Zake Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 για την ακρίβεια τους είδα τους πρηξαρχίδες στο τόπικ εκείνο
Dask Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Τι το λες και χαίρεσαι, 10 κοπελούδια στέλναν pm στον Maxtor για την πάρτη μου.
Zake Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Τότε το χάρηκα για να είμαι ειλικρινής, μετά το ποστ του wrd όχι
Zake Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Ψέματα, όταν είχες πάρει το demo είχα χαρεί στην αρχή
Dask Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Γιατί είσαι κακομοίρης γι αυτό χάρηκες, με έκραζες όταν ήμουν gold, χάρηκες όταν έφαγα demote και μετά που πήρες promotion το έπαιζες global mod και απειλούσες με ban. Παρ'όλα αυτά εγώ ήμουν κακός ::)
Dask Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Και είσαι και ανάπηρος που νομίζεις ότι έγινα demote σε VIP επειδή εσείς το ζητούσατε. Κάνε ποστ κι εσύ στον τοίχο μου να γίνετε πολλοί
Zake Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Γίνεσαι μαδ, δε ζήτησα ούτε demo σου ούτε θυμάμαι να σε απείλησα με ban.
Zake Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Αντίθετα έχω το πμ που έστειλα πριν μια εβδομάδα στον μάξτορα που είχα προτείνει εσένα και 2-3 ακόμη για σταφφ, όχι ότι αξίζεις αλλά αν είναι να ψοφήσει το φόρουμ ας ψοφήσει με καλό τρόπο.
`Rοmeο Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 ena pistevw to an gino px leme etc Glob mod oloi tha vrizoune emena giafto dn gustaro tpta.
Zake Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 ena pistevw to an gino px leme etc Glob mod oloi tha vrizoune emena giafto dn gustaro tpta. Είσαι δεν είσαι ότι θες κάνεις μιας και έχεις booter.
Snoopi Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 pios o logos na ginoune promotes? afou den eiparxi forum giati dn eiparxoune members
Dask Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Γίνεσαι μαδ, δε ζήτησα ούτε demo σου ούτε θυμάμαι να σε απείλησα με ban. Γίνεσαι ηλίθιος, δεν είπα ότι ΕΣΥ ζήτησες demotion, ούτε είπα ότι εσύ απείλησες ΕΜΕΝΑ με ban. Το έκανες γενικά σε πολλά member και στην είχα πει κιόλας γιατί έκανες πολύ tryhard. Και σταμάτα να κλέβεις ατάκες άλλων, δύο mainstream.
Recommended Posts