R1aKoC Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 auto to exoun ftiaksei ston l2mafia palia omws ginotan kai htan apo ta deksia pou efeuges kai oxi apo ta aristera(toulaxiston dn to exw dokimasei apo ekei) kai twra poia to exei fixarei olo to rune einai me karik guro guro Quote
BROFTW Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Me to pou to kana efaga ena oreo [move]BANN[/move] ola ta lefta, 3 lepta ke 28 deftera xaraktiras. 8eos xoresti. Na zisoume na ton 8imomaste Quote
NightMar3 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 L2 mafia k MrChocolate ftw o gm mages dn einai kanas lakamas k na bgeis ekso ti tha kaneis??mobs dn iparxoun k an dn thes n eisai mesa s oria apla min pezeis faction style aisxos dld me tis lalakies sas Quote
R1aKoC Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 aksizei na dokimaso? dn aksizei apla kaneis ton explorer:P:P kante lock to topic dn isxuei poia paidia! Quote
ToxiCity Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Mp@ dn isxuei paides... Palia upirxe ena bug paromio p upirxan kati mobs ekso apo ta tixi tis elven kai petagan adena.. alla @@ twra.. Quote
dimitroukos Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 emmm!ty r doulebei! boh8ises poly! :))) Quote
bluevayero Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 kai? ti nohma exei? opou k na pas den 8a vreis tipota. o admin exei vgalei ola ta mobs k npc k exei afhsei mono ta kariks p se exoun monohito Quote
BROFTW Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 kai? ti nohma exei? opou k na pas den 8a vreis tipota. o admin exei vgalei ola ta mobs k npc k exei afhsei mono ta kariks p se exoun monohito Dn iparxun pandou karik. K pali. Farmaris m tin isixia sou k xoris na skeftese min s petixi admin/gm Quote
Recommended Posts