Jump to content

Question

Posted

Καλησπέρα και καλό μήνα! Καταρχάς να διευκρινίσω ότι είμαι καινούριος στο forum σας.Η ενασχόληση μου με τον τομέα του L2developing είναι μηδαμινή, συγκεκριμένα 2 ημέρες.

Για να μην χρονοτριβώ θα μπω απευθείας στο ζητούμενο! Ύστερα από ψάξιμο έμαθα τα πολύ βασικά δηλαδή το πως να κάνω compile,πως να δημιουργώ τον δικό μου σέρβερ και πως να περνάω java codes.Στο forum υπάρχει καταιγισμός πληροφοριών,θεωρώ ότι θα πρέπει να αρχίσω από τα ποιο βασικά που δεν γνωρίζω όπως το πως δημιουργείς έναν java code.Πολύ πιθανόν θα μου πείτε να κάνω search κάτι που ήδη έχω κάνει, απλά θα ήθελα να μου παραθέσετε κάποια link εμπεριστατωμένα και πιο αναλυτικά τα οποία σας είχαν βοηθήσει και εσάς αντίστοιχα στο παρελθόν. Για να συνοψίσω μήπως υπάρχει κάποια ασάφεια στα λεγόμενα μου θέλω Links σχετικά με το πως δημιουργώ java codes apo to forum άπο άτομα τα οποία είναι έμπειρα και τα έχουν καθαρογράψει! Θα εκτιμήσω πολύ κάθε απάντηση και ακόμα ποιο πολύ αν μπορεί κάποιος να μου πει κάποια πράγματα private!

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Φίλε Devilfenix σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου , αλλά δεν ζητάω πως περνάω έναν κώδικα αλλά πως μπορώ να δημιουργήσω έναν δικό μου κώδικα.

• 0
Posted

Αρκετά επεξηγηματικό guide! Μήπως υπάρχει κάτι παρόμοιο πιο αναλυτικό που να εξηγεί τι κάνουν κάποια σύμβολα όπως : το if οι παρενθέσεις ()

και τα υπόλοιπα σύμβολα! ευχαριστώ

• 0
Posted

Αρκετά επεξηγηματικό guide! Μήπως υπάρχει κάτι παρόμοιο πιο αναλυτικό που να εξηγεί τι κάνουν κάποια σύμβολα όπως : το if οι παρενθέσεις ()

και τα υπόλοιπα σύμβολα! ευχαριστώ

με το if μπορείς να ελέγχεις κάτι και να εκτελεστεί το περιεχόμενο του μόνο στην περίπτωση που η συνθήκη είναι αληθής ,

πχ ,

if (player.isNoble())

{

player.sendmessage("You are noblese");

}

όταν φτάσει στο if θα ελέγχει αν ο παίχτης είναι noble και αν τελικά είναι θα του πετάει το μήνυμα "Welcome noblesse player" , στην περίπτωση που δεν είναι noble ο κώδικας θα συνεχίσει να τρέχει κανονικά !

μπορείς ακόμη χρησιμοποιώντας το else να υποδείξεις τι θα κάνει σε περίπτωση που η συνθήκη είναι ψευδής ...

if (player.isNoble())

{

player.sendmessage("You are noblesse");

}

else

{

player.sendmessage("You are not noblesse");

}

επίσης δες και αυτό

http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=240018.msg2171473#msg2171473

• 0
Posted

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αν έχει να προσθέσει κάτι αλλο  κάποιος άλλος θα το εκτιμούσα

• 0
Posted

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αν έχει να προσθέσει κάτι αλλο  κάποιος άλλος θα το εκτιμούσα

egw file m s protinw na kaneis ayto p ekana egw kai prosarmostika grhgora, katebase to java for dummies apo piratebay mathe genika java kai meta diabase ayta ta guides kai eisai etimos na kskeiniseis!!!

• 0
Posted
egw file m s protinw na kaneis ayto p ekana egw kai prosarmostika grhgora, katebase to java for dummies apo piratebay mathe genika java kai meta diabase ayta ta guides kai eisai etimos na kskeiniseis!!!

Kάτι παρόμοιο άρχισα να κάνω. Να εισαι καλά για την συμβουλή σου!

• 0
Posted

Επίσης ένας τρόπος για να μάθεις είναι να διαβάζεις τους κώδικες την ώρα που τους περνάς, κάποια στιγμή θα καταλάβεις τι λένε.