Dev Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 είμαστε ανύπαρκτοι αλλά εσύ βγάζεις λεφτά δεν ξέρω τι να πω για τέτοιο μυαλό που σκέφτεται, λέμε ότι σκέφτεται, δεν ξέρω. 'Οταν καταφέρεις να περάσεις σε ένα πανεπιστήμιο αντί να καίγεσαι στο λολ και στο mxc έλα να σχολιάσεις και το δικό μου μυαλό με τα 18.400 μόρια που έβγαλα. Μέχρι τότε silence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heiko Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 είμαστε ανύπαρκτοι αλλά εσύ βγάζεις λεφτά δεν ξέρω τι να πω για τέτοιο μυαλό που σκέφτεται, λέμε ότι σκέφτεται, δεν ξέρω. award scammer?wtf?xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeirdSituation Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 'Οταν καταφέρεις να περάσεις σε ένα πανεπιστήμιο αντί να καίγεσαι στο λολ και στο mxc έλα να σχολιάσεις και το δικό μου μυαλό με τα 18.400 μόρια που έβγαλα. Μέχρι τότε silence. που ξέρεις ότι εγώ δεν έχω λεφτά και δεν χρειάζομαι πανεπιστήμια σε μια ελλάδα που δεν μετράνε τα χαρτιά; ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heiko Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Τότε γιατί μπαίνεις? μόνο να κράζετε ξέρετε , αλλά βοήθεια κανείς. zitises voithia k den voithise kaneis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dev Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Τότε γιατί μπαίνεις? μόνο να κράζετε ξέρετε , αλλά βοήθεια κανείς. Τι βοήθεια ρε. Με τους staffers που έχεις δεν πας πουθενά. 3 άτομα αξίζουν οι άλλοι είναι διακοσμητικά. 'Ακουσες ποτέ τα member σου ; Παίρνεις αποφάσεις ακούγοντας τον Justice και τον WeirdSituation και να τα αποτελέσματα. 'Οταν σου πρόσφερα βοήθεια δεν την δέκτηκες τώρα τι θες να μου πεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeirdSituation Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 award scammer?wtf?xd προσπαθώ να κάνω κάτι που θα βοηθήσει μερικά παλικάρια εδώ μέσα ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dev Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 που ξέρεις ότι εγώ δεν έχω λεφτά και δεν χρειάζομαι πανεπιστήμια σε μια ελλάδα που δεν μετράνε τα χαρτιά; ;D Βρε κουτό το "χαρτί" είναι κάτι που μπορείς να το αξιοποιήσεις παγκοσμίως όχι στην κατεστραμένη Ελλάδα. Και θα σου πω κάτι και βάλτο στο νου σου. Αυτός που προσπαθεί έστω και για ένα χαρτί όπως το λες τότε μπορεί να κερδίσει. Αυτός που δεν προσπαθεί όμως είναι ήδη χαμένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justice Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Τι βοήθεια ρε. Με τους staffers που έχεις δεν πας πουθενά. 3 άτομα αξίζουν οι άλλοι είναι διακοσμητικά. 'Ακουσες ποτέ τα member σου ; Παίρνεις αποφάσεις ακούγοντας τον Justice και τον WeirdSituation και να τα αποτελέσματα. 'Οταν σου πρόσφερα βοήθεια δεν την δέκτηκες τώρα τι θες να μου πεις ; Τι βοήθεια ρε? Θα έδινες 50 ευρώ για να γίνεις global? Άσε μας τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeirdSituation Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Τι βοήθεια ρε. Με τους staffers που έχεις δεν πας πουθενά. 3 άτομα αξίζουν οι άλλοι είναι διακοσμητικά. 'Ακουσες ποτέ τα member σου ; Παίρνεις αποφάσεις ακούγοντας τον Justice και τον WeirdSituation και να τα αποτελέσματα. 'Οταν σου πρόσφερα βοήθεια δεν την δέκτηκες τώρα τι θες να μου πεις ; θα ακούσει τον zake που τον πονάνε μερικοί και τους κάνει έμμεσα ddos. έλα σιχαμάρα, στη σπηλιά σου είπαμε που σε περιμένει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heiko Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 προσπαθώ να κάνω κάτι που θα βοηθήσει μερικά παλικάρια εδώ μέσα ;D aha ;p anyway sinexiste tn kuventa mn tn gamaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dev Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Τι βοήθεια ρε? Θα έδινες 50 ευρώ για να γίνεις global? Άσε μας τώρα. Το l2 section και το community δεν θα ήταν σε αυτό το χάλι. Τώρα κάτσε με τον Fanky τον έρωτά σου. Δεν το συνέχισα το θέμα. 'Εκανα πρόταση δεν τη δέχτηκες τελείωσε. Ούτε διαμαρτυρήθηκα ούτε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxtor Posted July 25, 2013 Author Share Posted July 25, 2013 Τι βοήθεια ρε. Με τους staffers που έχεις δεν πας πουθενά. 3 άτομα αξίζουν οι άλλοι είναι διακοσμητικά. 'Ακουσες ποτέ τα member σου ; Παίρνεις αποφάσεις ακούγοντας τον Justice και τον WeirdSituation και να τα αποτελέσματα. 'Οταν σου πρόσφερα βοήθεια δεν την δέκτηκες τώρα τι θες να μου πεις ; Αν κάθομαι να ακουω τον καθενα εδω θα τα παιξω, δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα οπως νομιζεις. Γενικα έχω επιλεξει μια ιεραρχια, και ακουω τους Staffers περισσοτερο απο ενα απλο member. παντα θα υπαρχουν ατομα που δεν θα θελουν τους staffers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justice Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Το l2 section και το community δεν θα ήταν σε αυτό το χάλι. Τώρα κάτσε με τον Fanky. Fanky>U Χίλιες φορές. Έρχεσαι μας πετάς ότι θα κάνεις 50ε ''δωρεά'' στο φόρουμ και το θεωρείς και δεδομένο ότι θα πάρεις και promote σε global? Ποιος νομίζεις ότι είσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeirdSituation Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 ε ναι, το community είναι χάλι γιατί οι μισοί θέλουν ban με τέτοια μυαλά που κουβαλάνε αλλά μετά στέλνετε το πμ στον μάξτορ 'unban ή δεν σε σώζει ούτε η hyperfilter' . τέτοια ανύπαρκτα γαμώζωα είστε οι πιο πολλοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dev Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Αν κάθομαι να ακουω τον καθενα εδω θα τα παιξω, δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα οπως νομιζεις. Γενικα έχω επιλεξει μια ιεραρχια, και ακουω τους Staffers περισσοτερο απο ενα απλο member. παντα θα υπαρχουν ατομα που δεν θα θελουν τους staffers Δεν είναι ότι δεν θέλουμε τους staffers είναι οτι τα ανώτατα ιεραρχικά επίπεδα των staffer σου και αναφέρομαι στοn global WeirdSituation και τον Justice κατά τη γνώμη μου και μόνο δεν κάνουν αρκετά για να βρίσκονται σε αυτή τη θέση. Ζήτησα μια θέση και συμφώνησες μαζί μου έστω και να με δοκιμάσεις και αμέσως μπήκε ο Justice στη μέση και τα κατέστρεψε όλα χωρίς δοκιμές χωρίς λόγο απλά γιατί δεν με γούσταρε με αυτά τα δεδομένα δεν θα αλλάξει ποτέ το φορουμ πίστεψέ το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts