Jump to content

Official Spam Topic ☂

Maxtor

Recommended Posts

το γελοίο είναι πως αν σήμερα ήσουν μοντ δεν θα τα έλεγες αυτά αλλά θα είχες ξεκινήσει ήδη να καθαρίζεις τα σεκτιον για να πάρεις μοντ ακτιον

ναι ρε αφού είμαι γνωστός ως hunter of mod action.

εδώ έκραζα μέσα στο σταφφ όταν ήμουν αυτούς που κοίταγαν μόνο τα mod action και ήρθε ο ρούλις να μου μιλήσει για mod actions.

lel

Με κάλυψες, "kkthxbb"

εσύ πως την είδες τώρα; δεν το έπαιζες μπάσταρδος παλιά; θυμάμαι λάθος;

XAXAXA

24.000 μέλη πιο μετά είσαι μπίχλα, σέβας (chivas) !

ναι ρε αφού είμαι γνωστός ως hunter of mod action.

εδώ έκραζα μέσα στο σταφφ όταν ήμουν αυτούς που κοίταγαν μόνο τα mod action και ήρθε ο ρούλις να μου μιλήσει για mod actions.

lel

still

το γελοίο είναι πως αν σήμερα ήσουν μοντ δεν θα τα έλεγες αυτά

Είσαι τόσο αγράμματος που το τόνισες κιόλας. Λέει πουθενά ότι το ζήτησα;

ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΛΛΩΝΩΝ ΓΙΝΕΣΑΙ MOD ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ

Γενικώς σε κράζει το mxb γιατί από την πρώτη στιγμή φέρεσαι κομπλεξικά και ηλίθια ενάντια σε όλους μας.

still

ποιος έκανε το massQuit για να νιώσει ο Μαξτορ πριν 1-2 χρόνια ρε τραμπούκε? μπορούσα να το βουλώσω και να φτάσω gmod χαλαρά,τους ήξερα κι όλους στο σταφφ. ενώ εσύ τότε έκανες την αδερφή για να σου μιλήσουμε λελ.

ποιος έκανε το massQuit για να νιώσει ο Μαξτορ πριν 1-2 χρόνια ρε τραμπούκε? μπορούσα να το βουλώσω και να φτάσω gmod χαλαρά,τους ήξερα κι όλους στο σταφφ. ενώ εσύ τότε έκανες την αδερφή για να σου μιλήσουμε λελ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΈΚΑΝΑ ΕΓΩ. ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ RAGEQUIT TOPIC. KAI META L2JGREECE FORUM AHAHAHAHAHA

τι με ενδιαφέρει εμένα τι έκανες πριν 1 χρόνο ... ζητάς comeback και επειδή δεν σε βάλαμε μοδ αρχίζεις και κράζεις!

cool story!

still

το γελοίο είναι πως αν σήμερα ήσουν μοντ δεν θα τα έλεγες αυτά

τι με ενδιαφέρει εμένα τι έκανες πριν 1 χρόνο ... ζητάς comeback και επειδή δεν σε βάλαμε μοδ αρχίζεις και κράζεις!

cool story!

still

Με αυτό ήθελα να σου δείξω ότι δεν είμαι σιγανοπαπαδιά να του βουλώσω άμα γίνω μοντ,αλλά δεν το κατάλαβες. χΔ

Ο ζακε με έκραξε βασικά και του τα έχωσα,μετά πετάχτηκες κι εσύ. haterz ;D

ΑΥΤΟ ΤΟ ΈΚΑΝΑ ΕΓΩ. ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ RAGEQUIT TOPIC. KAI META L2JGREECE FORUM AHAHAHAHAHA

Αυτό με το l2jgreece ήταν το 2010, ο fb λέει για το καλοκαίρι του 2011.

cool story!

still

πάρε 10 νέος

Αυτό με το l2jgreece ήταν το 2010, ο fb λέει για το καλοκαίρι του 2011.

τι είχε παίξει τότε; σίγουρα θα ήμουν μέσα...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...