άκου εδώ ρε μλκα κατάσταση!!!! άνοιξα ένα σέρβερ μόνο και μόνο να δω πως θα πάει... Πριν από κανένα μισάωρο κοιτάζω και είχαν διαγραφθεί τα πάντα!!!! τι packs τι console όλα είχαν εξαφανιστεί.... Πριν 1 ώρα μου κάνανε ddos λες και νομίζουν πως θα ρίξουν καμία τράπεζα... θα τρελαθούμε ρε φίλε έλεος δλδ! Ποιος μπορεί να με help και να μου πει τι μλκια είναι αυτή;;;; ούτε TeamViewer είχα ανοιχτό για να βρει τον κωδικό π.χ. Ούτε τπτ...
Bump
NEW USER IN TELEGRAM AND DISCORD IS "mileanum"
Those files that he sells are mine sold to a "good person" like 4 to 5 years ago, they are java, lucera.. ancient rev, i doubt he updated them so many exploits will work since last time i checked lucera timeline.. major stuff got fixed.. the server itself was badly made and rushy so... dont worry let them do what they wanna do.
Question
EnjoyYourLife
άκου εδώ ρε μλκα κατάσταση!!!! άνοιξα ένα σέρβερ μόνο και μόνο να δω πως θα πάει... Πριν από κανένα μισάωρο κοιτάζω και είχαν διαγραφθεί τα πάντα!!!! τι packs τι console όλα είχαν εξαφανιστεί.... Πριν 1 ώρα μου κάνανε ddos λες και νομίζουν πως θα ρίξουν καμία τράπεζα... θα τρελαθούμε ρε φίλε έλεος δλδ! Ποιος μπορεί να με help και να μου πει τι μλκια είναι αυτή;;;; ούτε TeamViewer είχα ανοιχτό για να βρει τον κωδικό π.χ. Ούτε τπτ...
82 answers to this question
Recommended Posts