Vision Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Παιδιά επειδή έχω το κεφάλι μου από το απόγευμα θα αναλύσουμε τα στοιχεία της φύσης. "Οι καυγάδες δεν οδηγούν πουθενά θα επηρεάσουμε τα στοιχεία της φύσης και θα μας μαγέψει η Μέγα Μητέρα της Φύσης". Θέλετε να μας καταραστεί? Όχι πιστέψε με το χω ζήσει.. Λοιπόν, δώστε τα χέρια και πείτε "Νερό και αλάτι" είναι δυο συστατικά που επιδρούν στα στοιχεια του νέρου. Διότι το ρύζι βγαίνει από το νερό και το νερό είναι το νερό.
otinane... Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Παιδιά επειδή έχω το κεφάλι μου από το απόγευμα θα αναλύσουμε τα στοιχεία της φύσης. "Οι καυγάδες δεν οδηγούν πουθενά θα επηρεάσουμε τα στοιχεία της φύσης και θα μας μαγέψει η Μέγα Μητέρα της Φύσης". Θέλετε να μας καταραστεί? Όχι πιστέψε με το χω ζήσει.. Λοιπόν, δώστε τα χέρια και πείτε "Νερό και αλάτι" είναι δυο συστατικά που επιδρούν στα στοιχεια του νέρου. Διότι το ρύζι βγαίνει από το νερό και το νερό είναι το νερό. egw alati as valo..ala autos nero dn to nmizo!den tou ftani oute gia banio!
xdem Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Παιδιά επειδή έχω το κεφάλι μου από το απόγευμα θα αναλύσουμε τα στοιχεία της φύσης. "Οι καυγάδες δεν οδηγούν πουθενά θα επηρεάσουμε τα στοιχεία της φύσης και θα μας μαγέψει η Μέγα Μητέρα της Φύσης". Θέλετε να μας καταραστεί? Όχι πιστέψε με το χω ζήσει.. Λοιπόν, δώστε τα χέρια και πείτε "Νερό και αλάτι" είναι δυο συστατικά που επιδρούν στα στοιχεια του νέρου. Διότι το ρύζι βγαίνει από το νερό και το νερό είναι το νερό. exei kialous e3ipnous i mana sou?
Vision Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Ta arxidia sou balta sto stoma tis mana sou. Μηη θα πέσει πράσινη αστραπή απο τη Μήτερα Γη.
JaharakaL Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Epeidi βαριόμουν kai mou peirate tin zaloura apo ta arxidia paw na dw kamia tainia.
Vision Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 exei kialous e3ipnous i mana sou? Όλοι έτσι είμαστε στην οικογένεια το μυάλο ξεπερνάει κάθε φαντασία. Η φαντασία μπροστά μας είναι ένα τίποτα.
otinane... Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Epeidi bario-beep- kai mou peirate tin zaloura apo ta arxidia paw na dw kamia tainia. etsi poutsa, trava des barbie
xdem Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Όλοι έτσι είμαστε στην οικογένεια το μυάλο ξεπερνάει κάθε φαντασία. Η φαντασία μπροστά μας είναι ένα τίποτα. gg
otinane... Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Όλοι έτσι είμαστε στην οικογένεια το μυάλο ξεπερνάει κάθε φαντασία. Η φαντασία μπροστά μας είναι ένα τίποτα. pes kiala man, ta les wrea;)
Vision Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 etsi poutsa, trava des barbie Rε συ τι είπαμε? Ήδη βλέπω κάτι πράσινο έξω από το παράθυρο λες να ναι η Μητέρα Γη?
xdem Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 pes kiala man, ta les wrea;) 9a exei pieei kana tsigaraki to pedi, pou 3ereis, olo gia tin fisi leei
otinane... Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Rε συ τι είπαμε? Ήδη βλέπω κάτι πράσινο έξω από το παράθυρο λες να ναι η Μητέρα Γη? kai pia einai auti?k gt legete etc?
Matthew Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 wbmod ,dn exeis tn paramikri idea gia to poios to eipe auto me ta quality posts prwtos..
Katherine Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Rε συ τι είπαμε? Ήδη βλέπω κάτι πράσινο έξω από το παράθυρο λες να ναι η Μητέρα Γη? gkouxou gkouxou
xdem Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Rε συ τι είπαμε? Ήδη βλέπω κάτι πράσινο έξω από το παράθυρο λες να ναι η Μητέρα Γη? epistrofi sti fisi
Recommended Posts