Jump to content

[GR]Νίκος Σεργιανόπουλος


Blane

Recommended Posts

"Ειδηση σοκ με την άγρια δολοφονία αγαπημένου ηθοποιού. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε στις 8:50 το πρωί της Τετάρτης δολοφονημένος στο σπίτι του στο Παγκράτι, στην οδό Μετεώρων 14-16. Το πτώμα, το οποίο έφερε χτυπήματα από μαχαίρι, ανακάλυψε η οικιακή βοηθός του ηθοποιού η οποία συγκλονισμένη ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από την αστυνομία, ο 56χρονος ηθοποιός βρέθηκε γυμνός στο δάπεδο του σαλονιού και έφερε πολλές μαχαιριές στο στήθος και στο λαιμό.

 

Το σπίτι ήταν αναστατωμένο και φαίνεται πως ο Σεργιανόπουλος είχε επισκέπτες γιατί βρέθηκαν άδεια μπουκάλια μπύρας και αρκετά ποτήρια .

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες ήταν τουλάχιστον δύο και δε βρέθηκαν ίχνη παραβίασης. Οι δράστες είχαν ψάξει το σπίτι, και παραβίασαν την κεντρική πόρτα κατά την έξοδό τους. Αυτό σημαίνει ότι στην προσπάθειά τους να φύγουν, δε μπορούσαν να βρουν το κλειδί. Τα κίνητρα του εγκλήματος εξετάζονται, ενώ στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής , οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.

 

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όταν στα τέλη του 2007, συνελήφθη με 42 γραμμάρια κοκαΐνης και κατηγορήθηκε για αγορά και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος."

 

Καλό του ταξίδι...

 

-Νάσος...

Link to comment
Share on other sites

Krima to palikari... !

 

Itan k neoS..!

Btw exw dei tn seira "Dio ksenoi" panw apo 5 foreS...!   

 

*Euxomai na vroun ta ka8ikia p to kanan SUNTOMA  :'(

 

http://www.youtube.com/watch?v=f64zC04BV3M&feature=related

 

 

R.I.P  :'(

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω λόγια πραγματικά και μιλάω τώρα περισσότερο ως άνθρωπος και πολύ λιγότερο ως τηλεθεατής.Ήταν ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουν περάσει στην ιστορία του θεάτρου και της τηλεόρασης με σειρές και θεατρικές παραστάσεις που έχουν αφήσει ιστορία...κρίμα πραγματικά γιατί ήταν ένας άνθρωπος που θαύμαζα άσχετα με το ό,τι είχε γραφτεί για αυτόν.Εγώ μιλάω πάντα για την δουλειά του και τον χαρακτήρα του όπου εκεί πραγματικά ήταν , είναι και θα είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουν περάσει από την Ελλάδα...

 

Αντίο Νίκο.Καλό ταξίδι...

Link to comment
Share on other sites

re paidia opws leei kai o blane ton brikan me katoxi narkwtikwn to 2007...gia na mi mpi sti filaki karfwseallous dio kai dn mpike filaki... mipos filoi aytwn pou karfwse ir8an gia ekdikisi ???

 

kalo tou ta3idi anyway an kai dn parakolou8ousa kamia ekpompi stin opoia epaize

Link to comment
Share on other sites

Exi akousti kata kairous oti to ine omofilofilos:S.Dn 3erw an ine ali8ia.:S

 

p mporei na kollaeiauto me thn dolofonia tou an8rwpou?omfg

Link to comment
Share on other sites

Krima, ti wraio palikari kai kalos ithopoios...Ton pigaina polu kai nomizw oli i Ellada ton sumpathouse...Dn thelw na milisw asxima gia ton dolofono..Eksalou kathe mera ginontai polla paromoia eglimata kai kaneis dn asxoleitai...

 

Sulipitiria stin oikogeneia tou..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Mias kai to ferate panw na pw..oti oi eidhseis lene oti eixe psonisei ena ziggolo o sergianopoulos (ka8ws itan omofilofilos) kai ka8ws epernan narkwtika me to ziggolo (dn 8ymamai ti akribws) kati egine me to ziggolo kai ton skotwse.

 

Ti na sas pw re paidia  kata tin gnwmi m dn einai gia lipisi o an8rwpos,an dn itan i8opoios 8a ton apokalousan aliti oi perissoteroi...

Link to comment
Share on other sites

..an dn itan i8opoios 8a ton apokalousan aliti oi perissoteroi...

 

Ε καλά τα είπε όλα ο απο πάνω..και έτσι είναι..

Πάντως όποιος ανακατεύεται με διακίνηση ναρκωτικών και λοιπά,πρέπει να τα περιμένει τέτοια μπλεξίματα..είναι μέσα στο πρόγραμμα..και σε τέτοια θέματα δεν παίζουν..

Και όλοι οι μ***ες γλυκένονται με τα λεφτά και καταλήγουν ή στα θυμαράκια,ή στα κάγκελα ή σε κληνικές αποτοξύνωσης..

Και αυτός έτσι πήγε..το πηστεύω..

Τέσπα..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...