ExTrEmEDwarf Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Προφανώς έχει βγεί το release preview των windows 8 και όπως να χει πάντα δοκιμάζω καινούρια λειτουργικά συστήματα για να δω επιδόσεις κτλπ. Η πρώτη μου εντύπωση όσο έκανα install τα windows 8 ήταν ότι θα δοκιμάσω κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό που θα το συνηθίσω απο την πρώτη μέρα της εγκατάστασης αλλά έκανα λάθος. Που να πρωτοκοιτάξω πρώτα; Το metro UI? Άθλιο. Η διπλή επιφάνεια εργασίας; Πατάς το windows key στο metro UI και σου εμφανίζει την παλιά επιφάνεια εργασίας. Αλλά δεν έχει μενού έναρξης. Το κουμπί κάτω αριστερά σου ξανα εμφανίζει την πρώτη επιφάνεια που είναι απο apps που πρέπει να κατεβάσεις απο το windows market. Δεν γίνεται να το χρησιμοποιήσω έτσι με καμία πίστη. Να μου πείς υπάρχουν Mods που φτιάχνουν το μενού έναρξης αλλά και πάλι δεν κάνει σωστή δουλειά. Για ελαχιστοποίηση πόσο τραγικό είναι; Πρέπει να πιάσω το παράθυρο απο πάνω δεξιά και να το τραβήξω είτε αριστερά είτε δεξιά και να βλέπω ένα κομμάτι του ανοιχτό. Και για να κλείσει πρέπει να τραβήξω την εφαρμογή απο εκεί που την ελαχιστοποίησα τέρμα αριστερά για να κλείσει. Στο gmail δεν έμπαινε για να πατήσω στο κλειδί των windows και έπρεπε πάλι να σπαταλήσω ένα 15λεπτο μόνο και μόνο για να κατεβάσω το chrome, να μπω στο gmail για να πατήσω ένα link. Πφ Στο boot time εντάξει, έμεινα ευχαριστημένος. Χωρίς ssd έκανε boot σε 11 με 12 δευτερόλεπτα. Αλλά τι να το κάνω εάν δεν μπορώ να λειτουργήσω τα ελάχιστα προγράμματα που χρησιμοποιώ στα 7 και να μου βγάζει το λάδι το metro UI? Εγώ μένω στα windows 7 που ξέρω και τι κάνω. Quote
Blane Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Προφανώς έχει βγεί το release preview των windows 8 και όπως να χει πάντα δοκιμάζω καινούρια λειτουργικά συστήματα για να δω επιδόσεις κτλπ. Η πρώτη μου εντύπωση όσο έκανα install τα windows 8 ήταν ότι θα δοκιμάσω κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό που θα το συνηθίσω απο την πρώτη μέρα της εγκατάστασης αλλά έκανα λάθος. Που να πρωτοκοιτάξω πρώτα; Το metro UI? Άθλιο. Η διπλή επιφάνεια εργασίας; Πατάς το windows key στο metro UI και σου εμφανίζει την παλιά επιφάνεια εργασίας. Αλλά δεν έχει μενού έναρξης. Το κουμπί κάτω αριστερά σου ξανα εμφανίζει την πρώτη επιφάνεια που είναι απο apps που πρέπει να κατεβάσεις απο το windows market. Δεν γίνεται να το χρησιμοποιήσω έτσι με καμία πίστη. Να μου πείς υπάρχουν Mods που φτιάχνουν το μενού έναρξης αλλά και πάλι δεν κάνει σωστή δουλειά. Για ελαχιστοποίηση πόσο τραγικό είναι; Πρέπει να πιάσω το παράθυρο απο πάνω δεξιά και να το τραβήξω είτε αριστερά είτε δεξιά και να βλέπω ένα κομμάτι του ανοιχτό. Και για να κλείσει πρέπει να τραβήξω την εφαρμογή απο εκεί που την ελαχιστοποίησα τέρμα αριστερά για να κλείσει. Στο gmail δεν έμπαινε για να πατήσω στο κλειδί των windows και έπρεπε πάλι να σπαταλήσω ένα 15λεπτο μόνο και μόνο για να κατεβάσω το chrome, να μπω στο gmail για να πατήσω ένα link. Πφ Στο boot time εντάξει, έμεινα ευχαριστημένος. Χωρίς ssd έκανε boot σε 11 με 12 δευτερόλεπτα. Αλλά τι να το κάνω εάν δεν μπορώ να λειτουργήσω τα ελάχιστα προγράμματα που χρησιμοποιώ στα 7 και να μου βγάζει το λάδι το metro UI? Εγώ μένω στα windows 7 που ξέρω και τι κάνω. Δοκίμασε linux ρε συ. Η έστω Hackintosh. Τι σκατά έχουν αυτά τα windows μέλι; :P Quote
ExTrEmEDwarf Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 έχω βάλει ubuntu στον υπολογιστή της σχολής :x Quote
Zake Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Δοκίμασε linux ρε συ. Η έστω Hackintosh. Τι σκατά έχουν αυτά τα windows μέλι; :P είναι σπαστικά τα linux όσον αφορά στο gaming Quote
Blane Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 έχω βάλει ubuntu στον υπολογιστή της σχολής :x Έγινε η αρχή. Επόμενο βήμα: Σπίτι!! :D είναι σπαστικά τα linux όσον αφορά στο gaming Χαίρω πολύ χαιρόπουλος. Έρχεται η ηλικία που σταματάς το gaming και ασχολείσαι με βασικά πράγματα στον υπολογιστή. ΑΝ και όσον αφορά το gaming στα linux έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Τις προάλλες διάβαζα ότι θα φέρουν το steam στα linux (:O). Επίσης μην ξεχνάμε και τα emulators (wine κλπ). Μωρέ.. αν θέλει κάποιος το κάνει (και ας δυσκολευτεί στην αρχή)... Quote
pnsrx8 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Όντως τα 8 είναι τέρμα άθλια και μια ανανεωμένη κόπια των 7 με μερικές βιρτσουαλλαγές... Quote
MasterDisaster Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 εγώ σε 2-3 βίντεο που παρακολούθησα ( το ένα στο site της microsoft) μου φάνηκαν δύσχρηστα και λιγότερο όμορφα από ότι τα win7! Θα μείνω για καιρό στα 7... Quote
BeKrImEzE Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 An eixa ta xrimata tha eperna ena mac kai tha estelna ston agiristo ta win..alla lene oti ta win 8 tha einai kala kai pio efxrista...vevaia ola thema sinitheias einai.... Quote
TheVortex Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Windows 8 CP ελληνικη αναλυτικοτατη video παρουσιαση Sent from my GT-S5360 Quote
Pauler Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Δοκιμασα τα windows 8, και αυτο που εχω να πω είναι οτι θα προτιμούσα τα 7. Οι βελτιωσεις του δεν ειναι τοσο φανερες και το καινουργιο main menu που θυμιζει tablet και αντικατέστησε το start menu κανει την ζωη σου πιο δυσκολη. Quote
Spidey* Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Windows 8 CP ελληνικη αναλυτικοτατη video παρουσιαση Sent from my GT-S5360 τα windows 7 μου αρεσουν πολυ περισσοτερο! χαλιαααα !!! Quote
Recommended Posts