιρουφιάνο που έχει μοιράσει όλα τα pm του Maxtor δεξιά και αριστερά. 

Τα λεφτά πώς τα βγάζεις; Μεροκαματάκι από τη Χρυσή Αυγή ή με τα clopyrights;

• Downvote 1
Posted

Προσωπικά με αηδιάζει σύσσωμο το τωρινό πολιτικό σύστημα, βουλευτές σε ρόλο βολευτών, βουλευτές σε ρόλο υπαλλήλων που νομοθετούν κατ'επιταγήν της τρόικα, βουλευτές ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΗΜΕΡΑ και δεν έχει τιμωρηθεί ΠΟΤΕ κανείς. Τα παπαγαλάκια ασχολίαστο νομίζω πλέον ούτε τα δεκάχρονα δεν τους πιστεύουν. Τα λέει καλύτερο η 17 Ν στο 31ο λεπτό και μετά http://www.youtube.com/watch?v=x4aV_IR-7TE

σε ένα σημείο λέει : 

(Τα τηλεοπτικά παράθυρα μετατρέπονται σε δικαστήρια που βγάζουν αποφάσεις) σας θυμίζει κάτι ;

Δε ξέρω είναι η πρώτη φορά που θα συμφωνήσω στα πάντα που είπες. Δεν υπάρχουν τα κόμματα που υπήρχαν στον 20ο αιώνα, πλέον είναι απλά υπάλληλοι που νομοθετούν για τα συμφέροντα πολυεθνικών όπως σωστά είπες.

Posted (edited)

Hmoun me ton giannh kai pezame ena pexnidi mou leei pio einai to pio sovaro koma gia na psifis stin Ellada xrysh aygh tou lew amesos tin apantisi mou. Loipon fasistakia eiste eidh sto ypogeio sto sirtari ekino pou petsikari parafisa kati poutses parte tes sto spiti me nero sto tigani gia 20lepta.... FATETA poutses einai den einai skata. :happyforever:

Edited by •Cobra•
Posted

Hmoun me ton giannh kai pezame ena pexnidi mou leei pio einai to pio sovaro koma gia na psifis stin Ellada xrysh aygh tou lew amesos tin apantisi mou. Loipon fasistakia eiste eidh sto ypogeio sto sirtari ekino pou petsikari parafisa kati poutses parte tes sto spiti me nero sto tigani gia 20lepta.... FATETA poutses einai den einai skata. :happyforever:

Na paroune ligo xrwma prwta??

Posted (edited)

Του έγλειψα τα αρχίδια; Βάλε τα pm να δει ο κόσμος τι του πα. Το μόνο που τον ρώτησα ήταν τι θα γίνει με το promo σε 1 pm γιατί με είχε γραμμένο στα αρχίδια του επί 2 βδομάδες ενώ το poll είχε πάει 50-0. Ο πραγματικά ελεεϊνός καραγκιόζης εδώ μέσα είσαι εσύ που παρόλο που το παίζεις legendary δε με νοιάζει και όλα αυτά δε χάνεις ευκαιρία να μάθεις όλα τα ρουφιανιλίκια από τον άλλο τον αρχιρουφιάνο που έχει μοιράσει όλα τα pm του Maxtor δεξιά και αριστερά. 

Τα λεφτά πώς τα βγάζεις; Μεροκαματάκι από τη Χρυσή Αυγή ή με τα clopyrights;

χαχαχα έλα έχει γέλιο να προσπαθείς να πείσεις ... επίσης έχει περισσότερο ακόμη που σε τσούζει η αλήθειά και αντιδράς έτσι ...

για τα χρήματα που αναφέρεις θα ήθελες πολύ να έχεις τις γνώσεις και το project που έχω κάνει εγώ και ας μην έχω διδαχθεί ποτέ τίποτα σχετικό ...

για τα υπόλοιπα δεν έχω κάτι να σχολιάσω απλώς μου άρεσε πως το έπαιζες υπεράνω και στην τελικά ζήταγες προμο για να σπαταλήσεις τις ατελείωτες ώρες της μιζέριας σου κάπου ...

Edited by NeverMore™
Posted

χαχαχα έλα έχει γέλιο να προσπαθείς να πείσεις ... επίσης έχει περισσότερο ακόμη που σε τσούζει η αλήθειά και αντιδράς έτσι ...

για τα χρήματα που αναφέρεις θα ήθελες πολύ να έχεις τις γνώσεις και το project που έχω κάνει εγώ και ας μην έχω διδαχθεί ποτέ τίποτα σχετικό ...

για τα υπόλοιπα δεν έχω κάτι να σχολιάσω απλώς μου άρεσε πως το έπαιζες υπεράνω και στην τελικά ζήταγες προμο ...

Ζήτησα promo χωρίς να γλείψω κανέναν όπως και να χει, εκτός αν θεωρείται η ερώτηση που έκανα γλείψιμο. Πραγματικά κακομοίρης αν νομίζεις ότι με νοιάζει όντως μία θέση εδώ μέσα θα ζητήσω το demote μου αυτή τη στιγμή. Όπως σου ξαναείπα δε θέλω να πείσω κανέναν, ζήτησα promo in public στη τελική και εσύ ψήφισες ναι αν θυμάμαι καλά άρα τι μου ζητάς και τα ρέστα από πάνω;

Posted

Ο άλλος ο καημένος πήγε και μου κανε - rep στο πιο άκυρο post που μπορούσε χαχαχαχα

Posted

Ο άλλος ο καημένος πήγε και μου κανε - rep στο πιο άκυρο post που μπορούσε χαχαχαχα

Epidi mporw...apla ;)

Kaimeno..Den tha s po pion na peis...To katalaves apo monos sou..Opos ipes eksipno palikari ise 

Salta kai gamisou twra ;)

• Downvote 1
Posted

Ζήτησα promo χωρίς να γλείψω κανέναν όπως και να χει, εκτός αν θεωρείται η ερώτηση που έκανα γλείψιμο. Πραγματικά κακομοίρης αν νομίζεις ότι με νοιάζει όντως μία θέση εδώ μέσα θα ζητήσω το demote μου αυτή τη στιγμή. Όπως σου ξαναείπα δε θέλω να πείσω κανέναν, ζήτησα promo in public στη τελική και εσύ ψήφισες ναι αν θυμάμαι καλά άρα τι μου ζητάς και τα ρέστα από πάνω;

ποια ρέστα ζήτησα? απλώς το ανέφερα σαν τραγικό γιατί είπες πως ξημεροβραδιάζομαι  εδώ μέσα κτλπ ενώ στην ουσία εσύ είσαι αυτός που το κάνει και συγκεκριμένα κερδίζοντας ένα μηδενικό σε αντίθεση με εμένα ... 

τεσπα βαριέμαι να το συνεχίσω είναι ξεκάθαρο πλέον ... 

αρκετά γέλασα για απόψε αύριο πάλι ... 

καληνύχτα κύριοι 

Posted

Epidi mporw...apla ;)

Kaimeno..Den tha s po pion na peis...To katalaves apo monos sou..Opos ipes eksipno palikari ise 

Salta kai gamisou twra ;)

Θα στη χαρίσω με ένα - rep απλά, αλλά συνέχισε το και θα φύγεις για άλλες μακρινές εξωτικές πολιτείες.

Posted

ποια ρέστα ζήτησα? απλώς το ανέφερα σαν τραγικό γιατί είπες πως ξημεροβραδιάζομαι  εδώ μέσα κτλπ ενώ στην ουσία εσύ είσαι αυτός που το κάνει και συγκεκριμένα κερδίζοντας ένα μηδενικό σε αντίθεση με εμένα ... 

τεσπα βαριέμαι να το συνεχίσω είναι ξεκάθαρο πλέον ... 

αρκετά γέλασα για απόψε αύριο πάλι ... 

καληνύχτα κύριοι 

Βρε μαλάκα είσαι σοβαρός τώρα; Αυτό που λες μπορείς να το πεις σε οποιονδήποτε άλλο εκτός από μένα ειλικρινά όμως ;p Το promo μου παίζει να ταν από τα λίγα που έγιναν αξιοκρατικά και δίκαια και το ξέρεις ότι απλά έβγαλες κόμπλεξ πριν. Τέλος πάντων σου ζητάω συγγνώμη που σε είπα εγκάθετο από τα χρυσά αυγά πριν όντως δε γράφεις πολύ εδώ μέσα.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• From Salvation onwards I think you need a patched nwindow.dll that allows such modifications, try to see if you get what you need here: https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1LLbQFGf8KlR-O0Iv5umfF-pwZgrDh9bd
    • hello everyone! I am wanting to save the files (Ini. - Data - ) of the EP5 Client: Salvation... But they generate the error "corrupt files"... I tried several versions of L2FileEditor without good results. I need help! Thank you!
    • Opening December 6th at 19:00 (GMT +3)! Open Beta Test from November 30th!   https://l2soe.com/   🌟 Introducing L2 Saga of Eternia: A Revolution in Lineage 2 High Five! 🌟   Dear Lineage 2 enthusiasts, Prepare to witness the future of private servers! L2 Saga of Eternia is not just another High Five project—it’s a game-changing experience designed to compete with the giants of the Lineage 2 private server scene. Built for the community, by the community, we’re here to raise the bar in quality, innovation, and longevity. What Sets Us Apart? 💎 No Wipes, Ever Say goodbye to the fear of losing your progress. Our server is built to last and will never close. Stability and consistency are our promises to you. ⚔️ Weekly New Content Our dedicated development team ensures fresh challenges, events, and updates every week. From custom quests to exclusive features, there will always be something exciting to explore. 💰 No Pay-to-Win Skill and strategy matter most here. Enjoy a balanced gameplay environment where your achievements come from effort, not your wallet. 🌍 A Massive Community With 2000+ players expected, join a vibrant and active community of like-minded adventurers ready to conquer the world of Aden. 🏆 Fair and Competitive Gameplay Our systems are designed to promote healthy competition while avoiding abusive mechanics and exploits. 🔧 Professional Development From advanced bug fixes to carefully curated content, we pride ourselves on smooth performance, no lag, and unparalleled server quality. Key Features Chronicle: High Five with unique interface Rate: Dynamic x10 rates Class Balance: Carefully fine-tuned for a fair experience PvP Focused: PvP Ranking & aura display effect for 3 Top PvPers every week Custom Events: Seasonal and permanent events to keep you engaged Additional Features:   Custom Endgame Content: Introduce unique dungeons, raids, or zones unavailable in other servers. Player-Driven Economy: Implement a strong market system and avoid overinflated drops or rewards. Epic Siege Battles: Announce special large-scale sieges and PvP events. Incentives for Streamers and Clans: Attract influencers and big clans to boost server publicity. Roadmap Transparency: Share a public roadmap of planned updates to build trust and excitemen   Here you can read all the features: https://l2soe.com/features   Video preview: Join the Revolution! This is your chance to be part of something legendary. L2 Saga of Eternia is not just a server; it’s a movement to redefine what Lineage 2 can be. Whether you’re a seasoned veteran or a newcomer to the world of Aden, we invite you to experience Lineage 2 at its finest.   Official Launch Date: December 6th 2024 Website: https://l2soe.com/ Facebook: https://www.facebook.com/l2soe Discord: https://discord.com/invite/l2eternia   Let’s build the ultimate Lineage 2 experience together. See you in-game! 🎮
    • That's like a tutorial on how to run l2 on MacOS Xd but good job for the investigation. 
  • Topics

• Create New...