mg13gr Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 3 λύσεις τουλάχιστον έχω για exchanges με paysafe. Σου είπα κάποτε μην ασχολείσαι μαζί μου γιατί ανά πάσα στιγμή μπορώ να σου χαλάσω την μπίζνα. Το βούλωσες. Τώρα τι θες πάλι να σου την γαμήσω την μπίζνα ή όχι ; Και αν δεν το έκανα το έκανα από φιλότιμο αλλά έχει και η υπομονή τα όριά της φίλος. :okey: Quote
Dev Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 :okey: E ωραία και εγώ καλό παιδί είμαι δεν θα σου τη χαλάσω αλλά shut up. Quote
Xplicit7 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 E ωραία και εγώ καλό παιδί είμαι δεν θα σου τη χαλάσω αλλά shut up. Το ξερα ότι δε θα σου πήγαινε η καρδιά. Quote
Dev Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Τη γάμησες τώρα όπως κατάλαβες. Εσύ να μην ανακατεύεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν δηλαδή σε προσωπικά θέματα. Αν το έκανες πολύ θα το εκτιμούσα. Quote
Xplicit7 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Εσύ να μην ανακατεύεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν δηλαδή σε προσωπικά θέματα. Αν το έκανες πολύ θα το εκτιμούσα. Καλά :/ Quote
MrMayhᙤm Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Ζήτημα να έχω και καμιά 10αριά πελάτες από τo MxC. o.O uparxoun 10 atoma pou den exoun mpei elitepvpers? :troll: Quote
mg13gr Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 uparxoun 10 atoma pou den exoun mpei elitepvpers? :troll: ε; Quote
mg13gr Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 :dat: Δεν σε πιάνω, αλλά καλή ιδέα. Πάω να φτιάξω κι εκεί topic. Quote
MrMayhᙤm Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Δεν σε πιάνω, αλλά καλή ιδέα. Πάω να φτιάξω κι εκεί topic. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA thanks mou ftiakses thn mera bro Quote
NinjaStep Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA thanks mou ftiakses thn mera bro fadazomai poso poli endiaferon exei i mera sou...ama me thn mlkia p eipe se ekane toso xaroumeno Quote
Recommended Posts