Jump to content

Recommended Posts

Posted

αυτο. Εχασα παρα πολυ ωρα το 3ο, ειδικα στο Γ3, το οποιο απο μαλακια μου τελικα δεν εκανα

+ οτι δεν μου εβγαινε η συναρτηση στο Δ1, για αυτο εκανα μονο αυτο ..

Γαμιούνται μωρέ.Αρχαία άκουσα ότι ακόμα και το άγνωστο ήταν νορμαλ.

Posted

λολ το Γ3 με τη 1 μου ρθε, όλα μπροστά και bolzanάκι

και εγω μετα, νευριασα οταν μου το ειπαν εξω

γαμιομουν με τα rolle :/

Posted

και εγω μετα, νευριασα οταν μου το ειπαν εξω

γαμιομουν με τα rolle :/

το Δ3 μου πήρε κάμποσο εμένα, δοκίμασα Rolle, μετά ΘΜΤ αλλά το έκανα λάθος, μετά bolzano αλλά δεν είχα στοιχεία και τελικά βρήκα το λάθος που έκανα στο ΘΜΤ και βγήκε.
Posted

15 κοντα αν ειναι σωστο το Β2

ύψωνες στο τετράγωνο και έβγαινε ότι Z1z2+z1Z2=0 (Τα κεφαλαία Ζ είναι συζυγείς, δε βρίσκω τις παύλες) μετά έπαιρνες το |z1+z2|^2 το προχωρούσες και σου έβγαινε στο τέλος z1^2+z2^2 + τα άλλα 2 που κάνουν 0.
Posted

Γαμιούνται μωρέ.Αρχαία άκουσα ότι ακόμα και το άγνωστο ήταν νορμαλ.

Εγώ έφαγα π.... ειδικά στο γνωστό τα θέματα ήταν μη αναμενόμενα δεδομένου ότι τα θέματα είχα μπει τρεις συνεχόμενες χρονιές (2008-9-10). Αν έγραψα 8 θα είμαι ευχαριστημένος.

Posted

ύψωνες στο τετράγωνο και έβγαινε ότι Z1z2+z1Z2=0 (Τα κεφαλαία Ζ είναι συζυγείς, δε βρίσκω τις παύλες) μετά έπαιρνες το |z1+z2|^2 το προχωρούσες και σου έβγαινε στο τέλος z1^2+z2^2 + τα άλλα 2 που κάνουν 0.

αρα στο τελος τι αποτελεσμα ευρισκες;
Posted

Εγώ έφαγα π.... ειδικά στο γνωστό τα θέματα ήταν μη αναμενόμενα δεδομένου ότι τα θέματα είχα μπει τρεις συνεχόμενες χρονιές (2008-9-10). Αν έγραψα 8 θα είμαι ευχαριστημένος.

ουαου, μορφωμένους mod έχουμε :P