Jump to content

Recommended Posts

Posted

Εγώ πρέπει να έβαλα το "αποδιδώσι" μέσα στην απελπισία μου που δε μου ερχόταν τίποτα. Tα υπόλοιπα πρέπει να τα είχα ολόσωστα.

Νομίζω και εγώ κάτι τέτοιο το είχα αφήσει τελευταίο και δεν ήξερα τι να βάλω μέχρι που έβαλα αυτό στην τύχη και σηκώθηκα και έφυγα. Όπως είπα άμα γράψω ένα 8 θα είμαι ευχαριστημένος. Στις μεταφράσεις τι συνειρμούς έκανα δεν μπορεί κανείς να φανταστεί διότι δεν περίμενα ηθικά με τίποτα. Ε τους ρουφιάνους.

Posted

Νομίζω και εγώ κάτι τέτοιο το είχα αφήσει τελευταίο και δεν ήξερα τι να βάλω μέχρι που έβαλα αυτό στην τύχη και σηκώθηκα και έφυγα. Όπως είπα άμα γράψω ένα 8 θα είμαι ευχαριστημένος. Στις μεταφράσεις τι συνειρμούς έκανα δεν μπορεί κανείς να φανταστεί διότι δεν περίμενα ηθικά με τίποτα. Ε τους ρουφιάνους.

Και εγώ πραγματικά τελευταία στιγμή έκατσα και έριξα μια ματιά.

Posted

Εγώ δεν κοιτάω τις απαντήσεις γιατί διαπιστώνω ότι όλο και κάτι μου διέφυγε της προσοχής μου και απογοητεύομαι. Τώρα όμως που τις είδα μπορώ να πως έχω standar τις μισές σωστές :D.

Posted

Και εγώ πραγματικά τελευταία στιγμή έκατσα και έριξα μια ματιά.

Εγώ δεν μπήκα καν στον κόπο. Μόνο την εισαγωγή διάβασα μία ανάγνωση μην φανταστείς και μου έμεινε το έργον άλογον πως σκατά λεγόταν αυτά τα έχωσα σε μια ερώτηση και άντε γεια.

Posted

Εγώ δεν κοιτάω τις απαντήσεις γιατί διαπιστώνω ότι όλο και κάτι μου διέφυγε της προσοχής μου και απογοητεύομαι. Τώρα όμως που τις είδα μπορώ να πως έχω standar τις μισές σωστές :D .

Είναι η λογική του εξεταζομένου.

Δεν έχει δει τις απαντήσεις και τον τρώει η περιέργεια να τις δει.

Τελικά, όταν τις βλέπει διαπιστώνει πως δεν τα πήγε όσο καλά όσο νόμιζε και υπόσχεται στον εαυτό του να μην ξανακοιτάξει για απαντήσεις μιας και παθαίνει ψυχολογικά. Πράγμα που φυσικά δεν εφαρμόζει κανείς :p

Posted

Είναι η λογική του εξεταζομένου.

Δεν έχει δει τις απαντήσεις και τον τρώει η περιέργεια να τις δει.

Τελικά, όταν τις βλέπει διαπιστώνει πως δεν τα πήγε όσο καλά όσο νόμιζε και υπόσχεται στον εαυτό του να μην ξανακοιτάξει για απαντήσεις μιας και παθαίνει ψυχολογικά. Πράγμα που φυσικά δεν εφαρμόζει κανείς :p

Στη φάση βετεράνος.
Posted

Σιγά μην κάτσω να σκάσω για τα αρχαία το πολύ πολύ άμα δεν γράψω τίποτα πάω και δίνω αγγλικά που έχω σαν ειδικό και πηγαίνω σε ένα ΤΕΙ στην Ηγουμενίτσα με 10800.

Posted

Σιγά μην κάτσω να σκάσω για τα αρχαία το πολύ πολύ άμα δεν γράψω τίποτα πάω και δίνω αγγλικά που έχω σαν ειδικό και πηγαίνω σε ένα ΤΕΙ στην Ηγουμενίτσα με 10800.

Αν δεν κάνω λάθος, τα αγγλικά σου δίνουν μόρια μόνο για Αγγλική Φιλολογία και Μεταφραστών.

Posted

Αν δεν κάνω λάθος, τα αγγλικά σου δίνουν μόρια μόνο για Αγγλική Φιλολογία και Μεταφραστών.

Στην συγκεκριμένη σχολή μπαίνεις και με αγγλικά θέλει με λίγα λόγια 1 ξένη γλώσσα απ' ότι είδα και απ' ότι γνωρίζω(πέρασε ένας φίλος πέρυσι)

Posted

Εσύ πέρυσι πώς και δεν πέρασες Γαλλική Φιλολογία ; Αφού το 2010 είχε 6000 μόρια και εσύ έβγαλες 9k+ scaled.php?server=571&filename=coolfacegif.png&res=crop

Posted

Εσύ πέρυσι πώς και δεν πέρασες Γαλλική Φιλολογία ; Αφού το 2010 είχε 6000 μόρια και εσύ έβγαλες 9k+ scaled.php?server=571&filename=coolfacegif.png&res=crop

;/

13900 και είχα 13600 QQQQQQQ

Posted

;/

13900 και είχα 13600 QQQQQQQ

Μαλάκα τι ξενέρα έφαγες.Η σχολή που ανέβηκε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χαχαχαχα

Posted

Μαλάκα τι ξενέρα έφαγες.Η σχολή που ανέβηκε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χαχαχαχα

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από το να δίνεις δεύτερη φορά.

Posted

εντωμεταξύ πάλι πέτυχα τι έπεσε. Και στο πλήθος ριζών της f(x)=α ήμουν μέσα και στο ΘΜΤ και στο Bolzano και στο Rolle και στην αντιπαραγώγιση και στη μονοτονία. περίπου το Θέμα 3 και θέμα 4 ολόκληρα πρόβλεψα :P

Posted

@Final εγώ λογοτεχνία έγραψα πολύ καλά αλλά αρχαία πάτωσα δεν είχα διαβάσει καν τα Ηθικά Νικομάχεια.

Ναι ρε μαζί σου.Δεν λέω αν δεν έχει διαβάζει κάποιος την φανάρι όσο εύκολα και να είναι.Εγώ απλά είπα ότι ένας διαβασμένος τα έλυνε εύκολα.Δεν ήταν δύσκολα.