ExTrEmEDwarf Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Unlocked, αν κλείσει το τόπικ αυτό θα κλείσει το μισό φόρουμ. Και αυτό το τοπικ είναι νεκρό, απλά οι άλλοι έχουν την ανάγκη να κάνουν refresh 15 ώρες την μέρα εδώ μέσα για να περιμένουν 7 απαντήσεις την μέρα. Πίστεψε με δεν αξίζει να είναι πια ανοιχτό, και πλέον μέχρι και ο pwnz0r που έφτιαξε το πρώτο topic είχε συμφωνήσει μέχρι και στην διαγραφή αυτού. Μετά που έφτιαξα εγώ τα επόμενα 2 ή 3 έγιναν τα ίδια, και απλά έφυγαν όλα τα μέλη απο το forum.
Justice Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Και αυτό το τοπικ είναι νεκρό, απλά οι άλλοι έχουν την ανάγκη να κάνουν refresh 15 ώρες την μέρα εδώ μέσα για να περιμένουν 7 απαντήσεις την μέρα. Πίστεψε με δεν αξίζει να είναι πια ανοιχτό, και πλέον μέχρι και ο pwnz0r που έφτιαξε το πρώτο topic είχε συμφωνήσει μέχρι και στην διαγραφή αυτού. Μετά που έφτιαξα εγώ τα επόμενα 2 ή 3 έγιναν τα ίδια, και απλά έφυγαν όλα τα μέλη απο το forum. Εε εντάξει και πιο είναι το πρόβλημα εγώ δεν καταλαβαίνω. Σας πειράζει που είναι ανοιχτό?
ExTrEmEDwarf Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Εε εντάξει και πιο είναι το πρόβλημα εγώ δεν καταλαβαίνω. Σας πειράζει που είναι ανοιχτό? Εφόσον το topic έχει φτιαχτεί απο άτομο που θέλει να σβηστεί και δεν θέλει πια να υπάρχει εδώ πιο είναι το πρόβλημα; Μέχρι και στο δικό μου φορουμ που το έχω αποκλειστικά για chat δεν έχω φτιάξει gost, ούτε spam section δεν έχω.
SkySkase Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Και αυτό το τοπικ είναι νεκρό, απλά οι άλλοι έχουν την ανάγκη να κάνουν refresh 15 ώρες την μέρα εδώ μέσα για να περιμένουν 7 απαντήσεις την μέρα. Πίστεψε με δεν αξίζει να είναι πια ανοιχτό, και πλέον μέχρι και ο pwnz0r που έφτιαξε το πρώτο topic είχε συμφωνήσει μέχρι και στην διαγραφή αυτού. Μετά που έφτιαξα εγώ τα επόμενα 2 ή 3 έγιναν τα ίδια, και απλά έφυγαν όλα τα μέλη απο το forum. ED min perimeneis ta fasistomoutra na sou dosoun dikio des ton justice-kasidiaris junnior Den m les aurio bgenei to arrow?
Justice Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Εφόσον το topic έχει φτιαχτεί απο άτομο που θέλει να σβηστεί και δεν θέλει πια να υπάρχει εδώ πιο είναι το πρόβλημα; Μέχρι και στο δικό μου φορουμ που το έχω αποκλειστικά για chat δεν έχω φτιάξει gost, ούτε spam section δεν έχω. [GR]Official Spam Topic Started by Maxtor
SkySkase Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [GR]Official Spam Topic Started by Maxtor re poustraki kasidiari xrusabgiti gamimene , o maxtor to antegrapse apo ton ed kai esbise to diko tou
SkySkase Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 3exase ta credits kai apo tin stigmi pou o owner den to thelei esena den s pefti logos kasidiari
Dulens. Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 3exase ta credits kai apo tin stigmi pou o owner den to thelei esena den s pefti logos kasidiari 2 minutes left for ban.
Justice Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 re poustraki kasidiari xrusabgiti gamimene , o maxtor to antegrapse apo ton ed kai esbise to diko tou πολύ σε άντεξα.
Justice Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Εφόσον το topic έχει φτιαχτεί απο άτομο που θέλει να σβηστεί και δεν θέλει πια να υπάρχει εδώ πιο είναι το πρόβλημα; Μέχρι και στο δικό μου φορουμ που το έχω αποκλειστικά για chat δεν έχω φτιάξει gost, ούτε spam section δεν έχω. Το σέβομαι δεν υπάρχει πρόβλημα να το κλειδώσω αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα και στο να φτιάξω άλλο.
Vision Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Το σέβομαι δεν υπάρχει πρόβλημα να το κλειδώσω αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα και στο να φτιάξω άλλο. ε φτιάξε.
ExTrEmEDwarf Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Το σέβομαι δεν υπάρχει πρόβλημα να το κλειδώσω αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα και στο να φτιάξω άλλο. Πιστεύω και απο μόνος σου κατάλαβες το κομμάτι "Να μην δημιουργηθεί ίδιο η παρόμοιο" και απλά μπορεί να παραμείνει το ΕΝ.
Reptant_ Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Και αυτό το τοπικ είναι νεκρό, απλά οι άλλοι έχουν την ανάγκη να κάνουν refresh 15 ώρες την μέρα εδώ μέσα για να περιμένουν 7 απαντήσεις την μέρα. Πίστεψε με δεν αξίζει να είναι πια ανοιχτό, και πλέον μέχρι και ο pwnz0r που έφτιαξε το πρώτο topic είχε συμφωνήσει μέχρι και στην διαγραφή αυτού. Μετά που έφτιαξα εγώ τα επόμενα 2 ή 3 έγιναν τα ίδια, και απλά έφυγαν όλα τα μέλη απο το forum. so what Αυτο που εκανε ο wrd δεν εχει λογικη, απλα. Και ενα ποστ/βδομαδα να γινεται, who cares.Δεν ειναι λογος για lock
Matthew Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 so what Αυτο που εκανε ο wrd δεν εχει λογικη, απλα. Και ενα ποστ/βδομαδα να γινεται, who cares.Δεν ειναι λογος για lock
Justice Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Πιστεύω και απο μόνος σου κατάλαβες το κομμάτι "Να μην δημιουργηθεί ίδιο η παρόμοιο" και απλά μπορεί να παραμείνει το ΕΝ. Ακόμα δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Ναι φτιάξατε το gost αλλά από την στιγμή που δεν θες να κάνεις reply εσύ ή τα άτομα τα οποία υπήρχαν παλαιότερα εδώ μην κάνετε. Τι σε πειράζει να γράφουν αυτά που γράφουν τα 2-3 άτομα που συνεχίζουν να κάνουν reply εδώ? Αυτό δεν καταλαβαίνω..
Recommended Posts