ExTrEmEDwarf Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Δεν είδα τοπικ ακόμα, απλά θέλω να δω την φαντασία του κόσμου. Εγώ με την παρέα μου είχαμε κανονίσει παραπληγικές στολές αλλά τελικά ο προϋπολογισμός ήταν μεγάλος (Φανταστείτε είμαστε 13 με 15 μαντράχαλοι που θα αγοράζαμε και σκεφτόμασταν να πάρουμε στολές γύρω στα 80 με 100 ευρώ, οπότε πέφταμε σε παραγγελία πάνω απο χιλιάρικο και για μια βραδυά δεν άξιζε). Μετά το αλάξαμε σε στρουμφάκια ή ζωολογικός κήπος, μετά σε ντάλτον αλλά επειδή πουλούσε αυτές τις στολές παντού το αφήσαμε στην άκρη και καταλήξαμε να βάλουμε μπουρνούζια με μια φωτογραφία σε κόλλα Α4 με τα μούτρα της μέρκελ στον πούτσο μας. Κυριολεκτικά. Εσείς; Quote
MiraDBZ Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Δεν είδα τοπικ ακόμα, απλά θέλω να δω την φαντασία του κόσμου. Εγώ με την παρέα μου είχαμε κανονίσει παραπληγικές στολές αλλά τελικά ο προϋπολογισμός ήταν μεγάλος (Φανταστείτε είμαστε 13 με 15 μαντράχαλοι που θα αγοράζαμε και σκεφτόμασταν να πάρουμε στολές γύρω στα 80 με 100 ευρώ, οπότε πέφταμε σε παραγγελία πάνω απο χιλιάρικο και για μια βραδυά δεν άξιζε). Μετά το αλάξαμε σε στρουμφάκια ή ζωολογικός κήπος, μετά σε ντάλτον αλλά επειδή πουλούσε αυτές τις στολές παντού το αφήσαμε στην άκρη και καταλήξαμε να βάλουμε μπουρνούζια με μια φωτογραφία σε κόλλα Α4 με τα μούτρα της μέρκελ στον πούτσο μας. Κυριολεκτικά. Εσείς; Κάτι φίλοι μου θα βρουν κοστούμια και έχουν ήδη φτιάξει μάσκες trollface και θα σκάσουμε σε κάτι γνωστούς έτσι: Quote
levy. Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 xxaxxaxaxaxaxax Egw den tha dithw fetos barieme, allwste edw p briskome einai GTPK t meros, ektos ama paw s kamia larisa, mporei na dithw Mafiozos, tha einai k alla atoma fusika 20+ :D alla dn exoume sinenoithei akoma oti sigoura tha t kanoume! Apla to sxeutomaste :O Quote
ExTrEmEDwarf Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Κάτι φίλοι μου θα βρουν κοστούμια και έχουν ήδη φτιάξει μάσκες trollface και θα σκάσουμε σε κάτι γνωστούς έτσι: κομπλέ ;P xxaxxaxaxaxaxax Egw den tha dithw fetos barieme, allwste edw p briskome einai GTPK t meros, ektos ama paw s kamia larisa, mporei na dithw Mafiozos, tha einai k alla atoma fusika 20+ :D alla dn exoume sinenoithei akoma oti sigoura tha t kanoume! Apla to sxeutomaste :O Εμείς το κανονίζαμε απο το Νοέμβρη, αλλά ντάξει όλοι ντύνονται πουτάνες. Εγώ δεν έχω πρόβλημα, πάντα υπάρχει μία μέρα του χρόνου να απελευθερωθούν οι πουσταράδες και να το παίξουν πουτανάρες τις οποίες κράζω ανελέητα. Quote
Grim. Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Είχα ψηθεί για Τζόκερ,(ΝΑΙ ΛΟΛ).Αλλα δεν ξέρω μιας και πουλάνε μάσκες απο βουλευτές σε ένα μαγαζί (Α) Quote
ExTrEmEDwarf Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Είχα ψηθεί για Τζόκερ,(ΝΑΙ ΛΟΛ).Αλλα δεν ξέρω μιας και πουλάνε μάσκες απο βουλευτές σε ένα μαγαζί (Α) Άμα ψήνεσαι για joker πιάσε και βρες κοπέλα που να ξέρει να βάφει να σε βάψει full face. Μην βάλεις μάσκα, θα είναι ξενέρα. Τις μάσκες με τους βουλευτές τις είδα και εγώ σε ένα μαγαζί με αποκριάτικα, αλλά μου φένεται θα φοράνε πολλοί και δεν θα είναι κάτι μοναδικό :x Quote
MiraDBZ Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Είχα ψηθεί για Τζόκερ,(ΝΑΙ ΛΟΛ).Αλλα δεν ξέρω μιας και πουλάνε μάσκες απο βουλευτές σε ένα μαγαζί (Α) xd Πάντως σοβαρά καλός Τζόκερ δεν γίνεσαι με μάσκα αλλά με σωστό μακιγιάζ και περούκα. Και φυσικά κοστούμι με άκυρα χρώματα. ^^ Quote
Grim. Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Άμα ψήνεσαι για joker πιάσε και βρες κοπέλα που να ξέρει να βάφει να σε βάψει full face. Μην βάλεις μάσκα, θα είναι ξενέρα. Τις μάσκες με τους βουλευτές τις είδα και εγώ σε ένα μαγαζί με αποκριάτικα, αλλά μου φένεται θα φοράνε πολλοί και δεν θα είναι κάτι μοναδικό :x Εννοείται,στην ex-κολλητή μου θα πώ που έβαζε 10 κιλα στόκο. Εχω και μακριά μαλλιά οπότε 2ο αντιγραφο θα είμαι Quote
ExTrEmEDwarf Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Εννοείται,στην ex-κολλητή μου θα πώ που έβαζε 10 κιλα στόκο. Εχω και μακριά μαλλιά οπότε 2ο αντιγραφο θα είμαι Βασικά από την φωτογραφία που έχω δεί μοιάζεις πολύ με τον david guetta. Πως δεν σου ήρθε να ντυθείς κάτι τέτοιο; Quote
Grim. Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Βασικά από την φωτογραφία που έχω δεί μοιάζεις πολύ με τον david guetta. Πως δεν σου ήρθε να ντυθείς κάτι τέτοιο; Αυτή η φωτογραφία ήταν περίπου πριν 2-3 χρόνια -.-. Quote
`Vaxil Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Έχω ντυθεί ήδη 2 φορές :P hitman Devon Quote
Dev Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Έχω ντυθεί ήδη 2 φορές :P Devon H0A0H0AH0AH0A0H0DSGSAF Quote
WeirdSituation Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 nurse akali θα γαμούσε αλλά πουυυυ... πουλάνε στολές λολ πλάκα πλάκα; Quote
MixMasteR Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Σήμερα κάποιοι συμμαθητές μου έκαναν μια είσοδο στο σχολειό την ώρα που λέγαμε προσευχή γαμισετα. Look: Ντύθηκαν πολιτικοί και φωνάζανε συνέχεια " Λεφτά Υπάρχουν " , " Μαζί τα φάγαμε " και άλλα διάφορα :D Quote
Dev Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Σήμερα κάποιοι συμμαθητές μου έκαναν μια είσοδο στο σχολειό την ώρα που λέγαμε προσευχή γαμισετα. Look: http://i.imgur.com/k0wEM.jpg Ντύθηκαν πολιτικοί και φωνάζανε συνέχεια " Λεφτά Υπάρχουν " , " Μαζί τα φάγαμε " και άλλα διάφορα :D καλη φαση Quote
Recommended Posts