Invis™ Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 ton midenizeis xoris logo kai ton kaneis rompa xoris logo Δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνεις τον μέρος του...αφού και αυτός το παραδέχτηκε πιο πάνω...
xdem Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνεις τον μέρος του...αφού και αυτός το παραδέχτηκε πιο πάνω... Kai na einai esy ti tou to les ? gelase kaneis i mipos 9a ton kaneis kalitero etsi ? tipota apo ta 2 afto kaneis, ena tipota kai sto telos gelas monos sou
Invis™ Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Kai na einai esy ti tou to les ? gelase kaneis i mipos 9a ton kaneis kalitero etsi ? tipota apo ta 2 afto kaneis, ena tipota kai sto telos gelas monos sou Γελάω γάματα όμως!
FinalGod Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Γαμιέσαι αρχίδι, από τις 5 το φτιάχνω και τελείωσα τώρα. Έπρεπε να πεις "μπράβο, το έκανες καλύτερο απ'ότι θα το έκανα εγώ που ασχολούμαι με photoshop 27 χρόνια". "μπράβο, το έκανες καλύτερο απ'ότι θα το έκανα εγώ που ασχολούμαι με photoshop 27 χρόνια".
Xplicit7 Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 "μπράβο, το έκανες καλύτερο απ'ότι θα το έκανα εγώ που ασχολούμαι με photoshop 27 χρόνια". ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Invis™ Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Σταματήστε να βάζετε botακια ρε γελοίοι,για πλάκα το κάνανε το poll. ΓΑΤΑΚΙΑ
WeirdSituation Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Σταματήστε να βάζετε botακια ρε γελοίοι,για πλάκα το κάνανε το poll. ΓΑΤΑΚΙΑ άμα περάσουν μπροστά τα ναι, αλλάζει το πολλ σε 'θέλετε τον matthew banned?'
Invis™ Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 άμα περάσουν μπροστά τα ναι, αλλάζει το πολλ σε 'θέλετε τον matthew banned?' Ωχ σταμάτα εσύ!
Xplicit7 Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Σταματήστε να βάζετε botακια ρε γελοίοι,για πλάκα το κάνανε το poll. ΓΑΤΑΚΙΑ Θες να βάλω όλα τα δικά μου; Θα νικήσουμε άνετα θυμήσου το gmod poll ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
FinalGod Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Θες να βάλω όλα τα δικά μου; Θα νικήσουμε άνετα θυμήσου το gmod poll ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Hi
Invis™ Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Θες να βάλω όλα τα δικά μου; Θα νικήσουμε άνετα θυμήσου το gmod poll ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Όχι ρε σιγά,άμα είναι να το βγάλει από μόνος του,όχι με Poll και μαλακίες..
Recommended Posts