WeirdSituation Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 θα σου στείλω πμ και θα σου πω sorry για αυτά που σου είπα στο gost δεν τα εννοούσα. Αυτό .
Fanky Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 γιατί ασχολείσαι ακόμα με τον madthew δεν ξέρω...απλά επειδή ξέρει ότι δεν τον παίρνει να πει κάτι στον ed, ψάχνεται δεξιά και αριστερά ;< άστον να ψάχνεται :D
Invis™ Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 ναι,ναι. τώρα θυμήθηκα τα wars σας. Δεν είναι wars,όταν φάω unban σου κάνω share screen αν γουστάρεις από skype να δεις τα pmς του. Ο Νικόλουδος και Jaharakal τα έχουν δει.
Fanky Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Δεν είναι wars,όταν φάω unban σου κάνω share screen αν γουστάρεις από skype να δεις τα pmς του. Ο Νικόλουδος και Jaharakal τα έχουν δει. ε δείξτα και σε εμένα. με τι έχουν σχέση;
Invis™ Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 γιατί ασχολείσαι ακόμα με τον madthew δεν ξέρω...απλά επειδή ξέρει ότι δεν τον παίρνει να πει κάτι στον ed, ψάχνεται δεξιά και αριστερά ;< Ρε μαλάκα μουνόδουλε σοβαρά το συνεχίζεις? Ξέρω ποσο κομπλεξικός είσαι και τα e-power. Ο Fanky και ο ed είναι οι μόνοι σοβαροί εδώ μέσα.Και σε αντίθεση με εσένα έχω αρχίδια και τα λέω στα ίσα,δεν βάζω e-friends.
WeirdSituation Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Δεν είναι wars,όταν φάω unban σου κάνω share screen αν γουστάρεις από skype να δεις τα pmς του. Ο Νικόλουδος και Jaharakal τα έχουν δει. σε σοβαρά άτομα ψάχνεις λύσεις. ο ένας σε τρολλάρει 24/7 και ο άλλος ζήτημα να ξέρει η μισή ευρώπη τι του είπες
Invis™ Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 ε δείξτα και σε εμένα. με τι έχουν σχέση; Όταν φάω unban,με το παλιό sotm.
Fanky Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 σε σοβαρά άτομα ψάχνεις λύσεις. ο ένας σε τρολλάρει 24/7 και ο άλλος ζήτημα να ξέρει η μισή ευρώπη τι του είπες ήθελα να πω και εγώ κάτι τέτοιο για τον jaha,αλλά λέω γάμησε το.
WeirdSituation Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Ρε μαλάκα μουνόδουλε σοβαρά το συνεχίζεις? Ξέρω ποσο κομπλεξικός είσαι και τα e-power. Ο Fanky και ο ed είναι οι μόνοι σοβαροί εδώ μέσα.Και σε αντίθεση με εσένα έχω αρχίδια και τα λέω στα ίσα,δεν βάζω e-friends. ε λες μαλακίες τώρα, γιατί να σου μιλήσω και σοβαρά; ψάχνεις δίκιο ενώ δεν έχεις ;<
FighterBoss Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Ο Fanky και ο ed είναι οι μόνοι σοβαροί εδώ μέσα. για αυτό σε έστειλε πακέτο :forever alone like a boss: άλλαξε το σκεπτικό σου ρεεεε
Invis™ Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 σε σοβαρά άτομα ψάχνεις λύσεις. ο ένας σε τρολλάρει 24/7 και ο άλλος ζήτημα να ξέρει η μισή ευρώπη τι του είπες Για ποιο πράγμα ψάχνω λύσεις ρε μαλάκα? :Σ
Recommended Posts