MeVsYou Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA :happyforever: Quote
SpirakosDafuq™ Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 -Ρε μαλακα πιστευεις και εσυ οτι με κανει οτι θελει το Μαρακι? -Οχι ρε, Ελα διαλεξε σερβιετες να φευγουμε!!! Quote
Katherine Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Περπαταγα με τη κοπελα μου στο δρομο, της κανω τη βλεπεις αυτη που ερχεται; Πρωην μου ειναι. Ααα μου κανει, ποτε χωρισατε; Τωρα που θα μας δει Quote
SpirakosDafuq™ Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Περπαταγα με τη κοπελα μου στο δρομο, της κανω τη βλεπεις αυτη που ερχεται; Πρωην μου ειναι. Ααα μου κανει, ποτε χωρισατε; Τωρα που θα μας δει αχαχαχαχααχα lol Quote
Katherine Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Εχω το iPhone στο τραπέζι,περνάει το ξαδερφάκι μου,το ρίχνει,σπάει. Δεν πειράζει,εχω και αλλά ξαδελφάκια.. Quote
SirLionheart Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Ερωτεύτηκα μια μικρή εξερευνήτρια και δεν με πιάνει ύπνος............δεν κοιμάμαι Ντόρα πια τα βράδια Quote
MeVsYou Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ερωτεύτηκα μια μικρή εξερευνήτρια και δεν με πιάνει ύπνος... . . . . . . . . . δεν κοιμάμαι Ντόρα πια τα βράδια :troll: Quote
An4rchy Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 - Κυριε μηπως ειναι δικο σας αυτο το κανις? - Οχι. - Δικο σας? - Οχι δυστυχως. - Μηπως ειναι δικο σας? - Οχι συγνωμη.. Συμπερασμα: Κανις δεν ειναι κανενος. Quote
MixHarder Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 - Κυριε μηπως ειναι δικο σας αυτο το κανις? - Οχι. - Δικο σας? - Οχι δυστυχως. - Μηπως ειναι δικο σας? - Οχι συγνωμη.. Συμπερασμα: Κανις δεν ειναι κανενος. https://www.youtube.com/watch?v=tNQNO_6kGzc Quote
SirLionheart Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Σε αρχαίο ελληνικό φόρουμ.. [10:52] Θησέας: Δε βρίσκω άκρη στο λαβύρινθο. Βοήθεια κανείς;.[10:58] Αριάδνη: Υπάρχει σχετικό νήμα γι'αυτό. Μην είσαι off topic. Quote
SirLionheart Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 - Έχετε βιβλία για τις πάπιες;- Ορίστε;- Ducks μωρέ. Αν δεν έχετε δεν πειράζει. Quote
Recommended Posts