ExTrEmEDwarf Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 84 λεβελ ειμαι, δεν παιρνω καλο xp δεν ξέρω, δεν ξέρω
Dev Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Το καλύτερο sig στο forum έχεις. Mετά από αυτή τη δήλωση είπε το κορυφαίο : "ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ" τι μαλακία είπα. >.> Τs ts.
Fortuna Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Τι είπε η μικρή Αννούλα πριν την έκρηξη; Have you seen my bear Tibbers;
Xplicit7 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Mετά από αυτή τη δήλωση είπε το κορυφαίο : "ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ" τι μαλακία είπα. >.> Τs ts. Γιατί μισείς; Αφού και εσύ με υποστηρίζεις κατά βάθος!
Dev Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Γιατί μισείς; Αφού και εσύ με υποστηρίζεις κατά βάθος! Κοίτα πέρα από τις πολιτικές διαφορές μας, τείνω να υποστηρίζω άτομα με μυαλό έστω και αν διαφωνώ μαζί τους. Αυτό που απεχθάνομαι είναι ο λαϊκισμός που διέπει αυτή τη στιγμή το παρόν staff ή τουλάχιστον ένα μέρος εξ αυτού όχι ολόκληρο για να μην γενικολογώ. Οπότε χαλαρά σε υποστηρίζω.
Xplicit7 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Κοίτα πέρα από τις πολιτικές διαφορές μας, τείνω να υποστηρίζω άτομα με μυαλό έστω και αν διαφωνώ μαζί τους. Αυτό που απεχθάνομαι είναι ο λαϊκισμός που διέπει αυτή τη στιγμή το παρόν staff ή τουλάχιστον ένα μέρος εξ αυτού όχι ολόκληρο για να μην γενικολογώ. Οπότε χαλαρά σε υποστηρίζω. Α να χαθείς με συγκίνησες :')
wuwtdtda.htal pgmat Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 -Επαιξα κορωνα-γραμματα για να δω αν θα πιω αποψε.. -Και τι βγήκε?? -Corona..!!
wuwtdtda.htal pgmat Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 JUSTICE TA PMS Οι προσωπικότητες του forum όπως Justice,Maxtor δεν κοιτάνε τα pm. Bitch pls
Recommended Posts